Valja se iza brda. jer nitko nije bedast da plaća dionicu 900 eura a dividenda 0,4% Kodt i Kotr isplaćuju bolju dividendu i to značajno. Ja govorim o investitorima a ne kokošarima i zato navodim ovu dividendu. Ovo što vi navodite da koei odlučuje o svemu u redu ali ja i dalje vidim da koei mora posuđivati novce od kodt a i najnoviji protuprijedlog Kapitalnog fonda (DRŽAVA) govori jasno o tome da nije baš onako kako pričate. https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/66981 Uostalom i dalje je cinjenica da transformatori donose dobit a ne neki motori i tramvaji. Za digital imamo samo pompozne rijeci g. Kolaka
napominjem nemam ni koei t ni koei dakle moj interes ovodje ne postoji, ali treba realno sagledati situaciju i ne bajati bajke o KOEI i neperspektivnom KODT. Ova naša mala rasprava ionako nije bitna su na KOEI navalili kupci i ne pitaju za cijenu.Dokle to je pitanje ne za mene nego dionicare KOEI. Sretno.
Odakle vam informacija da koei posuđuje novac ??????
Jeste li čitali obrazloženje croatia osiguranja zbog čega traži povećanje dividende i o financijskom stanju u društvu ,
Osim tog dali mi možete objasniti tko je financirao novi pogon , i tko će financirati nove pogone u USA ??
Sve piše u izvješčima. Ako ste dioničar koei razumijem da ste to propustili ali ako proučite izvješča kodt sve tamo transparentno piše - hint pogledajte godišnja izvješća revidirana ako se ne snalazite kvartalnim bilancama i ridg.