Drago mi je da se čak ni moj mirovinski fond nije nakrcao tokića.
Posts by nepodoban
-
-
-
Zanimljivo... stvarno nisam očekivao dividendu još 2-3 godine...
-
Nitko ne zna što će biti, ja sam se opekao već dosta puta pa više ne prodajem dionice tvrtki u koje vjerujem...
-
Nitko im nije javio da je Hormuz zatvoren i da moraju hitno propasti🫣
-
Zato i ulažem pa da budem investitor😆
-
Cijena će nekad racionalno, nekad iracionalno, gore i dolje. Vjerujem da će kroz naredne godine poslovanje biti uspješno, a cijena će to nekako ipak pratiti.
-
Sarkazam kolege, jezivo u kakvim vremenima živimo da je stvarnost nestvarnija od naizmišljenijih zaje*ancija

-
Pooootpuni slom slijedi.... Plaćat ćemo školjkama i krumpirima.......
Prodao sam sve dionice i 100% sam u kešu i dolazim ovdje navijati da padne sve da ne ispadnem budala jer sam prodao

-
Već vidim da će neka zemlja raskinuti diplomatske odnose sa SAD/Izraelom i odjednom će svi tankeri ploviti pod njihovom zastavom

-
Kupio je po ~4, prodao po ~8?
-
Malo je prenaglo skočila pa je prenaglo i pala, iznivelirat će se to kroz neko vrijeme

-
Izgleda li i vama ask na KODT kao da netko namjerno ruši cijenu? Ova hrpa ponuda po 1 dionicu?
-
Jedino u što sam poprilično siguran je da kratkoročno sve ide dolje

-
Zar se nije slično događalo i prošle godine u ovo doba? Isto su se ljudi ovdje čudili kako cijena pada nakon super izvještaja... A onda ode gore malo kasnije

-
Ja danas ubrao još malo kad je već palo

-
Sigurno fondovi rasprodaju jer vide da će cijena samo gore pa da se spase jadni?

-
Mogu oni između društava lako to riješiti, svakako lakše nego dosad.
-
Evo prošlo laganih 2500 komada već danas, ide to...
-
Znači da ako prodaju cca 500.000e dnevno kroz 20ak radnih dana cijena može na 800 bez da su iznad limita. Cca...
Na godišnjoj razini to ispadne rast oko 35%.
A vjerujem da će dio prodati i svom fondu A.
Naravno da i iznosi rastu kako cijena raste, al ovo je po trenutnoj cijeni.