Baš to...lijepo, ali vjerujem da je ovo zasad sve samo šum dok se ne razmašu budući kapaciteti ![]()
Posts by nepodoban
-
-
-
+RIVP malo ... pomalo..
-
A neće ići vertikalno zauvijek, definitivno će padati

-
Ja sam dokupljivao dok sam imao novaca
Ali presušuli su tamo oko 11
-
Dajte im hitno objasnite da ne smije ovolko rast

-
Ovaj rast od 164% u godinu dana definitivno nisam očekivao i to mi je ogroman neočekivan poklon za portfolio.
A za dalje bih bio neopisivo zadovoljan i rastom od "svega" 8-10% godišnje. Pa neka uz dobro poslovanje P/E lagano pada...
-
Ja sam baš zadovoljan.
Ovi prijedlozi za dividendu od 6-15€ će biti odbijeni po kratkom postupku?
-
To smo pričali i na 400 i na 500 i na 600 i na 700.... iskrcat će oni, eventualni dosad neviđeni smrtni pad cijene svakako neće biti zbog redovnog iskrcavanja mirovinaca nego npr. kad se ispostavi da je netko iz uprave/politike imao prste u pekmezu i sl.
-
Drago mi je da se čak ni moj mirovinski fond nije nakrcao tokića.
-
-
Zanimljivo... stvarno nisam očekivao dividendu još 2-3 godine...
-
Nitko ne zna što će biti, ja sam se opekao već dosta puta pa više ne prodajem dionice tvrtki u koje vjerujem...
-
Nitko im nije javio da je Hormuz zatvoren i da moraju hitno propasti🫣
-
Zato i ulažem pa da budem investitor😆
-
Cijena će nekad racionalno, nekad iracionalno, gore i dolje. Vjerujem da će kroz naredne godine poslovanje biti uspješno, a cijena će to nekako ipak pratiti.
-
Sarkazam kolege, jezivo u kakvim vremenima živimo da je stvarnost nestvarnija od naizmišljenijih zaje*ancija

-
Pooootpuni slom slijedi.... Plaćat ćemo školjkama i krumpirima.......
Prodao sam sve dionice i 100% sam u kešu i dolazim ovdje navijati da padne sve da ne ispadnem budala jer sam prodao

-
Već vidim da će neka zemlja raskinuti diplomatske odnose sa SAD/Izraelom i odjednom će svi tankeri ploviti pod njihovom zastavom

-
Kupio je po ~4, prodao po ~8?