Možda neće??
Znam što neće - povećati dividendu
Možda neće??
Znam što neće - povećati dividendu
Još posla za Končar
Sada, nakon što su se prijetnje carinama bar malo primirile, možemo opet uživati u Končarevim uspjesima
trebalo bi više takvih priča i pogona
Ha, Kolak najavljuje, pratit ćemo početke produkcije.
"U sljedeće tri godine, kako je najavio, Končar u razvoj proizvodnijih kapaciteta svih svojih tvornica planira ulaganja viša od pola milijarde eura."
Nova analiza InterCapitala za KOEI :
Target price 960 Eur
Target price 960 Eur
Pri čemu je za nas optimiste jednako dobro što su u IC-u vrlo konzervativni, stvarno se ne razbacuju targetima
Target price 960 Eura
Ima tu potencijala i za više, samo da se nastavi firma razvijati kao dosad
Da raste i upola kao dosad i dalje je jako puno...
Najbolje bi bilo kad bi se sve dionice Končara na burzi objedinile u jednu dionicu, npr. KONC, onda bi trgovanje bilo puno interesantnije tj. primamljivije. Ovako to izgleda pomalo raštrkano. Najviše profitira dionica KOEI jer se najviše trguje, dok dionice KODT-a postaju cjenovno nedostižne većini dioničara. Posebno se problem trgovanja odnosi na dionicu KOTR koja trenutno raste uz vrlo tanku kupnju, što onda može dovesti i do naglih padova, a dionica kao i KODT vrijedi.
Najbolje bi bilo kad bi se sve dionice Končara na burzi objedinile u jednu dionicu, npr. KONC, onda bi trgovanje bilo puno interesantnije tj. primamljivije. Ovako to izgleda pomalo raštrkano. Najviše profitira dionica KOEI jer se najviše trguje, dok dionice KODT-a postaju cjenovno nedostižne većini dioničara. Posebno se problem trgovanja odnosi na dionicu KOTR koja trenutno raste uz vrlo tanku kupnju, što onda može dovesti i do naglih padova, a dionica kao i KODT vrijedi.
Pa baš i ne...Ujediniti 2 uspješne firme sa 20 neuspješnih, mi ne izgleda ni malo interesantno.
To što većina ne razmišlja svojom glavom nego slijepo slijedi investicijske savjete kojekakvih influensera i zavidni su onima koji imaju Kodt i Kotr umjesto Koeia, je njihov problem.
PBZ mirovinac i dalje izlazi na 780.
Ima li netko izračun kako sada stoje limiti kod OMF?
Nadam se da će uskoro opet ponoviti jedino logično (fond B proda fondu PBZ CO A).
![]()
![]()