Pavi je cilj prodati firmu i to za što više novaca je moguće. Isplata dividende se kosi s tim ciljem.
Trenutačno sada možeš prodati za trećinu vrijednosti! 🥲Da barem ponude dvije trećine vrijednosti. Po meni je dividenda samo pozitivna.
Pavi je cilj prodati firmu i to za što više novaca je moguće. Isplata dividende se kosi s tim ciljem.
Trenutačno sada možeš prodati za trećinu vrijednosti! 🥲Da barem ponude dvije trećine vrijednosti. Po meni je dividenda samo pozitivna.
Šta ništa od dividende?
Eto, napravio sam brzinsku analizu nove knjige dioničara od 27. 6. 2025.
Promatrani vremenski raspon (od prošle knjige dioničara koju imam) počeo je 10. 1. 2025.
Ima par zanimljivosti:
- Naravno da nema govora o dioničarskom „neprijateljskom preuzimanju“ niti zajedničkom djelovanju između nove predsjednice Uprave i najvećeg (ruskog) dioničara. To je potpuna besmislica! (Interesna preslagivanja unutar kompanije su nešto sasvim drugo.)
- U razmatranom razdoblju nam se ukupan broj dioničara povećao za 42.
- Erste mirovinski fond je prodao 44.000 dionica i ostalo im je još oko 19.000. Možda su to prodali u ponedjeljak? Oni su ujedno i najveći pojedinačni prodavatelji u razmatranom periodu. Generirali su 18% ukupne prodaje od 10. 1. do 27. 6. 2025. Još malo pa ćemo lakše disati kada izađu skroz.
- Više od 150 dioničara je u potpunosti izašlo iz AD Plastika, od kojih je 30 imalo više od 1.000 dionica.
- Imamo 12 potpuno novih dioničara koji su kupili između 1.000 i 10.000 dionica.
- S obzirom na to da je među prvih 10, onda se može reći da je Josip Boban bio najveći pojedinačni kupac.
- Značajan kupac je bio i OTP indeksni fond, iako nije među prvih 10.
- 110 dioničara je steklo po 30 dionica. Možda je to neki program nagrađivanja unutar AD Plastika (???), jer je sada u njihovom „trezoru“ 3.420 dionica manje.
Hvala kralju!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Meni se čini kao naručeni članak da se " netko" istovari! Več sam se nagledao sličnih članaka na drugim dionicama.
Vi budete zaradili a ja ne🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Samo ti javi par dana prije da se mi nakrcamo
Ja znam da mi se vi smijete ali ja prodao SPNV i godinu dana poslije ponuda po 800% večoj cijeni, ja prodao CHAG i 3 tjedna poslije 60% dividenda na moju prodajnu cijenu, ja prodao VIRO i 7 godina poslije opet cca 700 % ili više , pa PRFC 100 % od moje prodajne cijene, tako da me strah prodat🤣🥲
I opet zanimljive objave na zse...
Nisam za kompom može li pojašnjenje?
kaj se onda čeka ?
Vi budete zaradili a ja ne🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jasno je da slijedi pad? Ili je jasno da slijedi rast?🤔
Prodaj pa ćeš vidjet 😁
Ako ja prodam imat čete rast od tritisučeosamstodvadesetsedam posto.🤣
jedini način da se sazna je kupnja knjige dioničara.
forum je na izdisaju.
Je, mislio sam da netko prati. Na RIVP se drže leđa za... iako ne kao na ERNT-u, ali ovo na ADPL-u je zanimljivo jer može biti više opcija pa pitam ako netko ima neke dostupne informacije. Na 10:45 skriveni nalozi, a iza toga nakrcano bez veze. Za to ne treba ni osnovna škola da bude jasno. Jedino može biti više razloga. A forum je pomozi bože...šta je je.
Jasno je da slijedi pad? Ili je jasno da slijedi rast?🤔
Dečki aktiviralo se "darkecovo prokletstvo" koje glasi sve što datkec kupi pada i sve što darkec proda raste, a darkec (ja) sam prije mjesec dana prodao 100 komada i evo nas danas na ATH ikad.
Niste Vi sami, uglavnom ljudi pogriješe prodat, ali glavno da niste izgubili prilikom prodaje. vidite ja sam Chag kupio 2004 ili 2005 , 100 dionica po 150 Kuna nisam ih prodao na vrijeme i on su sada van ZSE i takoreći bezvrijedne. Svak se u životu prevari , ne vjerujte ovim maherima , koji stalno dobijaju.
Imao sam i ja CHAG prodao sam ga prije 4 godine po 150 kn . A zar nije on poslije isplačivao dividendu? Ako ga želite prodat kontaktirajte direktno upravu ja sam ga njima prodao i to je bila greška 🥲 ( opet)
Dečki aktiviralo se "darkecovo prokletstvo" koje glasi sve što datkec kupi pada i sve što darkec proda raste, a darkec (ja) sam prije mjesec dana prodao 100 komada i evo nas danas na ATH ikad.
Ne znaju se dogovoriti, a kad veliki zarate uvijek mali naj... Ajd nek bude ovaj put drukčuje
Nažalost točno!
Danas je bila akcija zbog Izraelskog napada i da oni koji su imali novaca lijepo je bilo iskoristiti popust ....
A šta je to bilo na akciji?
ODE NAM MARINKO DOŠEN!!!!
Ne kužim? Zašto baš sada kada bi trebalo krenut na bolje?
Eto gdje su kinezi.
Uz državne poticaje se prodaju po toj cijeni!
Pa kladio sam se na pad
ufff. Mislim da ces izgubiti okladu ...
Da! Prvi puta u životu sam se kladio na pad i prodao nešto dionica , inače sam uvijek skoro 100% u dionicama🥲
Skratio ADPL , ADRS2, ARNT, ATGR, KODT, KODT2, RIVP, SPAN, ERNT, HT 🥲 Ovo mi je prvi puta u životu da se ja kladim na pad i za sada sam pogriješio🥲 . Nikada do sada nisam imao tako jaku keš poziciju i ful se loše osjećam🥲
zašto Span kad se očekuje top kvartal
Pa kladio sam se na pad
Skratio ADPL , ADRS2, ARNT, ATGR, KODT, KODT2, RIVP, SPAN, ERNT, HT 🥲 Ovo mi je prvi puta u životu da se ja kladim na pad i za sada sam pogriješio🥲 . Nikada do sada nisam imao tako jaku keš poziciju i ful se loše osjećam🥲
Malo me plaši tržišna kapitalizacija!
Molim te, možeš to malo objasniti?
Znači da po vrijednosti dionica KODT vrijedi 1533000000 eur ili ti ga 11 milijardi kuna a ako se dionica udupla vrijedit će 22 milijarde kuna! Milijarde!
Malo me plaši tržišna kapitalizacija!