Optimizam raste
Posts by umalo
-
-
Sjela divka na racun

Da, i meni
-
Končar dobio posao od 53 milijuna eura: Stare dizelske zamijenit će njihovi baterijski vlakovi, zna se kadaNove baterijske vlakove za HŽ PP u svojoj radionici izradit će Končar. Tvrtki je dodijeljen ugovor od 53 milijuna eura, imaju 30 mjeseci.baustela.hr
Gomilaju se poslovi
-
Display More
Ma je da 4500€ haha

Imam DLKV jer i sam očekujem veliki rast i sve ali tako i ja mogu bubnuti glupost

Jednog dana svakako ako ga ne odluče uništiti....ali ne u idućih godinu dana
Uvijek su mogući svakavi scenariji, gle može se desiti da se eu vrati na ugljen i odustane se od AI ulaganja u svijetu 😁😁😁
dcf pokazuje smjer, ako klikneš na tablicu vidiš i brojke koje zadrzavaju moment rasta 2 do 3 godine onda samo za inflaciju istooo....
godina dana do 98 je optimisticno, ali nije nemoguće, pogotovo ako uzmeš u obzir da se rast desava u kratkim razdobljima od tjedan dva, zanimljivo obično mjesec dana prije nego javnost sazna kvartalna izvješća 😅
Sada je pitanje dizanja kapaciteta i ubrzavanja obrade booka mislim glavno.... jer p/s je opet mrvicu inad 1. Da barem imaju recimo 81.5 mil eura jeftinog novca za dizanje kapaciteta 😁
Neko ona naraste do 01/27 na 30eu , ja sam sebe tučem nogom u rit
-
Još lijepih vijesti, Interkapital je revidirao svoju target cijenu za KOEI na 1,604 € (!) to je 60% upsidea na trenutnu cijenu, osobno ne pamtim toliki jaz cijene i targeta, ambiciozno... pa da vidimo...
Još da daju procjenu dlkv
-
E da je znati što se točno dogodilo sa isparenim novcima koji se sada knjiže kao direktni gubitak tj. trošak.

bilo bi lijepo....ali to ce biti za sv.nikad vjerojatno...
Gdje je novac nestao ,....pitanje je sad !! E pa nije to glavno pitanje , pitanje je jeli to slučajno ili namjerno i kad opet!!
-
Končar u prvom polugodištu povećao prihode i ugovorio nove poslove vrijedne preko milijardu euraZAGREB – Grupa KONČAR u prvih je šest mjeseci nastavila putanju snažnog rasta, ostvarivši razine profitabilnosti koje su među najvišima u povijesti tvrtke.seebiz.eu
A ovi rasturaju
-
Nije loše , mada cjena ne prati pokazatelje
-
Porast dobiti , kad ono udri po BID-u ali ne po onom električnom automobilu iz kine neg istresanje po kupnji , nevjerojatno
-
A cijena dionice pada
Kupuj i ne pričaj puno !!
-
Hoćeli imati obraza nepodjeliti dividendu
-
Utrka u "naoružavanju" dlkv dionicama
-
Ubrzavaju se stvari i skraćuje se dužina željeznice između ZG i RI.
-
Jel može pojašnjenje od nekog tko je upućen , gledam na "moje dionice" tabelu za dividendu 2026 stoji da je dividenda 21,83 a vlada potražuje promjenu prijedloga za div dva puta po 8.77 u kolovozu i u sječnju 2027 , jel to znači ako se usvoji prijedlog vlade (najbolje da neće) da će se 21.83 zbrajati sa ovih 2* 8,77 ??
Ovih 21,83 je već isplaćeno u siječnju iz dobiti za 2024. Iz dobiti za 2025. ide isplata 2 x 8.77.
Kako će to prikazati Moje dionice, nije bitno, glavno da je onih 21,83 sjelo na račun u siječnju, a prvih 8,77 će u kolovozu (minus porez, naravno).
Vauuuuuu.....ludilo, čestitam imaocima 👍
-
Jel može pojašnjenje od nekog tko je upućen , gledam na "moje dionice" tabelu za dividendu 2026 stoji da je dividenda 21,83 a vlada potražuje promjenu prijedloga za div dva puta po 8.77 u kolovozu i u sječnju 2027 , jel to znači ako se usvoji prijedlog vlade (najbolje da neće) da će se 21.83 zbrajati sa ovih 2* 8,77 ??
-
Divka isplaćena na račun
-
Cargo Center Graz pokrenuo tjednu vezu s Rijeka Gatewayjomwww.poslovni.hr
Lijepe vijesti
-
Končar preuzima sisačku željezaru: Hrvatska godišnje uvozi 400.000 tona građevinskog čelikaDanko Končar preuzima sisačku željezaru, a projekt bi mogao smanjiti hrvatsku ovisnost o uvozu građevinskog čelika.baustela.hr
P.S.
Mala šala , ništa ozbiljno nit ima veze osim što su imenjaci
-
.....nekaj se događa kad se deca vesele !?.......
Što će biti kad cjena tek počme rasti 😂😅😂😅
-
😂😂
Drago mi vidjeti da su svi na ovoj dionici veseli

Nije sretan onaj koji ima puno neg onaj kojem je dosta i ono malo 👍