umalo I ja jako volim more. I sve oko njega.
I ja tebe
umalo I ja jako volim more. I sve oko njega.
I ja tebe
I Njemačka ima interes u Riječkoj luci
Vezano za povezivanje sa Poljskom
Poslovni hr , interkapital , nedostupne stranice ,dali netko zna što se događa
izdvajam iz članka, samo za vas gosp. "mljackarošu"
:
"Unatoč ogromnoj pretrpljenoj šteti, o stabilnosti pozicije “Viktora Lenca” upućuje i stanje njihove bilance, prema kojoj se rezerve iz dobiti penju na gotovo 33 milijuna eura"
Onda će biti dividenda
.......moš mislit 😂🤣😂🤣
izdvajam iz članka, samo za vas gosp. "mljackarošu"
:
"Unatoč ogromnoj pretrpljenoj šteti, o stabilnosti pozicije “Viktora Lenca” upućuje i stanje njihove bilance, prema kojoj se rezerve iz dobiti penju na gotovo 33 milijuna eura"
Onda će biti dividenda
isparilo nekih 7 mil ?
mama mia
odakle ta info?
Oćeli biti dividenda
Očekivani odgovor kako će se napajati električnom energijom podatkovni centar , a to je uvodno najavilo i američko izaslanstvo u Dubrovniku
Poučno za pročitati
Valjda su neki očekivali da će dobit porasti 100%, a ne 10?
Nema više velikog rasta, to je završena priča.
Jel to znači prodati i gotova priča ??
A što reći , neto dobit 11,7% backlog 35,4 vrijednost ugovorenih 1,8 milijardi ,povećanje izvoza 13,9
I to bez podatkovnog centra /ma šta će nam , samo će se momci izmorit od posla pa neće uspit odradit knjigu narudžbi😂😂/
I oni koji posjeduju dionicu i oni koji ne posjeduju dionicu , imaju legitimno pravo na komentare , prvi je hvale a oni koji bi je htjeli imati vide svaku manu i kad je ima i kad je nema , što je na kraju filozofija ulaganja u dionice , gledati trenutno stanje ili budućnost firme mada veliki utjecaj cjene dionica ovise i o zbivanjima u svjetu , znači mnogo je utjecaja koji oblikuju smjer kretanja cijena na tržištu kapitala
čim si se ti tako raspisao znači vrijeme je za prodaju
😅 Samo nemoj vlen prodavati
sve je to legitimno, svatko ima svoje razmišljanje...ako vjerujete da će dobit narasti 4-5x a sukladno tome eventualno i drugi pokazatelji onda nije loša valuacija...
I oni koji posjeduju dionicu i oni koji ne posjeduju dionicu , imaju legitimno pravo na komentare , prvi je hvale a oni koji bi je htjeli imati vide svaku manu i kad je ima i kad je nema , što je na kraju filozofija ulaganja u dionice , gledati trenutno stanje ili budućnost firme mada veliki utjecaj cjene dionica ovise i o zbivanjima u svjetu , znači mnogo je utjecaja koji oblikuju smjer kretanja cijena na tržištu kapitala
Prihodi rastu , zarada raste , a o današnjim ugovorima to ide na entu
Izvješće pokazuje povećanje prometa , rezultati pozitivni
Pa 10% rasta prihoda nije nimalo privlačan rezultat.
Ništa ispod 200%😵💫
Malo je i potegla cijena
Koliko vidim nemaš ti pojma uopće o čemu mi razgovaramo...pročitaj pažljivo gornje postove pa se podsjeti...tako da nema nikakvog izvještaja..
jest da kako je krenuo razgovor možda je tema trebala biti drugdje ali ipak to te ne apsolvira... ionako si ti prvi spomenuo 2 dionice u istom postu pa nije ni admin mogao drugačije...
hvala i doviđenja
Nema na čemu !!😳
sad se već teza mijenja, najbolje se okrenut filozofiji kada nema argumenata
U petak je izišlo izvješće za prvi kvartal , jesi ti neki novi izvještaj dobio danas ??