Evo za bisere koji su hvalili Došena i njegove vrle pohode. Jer su me htjeli zgaziti kad sam rekao da sam iz Adpl-a izašao zbog njega i vrati se nakon što su ga nogirali ....
Vidjet čemo na dividendi?
Evo za bisere koji su hvalili Došena i njegove vrle pohode. Jer su me htjeli zgaziti kad sam rekao da sam iz Adpl-a izašao zbog njega i vrati se nakon što su ga nogirali ....
Vidjet čemo na dividendi?
LHA.DE +950eur u 4 dana...
Kupio LHA 29.04 prodao 6.5 sa +950eur... Sad ide dividenda 0.33eur. Prodao jer sam znao ostaviti pa nakon datuma stjecanja prava na dividenu gadni pad. Isto tako isplate dividendu, a Njemačka porezna uzme cca 28%.
A dali onda moraš još i Hrvatskoj poreznoj platit 12%? I ispunjavat joppd obrazac?
Croatiu ne bi trebalo prodati ispod 4000 eura. Hoće li je prodati ili su to priče ? Davnih dana kada je Adrus kupio pričalo se da je hoće kupiti nekakvi Poljaci.
Ne kužim zašto bi netko htio prodati nešto što ti zarađuje hrpu para?
Sta kaze forum na Q1 izvještaj, nastavlja se pad strmoglavi pad…
Šta je tako loše?
Komentari na izvještaj za prvi kvartal?
Kod raspodjele dobiti računaju se i sve redovite i sve povlaštene! I P/E je skoro 22.
ajde ponovno računaj.....
Uz 11,13 mil. € dobiti i 126.594 dionice, EPS je ~88 €, što na cijeni 1.350 € daje P/E oko 15 (i uz pretpostavku da se trguje s redovnima s istom cijenom)
Da, pardon , u pravu ste. Mislio sam na najvišu ostvarenu cijenu od cca 1880 eura P/E ispadne cca 22.
Dragi moj profesore pripisali ste cjelokupnu dobit samo povlaštenim dionicama, što je s ostalim dionicama?
Alo, pa redovnima se ne trguje, one nemaju cijenu i zato kao da ne postoje. Puj pik ne važi! Pojeo vuk magare!
Kod raspodjele dobiti računaju se i sve redovite i sve povlaštene! I P/E je skoro 22.
Komentar vezan za valuaciju dionica. Dobit se dijeli na ukupan broj dionica neovisno da li su redovne ili povlastene...
Ovo je točno!
Dividenda 94,7 EUR!
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Ne sječam se kada sam zadnji puta gledao ovakvo zeleno otvaranje!😁 a ja 99,5% u dionicama😁
Eu je najveći trenutni rizik - stagflacija
To je ono kada kešu raste vrijednost.
Zar nebi to značilo da če nekretninama padat vrijednost?🤔
Pošto sam mlad i neuk, da li bi mi itko mogao objasniti pad cijene u utorak?
Očigledno je nekome hitno zatrebala lova.
Što se tu dogodilo?
Šuti i sakupljaj😁
dobro kažeš...u investiranju je sigurno najbolja taktika (ko može....) samo kupuj i nikad ništa ne prodaj!
koja korist od toga? novac koji nisi potrošio nisi ni zaradio!
kad mi portfelj prijeđe neku moju zacrtanu cifru, prodajem papire i materijaliziram.
🤔hm, korist je da če moja djeca biti stotisuča euraši, a unuci milijunaši (ako dobro odigramo😁), a ja sam bio siromašan kao klinac, nisam bio gladan ali nisam jeo mcdonalds i u cijeloj srednjoj školi sam samo tri puta bio na kavi, a zahvaljujči meni moja djeca i moji unuci ne bi trebali imati takvih problema.
dobro kažeš...u investiranju je sigurno najbolja taktika (ko može....) samo kupuj i nikad ništa ne prodaj!
Meni se pokazala kao najbolja taktika. Svake godine srušim ATH u dividendi😁
da li se samo meni čini ili moglo bi se zaključiti sljedeće, generalno pravilo glasi:
što više burza roni, to je forum tiši
Šuti i sakupljaj😁
Moje iskustvo kaze da rezultati bilo koje uprave nemogu biti vidljivi u tako kratkom roku odnosno da treba barem 12-18 mjeseci da se ustanovi idemo li ispravnim putem. Tako da kolegice i kolege, smirimo se i pricekajmo iducih par kvartalnih jer ovo jos uvijek nemoze biti rezultat iskljucivo rada trenutne uprave.
TOČNO! Prekratko vrijeme da bi se rezultati mogli novoj upravi pripisat.
Došao sam se pozdravit🥲, ja prodao danas cijeli JDOS🥲
Mogu li pitati zašto, kad vam je garantirana isplata 16 eura više po dionici? Još je tu i brokerska provizija.
Da, ali moram se prijavit za skupštinu, pa uzet slobodan dan da bi prisustovao skupštini, pa predat zahtjev , pa kada če oni to isplatit, pa mi pobjegne cijena onih dionica koje sam planirao kupit, pa nedobim dividendu od onih dionica koje sam planirao kupit, a imao sam ih samo 18 komada , tako da i nije neka cifra, i najbitnije htio sam riješit da nemam taj neugodan grč u želucu.😁
Prodao MDKA, prodao JDOS, kupio 600ARNT, kupio 65 JDGT, kupio 2 KOTR, kupio 1 KODT, Kupio 50 HT.
Došao sam se pozdravit🥲, ja prodao danas sve dionice MDKA🥲