1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. tollway

Posts by tollway

• JDGT (Jadroagent d.d.)

• tollway
    • June 11, 2026 at 5:31 PM
    Quote from Veseli Crv

CEO se pobrinuo da članovi NO dobiju dobre naknade i pogodite koga će oni podržavati. Jedino mi nije jasan broj jedan. 2. siječnja 2025. je JDGT bio 340 eura, sada je 192. Istina da je on dobivao dobre dividende i naknade, ali na padu cijene je u gubitku oko 1.036.000 na svojih 7000 komada, što dividende i nagrade ne mogu pokriti. Na njegovom mjestu bio bih prilično zabrinut.

znaš sigurno da ONI veliki i MI mali ne razmišljamo na isti način. njima se nigdje ne žuri, imaju sigurno lijepe plače, masu kojekakvih naknada i povlastica, debele dividende dugi niz godina.... i pitanje je kako i po kojoj cijeni su stjecali dionice. znam da su crvak i krešić kupovali i na burzi, za ostale ne znam, ali pretpostavljam.

• LKPC (Luka Ploče d.d.)

• tollway
    • June 10, 2026 at 8:41 PM

dajte me najte da ste od dokapa u ovom g.vnu od dionice!!!??? imate unutra imobilizirane novce dvadesetak godina!!?? uhhhh.... inače, i sam sam sudjelovao u dokapu, vidio loš razvoj i presjekao uže nakon nekoliko godina.

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • June 10, 2026 at 4:18 PM
    Quote from Vuk 3891

Tvrtka INGRA d.d. je na otoku Hvaru sudjelovala kao podizvođač u velikom projektu izgradnje

najbitnija riječ je..... PODIZVOĐAČ! a svi oni su poznati po tome što mlate velike masne pare!

• JDGT (Jadroagent d.d.)

• tollway
    • June 10, 2026 at 4:16 PM
    Quote from calypso

a ako nesto ne bude funkcioniralo dobro, smijenit ce direktore i postaviti nekog novog koji ce NJIMA znati zaraditi novce...

baš ste smiješni, kolega! ili samo naivni? sami sebe će smijeniti? dajte najte, molim vas. pogledajte priču sa ikba koja se ponavlja barem tridesetak godina. bivši predsjednici i članovi uprave, ujedno i dioničari, a sada već i osamdesetogodišnjaci su članovi članovi NO. ovdje ista, ako ne i puno gora situacija, jer ima puno više gladnih ustiju.

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• tollway
    • June 8, 2026 at 6:08 PM

kolega, sve ste vi to dobro napisali i uglavnom se slažem sa aspekta malog dioničara, ali... govorimo o velikima i izostanku interesa za dublji ulazak. rast od onoliko koliko ste napisali njih uopće ne zanima, oni imaju neke svoje metode i zakonitosti. 10 milja za jedan mirovinski fond... dajte najte, molim vas. njima manje nego vama i meni po jedna dionica! i unatrag te 3 g kao što velite, nitko nije prešao niti 1%!!!??? o čemu onda pričamo? da je sakupio recimo 5-6% onda bi mogli govoriti o nekakvom velikom. iskreno, meni vam ova trgovina izgleda jedino dobra jer se masa malih uključila u papir. i masa swing trade-a. a da će netko od VELIKIH i nakon ulaska u oecd kupovati firmu u državnom vlasništvu, meni ne izgleda nimalo vjerojatno. nisam siguran 100%, ali ti dugo očekivani fondovi imaju masu ograničenja što se tiče državnog vlasništva. prije nekakvo partnerstvo sa poznatim firmama, kao i što se sada radi.

ne velim da sam u pravu, i da nisam zadovoljan prinosom, ali dok ne prodam nema knjiženja nikakve dobiti. svaka čast onima koji pričaju o ulaganjima na 3,5 ili 10 godina. nisam ni mlad, nisam niti toliko star i istina je da mi se nikud ne žuri, ali meni period duži od dvije godine nikako ne dolazi u razmatranje. još kad vidimo gotovo svakodnevno kojekakve svjetske događaje.... ne ulijevaju mi nimalo povjerenja u stabilnost. koja je najvažniji burzovni faktor, a tržište to godinama ignorira i sve poznate ekonomske varijable, parametre i zakonitosti gura pod tepih.

sigurno ćete reći, to se priča barem od korone naovamo, pa ćorak. tržište uz povremene korekcije ide neumoljivo gore! točno, samo niti trava ne raste do neba! do kada? ehhh, to je pitanje na koje bi svi mi željeli imati odgovor.

