i sjeo TACO 😁😁😁😁
?
i sjeo TACO 😁😁😁😁
?
TACO = Trump Always Chickens Out
Nema šta, kralj Trump omogućio rast portfelja od 6,5% jutros u svega 10 minuta. Vjerujem da su neke kolege i više potegle. Za ovakve trenutke se živi evo već 11 godina.
Ali ako opet zaoštri (vrlo izgledno), bit će lako portfelj - 65% u par dana.
......i onda će poslin -60% bit će +80% opet
......i onda će poslin -60% bit će +80% opet
osobno mislim da nije izgledno zaoštrenje. Narančastom nisu samo eu lideri otišli sa govora, nego mu je i krupni kapital trgnuo uzicom. Cak je i Warren Bufet iz mirovine izjavio za medije da je ljubaznost najbolja valuta. rast u danu je samo rast što ga je narančasti blokirao. I to je i njima jasno.
😁 lijepo je vidjeti na prodaji nalog za 90 dionica po 300 eura 🤣🤣🤣🤣
Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...![]()
Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...
Kako ko
Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...
Kako ko
Ja sam izračunao da bi dionica za 5 godina mogla imati cijenu 28,33%. Dividendu nisam kalkulirao, iako mislim da će i to uskoro kreniti. Tako da slobodno kupuj, bar ja ću dokupljivati. S tom računicom, rađena je u 2.mj. 25, ispalo mi je da bi cijena za 3 godine mogla doći do 13,29 €. Da budem iskren uplašio sam se od stvarnih parametara pa sam sam sebe kočio, smanjivao. A evo u slabih godinu dana cijena je danes već preko 10 €
danas netko izlazi netko ulazi...
13.2 u 9 mjeseci
7.5 vrhovni sud presuda, kada se knjizi?
koei preuzeo mk, 1 do 5 mozda jer je za dlkv to transakcija ipak
treci kvartal
Što ce upaliti što neće ? mislite li kolege da je moguća dividenda već ove godine?
Display Moredanas netko izlazi netko ulazi...
13.2 u 9 mjeseci
7.5 vrhovni sud presuda, kada se knjizi?
koei preuzeo mk, 1 do 5 mozda jer je za dlkv to transakcija ipak
treci kvartal
Što ce upaliti što neće ? mislite li kolege da je moguća dividenda već ove godine?
Mislim da je moguća, iako ju ne očekujem, vjerojatno da je cilj kapitalno ojačati firmu, jedino ova uplata od Podravske banke je ipak ekstra dobitak pa možda za taj dio. Po trgovanju zadnje vrijeme bih rekao da je izvještaj odnosno rezultat za 2025. već poznat![]()
I dalje ne vidim čemu traženje dividende za dionice koje rastu ovako ekstremnim stopama kao Dalekovod. Skratite poziciju za 3-5-7-10 posto i evo dividende. Porez se ionako obračunava po istoj stopi.
I dalje ne vidim čemu traženje dividende za dionice koje rastu ovako ekstremnim stopama kao Dalekovod. Skratite poziciju za 3-5-7-10 posto i evo dividende. Porez se ionako obračunava po istoj stopi.
zato jer da prodam manje bih imao 😁
a dividenda je kao mala nagrada, tapšanje po ramenima... a i država sama zgrabi od dividende ne moram do racunovođe na kraju godine 😎
I tako 10 puta ... i dividenda ti je sve manja jer imaš sve manje dionica pa sve manje "vrijjednosti" generiraš.... i kad prodaš sve, što onda?
Jel ti sad jasno da pričaš gluposti?
Uz veliku ostvarenu dobit iz poslovanja, sjelo im je i preko 10 milijuna eura od dobivenog sudskog spora. Glavnica + kamate. Njihov vecinski vlasnik Koncar bude zagrabio u taj dio za divku i to postenu. Lp
Uz veliku ostvarenu dobit iz poslovanja, sjelo im je i preko 10 milijuna eura od dobivenog sudskog spora. Glavnica + kamate. Njihov vecinski vlasnik Koncar bude zagrabio u taj dio za divku i to postenu. Lp
Znate li da je novac već sjeo na račun Dalekovoda, i da je taj iznos u pitanju s kamatama? Ili samo očekujete
?
Napisao sam da im je sjelo ![]()
Napisao sam da im je sjelo
to su gotovo povlaštene informacije, usuđujem se reći ... lijepo je takve stvari znati 😜
![]()
![]()