i tu si unutra!!?? 526,46 tako nešto
Posts by tollway
-
-
kaj te briga tko je!!?? ako vjeruješ u nju kupuj i šuti dok je jeftino. imaš fi i računaj....
-
moraš glasati protiv!
-
jehebesemeni kako će oni završiti... ali sigurno znam da će europa opet nahebati. kao i uvijek... a tek smo na početku priče.
-
br 1 VESELIn CRVak.... zna veseli crv iako još nije vidljivo....
-
50% od dobiti matice je bila prijašnja praksa.
-
kako smo sada nakon izvješća svi pametni.... nemreš verovati!
-
najstabilnija banka u hr!
-
toliko ste dugo na zse, a još ne znate da se divka isplaćuje iz matice, a ne iz konsolidiranog!?
-
dobro, sada smo malo pretjerali.... na monp trenutno vlasnička struktura to ne omogućava. nije rečeno da protekom vremena neće biti nekakvih manevara.
-
bjane, nema veze financijska strana, bitan je modus operandi i cijena u javnoj ponudi! i konačni rasplet. sve mi se čini da će ponuda na atpl biti još dobra prema ovoj koju očekujemo.
darac, ako ste spremni čekati desetak godina.... i ako nije preveliki iznos u pitanju.....
-
istina kolega, ali ako dividenda bude mizerna ili je uopće ne bude (vidimo da predujma nema) biti će to još jedan razlog za zakucavanje cijene.
-
zato sam vam i napisao da su identična pitanja bila na temi atpl samo sa drugim akterima. a tamo je bilo ako se ne varam oko 4000 dioničara. i kako je završilo? nažalost, pojeo vuk magare. zašto mislite da će ovdje biti drugačije? ja sam na zse 27 g i znam samo dva-tri slučaja gdje su mali koliko-toliko solidno prošli.
-
bez obzira na sve i ovu objavu od strane tvrtke, predmnijevam da će oporavak biti dugotrajan. čak i usprkos eventualnim dobrim rezultatima. možda ćemo nakon fi biti pametniji, a možda je već i sada prilika za dugoročne investitore. osobno ću pričekati tih još nekoliko dana do q4, tada se u 99% slučajeva već vide i godišnji.
-
znam naravno. da ova ekipa nije sigurna u ono što radi....
probajte čitati temu atpl prije nakon objave ponude za preuzimanje. puno zanimljivih stvari i mogućnosti od kojih ništa nije provedeno od najvatrenijih aktera. osobno mislim da je ovdje situacija puno gora za male dioničare.
-
moguće, ako se skupi 25% + 1 glas.
-
zavisno sa koje visine su lovljeni!
-
sam sebi si odgovorio već

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣da jesam!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
nisi valjda lovio padajuće noževe kolega!!?? nakon toliko godina iskustva, valjda nisi! ili emoji govore istinu?
par godina nisam unutra, ali ovaj pad izgleda jako jako grdo. i to na samo cca 2000 kom što nije niti 2% vlasništva!
-
U izračun prosjeka ulazi samo redovna trgovina, bez blokova, OTC, darovanja ili sl.
To vam možda i nije važno, prije svega treba pogledati je li se u ta tri mjeseca trgovalo više od 1/3 radnih dana. Ako nije onda neovisni stručnjak radi elaborat o procjeni fer vrijednosti.
U svakom slučaju, ako želite isplatu nakon delista, morate na Glavnoj skupštini glasati protiv, te nakon izglasavanja podnijeti zahtjev za isplatu.
Sretno.
Hočete reči da "neovisni stručnjak" može dati procijenu i naprimjer 2000eura po dionici?
čemu čuđenje kolega? ako se ne varam, i vi ste imali chag u vrijeme povlačenja. i svi smo se podrugivali smiješno niskoj valuaciji u elaboratu. a otkup tko je želio je išao po toj smiješnoj "pravednoj" cijeni.
-
pa koliko ga onda imaš da cijeli tjedan kratiš?