Vani pak svuda euforija i sve raste
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Nije upitna budućnost, ali ovo je sad na PE 35 ??
Nije pravilno gledati korporaciju koja je nedavno izašla iz gubitka preko P/E
-
Vani pak svuda euforija i sve raste
Buying fope for a day, evo brent opet prešao 100.. Ali zato su naranči ponudili da bude ajatolah evo čitam 😅
Imam poznanike s firmama s bagerima i kamionima.... dobiće mi kum side od ovoga😅
-
Lijepi novac će sjesti Dalekovodu od države, 50 mil kuna plus kamate vjerojatno.
-
Lijepi novac će sjesti Dalekovodu od države, 50 mil kuna plus kamate vjerojatno.
Nakon objave da novac koji nije bio objavljen u godišnjem izvješću za 25g cjena je pala za 30% sad bi trebala da se vrati donekle do tih razina
-
Cijena će nekad racionalno, nekad iracionalno, gore i dolje. Vjerujem da će kroz naredne godine poslovanje biti uspješno, a cijena će to nekako ipak pratiti.
-
Nakon objave da novac koji nije bio objavljen u godišnjem izvješću za 25g cjena je pala za 30% sad bi trebala da se vrati donekle do tih razina
Ovo nije mali iznos i mislim da država tu neće više ići u daljnje postupke, ovo je više puta dosuđivano i presuđivano. Ovog puta čak visoki trgovački sud nije predmet vratio na prvi stupanj, nego jednostavno presudio i naložio isplatu.
-
Ma biti će sve super, osim ako ne bude 😁
Želim vam svima sreću, ali brent je tek na 115, saćekaću da bude neko vrijeme na još malo višim razinama... i dalje ciljam na 4.3 😎
A na presudu vrhovnog suda se žali ustavnom sudu što su isto pisali, tako da zar nije taj zeko još u šumi?
-
samo ciljaj ali na te razine više ne bu
-
A na presudu vrhovnog suda se žali ustavnom sudu što su isto pisali, tako da zar nije taj zeko još u šumi?
....da zeko je još u šumi ,.......za one koji nisu u dionici 😅
-
-
Volio bih da ste u pravu, ali mislim da su ovo vaši nalozi na prodaji 😁
-
Volio bih da ste u pravu, ali mislim da su ovo vaši nalozi na prodaji 😁
Ja bih volio da sam prodao sve dionice prije strmoglavog pada , ali nažalost NISAM , ni tada a niti nakon niza valova koji su usljedili , isti broj dionica u mom portfelju i tada i sada , ako usa polomi zube na iranu ili se oduži ko u ukrajini svi smo tada u debelom K**** ,bez obzira bili u ili van dionica u kešu ili bez keša
-
ako usa polomi zube na iranu ili se oduži ko u ukrajini svi smo tada u debelom K**** ,bez obzira bili u ili van dionica u kešu ili bez keša
Potpisujem 😥
A usa nema zube, bezzubi starac. Osim ako je ovo još jedan blef pprije zauzimanja onog kharga. A i to je deatthrap. Da ne spominjemo one ideje opreuzimanju obogaćenog urana.... Nisu polomili zube još, ali krune su otpale. Ja san u kešu fino i jednostavno ne znan nema ništa za kupiti. neću ni u dlkv ni ne vidin ništa za ući. Možda kupin juane, da ne buden ko onaj zmaj iz hobita koji sjedi na hrpi
-
ako usa polomi zube na iranu ili se oduži ko u ukrajini svi smo tada u debelom K**** ,bez obzira bili u ili van dionica u kešu ili bez keša
Potpisujem 😥
A usa nema zube, bezzubi starac. Osim ako je ovo još jedan blef pprije zauzimanja onog kharga. A i to je deatthrap. Da ne spominjemo one ideje opreuzimanju obogaćenog urana.... Nisu polomili zube još, ali krune su otpale. Ja san u kešu fino i jednostavno ne znan nema ništa za kupiti. neću ni u dlkv ni ne vidin ništa za ući. Možda kupin juane, da ne buden ko onaj zmaj iz hobita koji sjedi na hrpi
.....da napravili su teško s...e i sad cjeli svjet ispašta , .....i nitko ne zna dali biti u dionicama ili u kešu , ako poslušamo savjet onog warena bufeta ili kako se već piše pravilno , onda je bolje biti u dionicama , ....ali on je upućen u sva politička zbivanja i prije a naročito sad ( blago rečeno) pa mu je lako s...i tj prosipati pamet
-
Eu je najveći trenutni rizik - stagflacija
To je ono kada kešu raste vrijednost.
-
Mislim da je jedina posljedica inflacija, imate i danas clanke na tu temu. Tako da ja cu se zbog toga kladiti na dionice ili bilo kakvu imovinu koja ce pratiti cijenom inflaciju a kolegicama i kolegama u kesu zelim da sam u krivu

-
koja glupa naranča... e ono stvarno sam se ponadao, zna san da neće ali sam se ponada. nek se ja u dlkv i ekipu vratim i s manjim brojem dionica bice ok. otisli ja i zena u svicu za uskrs malo chilli. kad naravno glupa naranca..... mora da ne ide nafta u juan. sto ke objektivno jak razlog.
ocekuj od ljudi najgore i rijetko ćeš se razočarati
kaže neki model ako potraje četvrti misec brent na 190?!?!
znam što ću kupiti. motiku i sime iman jednu oranicu od starog 😅
-
Eu je najveći trenutni rizik - stagflacija
To je ono kada kešu raste vrijednost.
Zar nebi to značilo da če nekretninama padat vrijednost?🤔
-
Zar nebi to značilo da če nekretninama padat vrijednost?🤔
Ako se ovo (nadajmo se da neće) oduži do sezone ili još gore preko sezone......
-
Eto ga.... sada ću se morati vraćati... Pogriješio sam ovaj put, sve skupa jesam zaradio, ali mogao sam više. Priznajem
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
MDKA (Medika d.d.) 934
- harpun