i sjeo TACO 😁😁😁😁
?
i sjeo TACO 😁😁😁😁
?
TACO = Trump Always Chickens Out
Nema šta, kralj Trump omogućio rast portfelja od 6,5% jutros u svega 10 minuta. Vjerujem da su neke kolege i više potegle. Za ovakve trenutke se živi evo već 11 godina.
Ali ako opet zaoštri (vrlo izgledno), bit će lako portfelj - 65% u par dana.
......i onda će poslin -60% bit će +80% opet
......i onda će poslin -60% bit će +80% opet
osobno mislim da nije izgledno zaoštrenje. Narančastom nisu samo eu lideri otišli sa govora, nego mu je i krupni kapital trgnuo uzicom. Cak je i Warren Bufet iz mirovine izjavio za medije da je ljubaznost najbolja valuta. rast u danu je samo rast što ga je narančasti blokirao. I to je i njima jasno.
😁 lijepo je vidjeti na prodaji nalog za 90 dionica po 300 eura 🤣🤣🤣🤣
Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...![]()
Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...
Kako ko
Jedini problem kod ove dionice, u zadnje vrijeme, je što kad kupiš ne kupiš više...
Kako ko
Ja sam izračunao da bi dionica za 5 godina mogla imati cijenu 28,33%. Dividendu nisam kalkulirao, iako mislim da će i to uskoro kreniti. Tako da slobodno kupuj, bar ja ću dokupljivati. S tom računicom, rađena je u 2.mj. 25, ispalo mi je da bi cijena za 3 godine mogla doći do 13,29 €. Da budem iskren uplašio sam se od stvarnih parametara pa sam sam sebe kočio, smanjivao. A evo u slabih godinu dana cijena je danes već preko 10 €
![]()
![]()