žena i ja smo pred godinu i pol kupili novi auto... imamo 2. Ovaj drugi je stari punto iz 2002. I najbolje se osjećam u njemu, vozim ga samo za grad kad idem sam u nabavku ili slično. Vrh
Mene kad cuju koliki mi bicikla dodje me zajebaju jer mi bicikla kosta kao moje staro autom haha, za auto im kazem da ga najaradje ne bi imao da ne moram, samo zajebancija s njim servis, parking, zurba, ulaganje uvik nesto, s druge strane im kazem moje auto ide tamo i parkira di tvoje nikad nece bas zato sta je jeftino i boli te briga sta ga manje pazi jer ako se sta desi par 100eura sve rijesi (nije da se ne pazi da se ne bi krivo svatilo poantu), a ne meni prijatelj skupo auto onda kad idem s njim do grada parkiramo 5km dalje zbog razno raznih razloga, samo se izivciram kad idem s njim, a da ne govorim da nitko od tih skupih ne iskoristi ni 2% njegovu snagu ali bitno da ima snage, a prosjek voznje 60km/h.
zato je za grad krama a za vikende, putovanja komotan suvić... mi smo u godinu i pol napravili 34 000 km već
smo šta će ti krama za grad kad raja ne vidi kola. taština posvuda.