• tollway
    • June 5, 2026 at 4:44 PM

nema potrebe, kolega. ako 9-ti dioničar nema niti 1%, a mi tu pričamo o "širokoj bazi novih klijenata"!!?? i tako godinama isti top 10. sa tom razlikom da pojedini fondovi krate pozicije, a NITKO od velikih nikaj ne kupuje. ili u zanemarivoj veličini. osobno, uopće nisam zadovoljan razvojem situacije. i da, ja ne nosim ružičaste naočale i nisam zaljubljen u niti jednu dionicu koju posjedujem.

• tollway
    • June 4, 2026 at 3:29 PM
    Quote from Hawk Tuach

mamo i puno širu bazu novih institucionalnih klijenata koji nikad prije nisu se zagledali u dionicu kao Končar na ZSE.

koji li su to, kolega? ja ih ne vidim... za sada.

• BSQR (BOSQAR d.d.)

• tollway
    • June 3, 2026 at 7:25 PM
    Quote from marko
    Quote from art_invest

"Društvo Meritus ulaganja promijenilo ime, nastavlja poslovati pod brandom BOSQAR INVEST"

Znači na ZSE ime dionice je: BSQR

Prijavom na eRiznica ime dionice je: MRUL

Rezime: to nisu iste dionice, a također u prospektu se nigdje ne spominje da će se novo kupljene dionice voditi kao BSQR već MRUL, a kojim se trenutno ne trguje na ZSE.

Ako je moj zaključak točan, smatram da je ovo jako neprofesionalno tj. nije jasno komunicirano da će to biti novo izdanje.

Ako netko ima drugačije informacije molim da napiše točno u kojem dokumentu / članku piše da će nove dionice ići pod BSQR i u tom slučaju se ispričavam za krivi zaključak :)

Display More

potpuno nebitno, kolega. ticker valamara je rivp kao pravnog nasljednika i trguje se u najvišoj kotaciji.

• INGR (INGRA d.d.)

• tollway
    • June 2, 2026 at 5:52 PM
    Quote from SILVIO2024

Izgleda da na ZSE postoji samo Končar i Dalekovod...X/

Trend koji se ne može zaustaviti...<X

Ostale dionice su u potpunoj sjeni ovih "bikovskih"...:sleeping:

s obzirom kakav PR imaju, nište neobičnoga! ehhhh sad, da li je to i logično.....

• DLKV (Dalekovod d.d.)

• tollway
    • May 30, 2026 at 3:04 PM

istina.... mali ff itekako pomaže u igri tko zadnji taj magarac.

• BSQR (BOSQAR d.d.)

• tollway
    • May 30, 2026 at 9:07 AM
    Quote from Nitko

a tko će ti to računat kad se radi o tako kompliciranoj firmi? Oni akviziraju i očito imaju dovoljno dobre veze da osiguraju kapital mi mali smo tu nebitni i sve se svodi na kocku hoće li se tu zaraditi ili neće .

Imaš sad upis po nižoj cjeni od burzovne ali oni otkupljuju dionice, a nitko ne prodaje jer i nema disperzirane strukure dioničara . Oni trebaju kapital za preuzimanja ali imaju novce za otkup. Nejasno bilo kojem fundamentalistu ulagaču, ali ove akrobacije mogu donjet veliki povrat isto tako.

da..... to i mene kopka. a s druge strane popust od 15% nije malo i nije za bacit.

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • May 30, 2026 at 9:01 AM
    Quote from Nitko

Ne zaboravi prodat na vrjeme. Ciklički biznis, mene zadnji put ulovilo skoro na krivoj nozi, Jedva se izvuka

sve to štima kolega, ali adpl je tek na početku oporavka. tako da po meni, mjesta za rast cijene ima još poprilično.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • May 28, 2026 at 3:34 PM

skupo ili jeftino je vrlo relativan pojam. ali je nepobitna činjenica da trezor svojim kupnjama osjetno diže cijenu sada već u nekoliko navrata. i tako loži novce svih dioničara da nagrade sami sebe. meni je zabrinjavajuće što je nitko drugi od ozbiljnijih igrača ne kupuje.

duže vrijeme sam unutra sa solidnom količinom, a sve dalje me to sve više smeta. i sve bolje svrbi prst.

• RIVP (Valamar Riviera d.d.)

• tollway
    • May 25, 2026 at 5:36 PM
    Quote from darac11
    Quote from kornat
    18.RIVP-R-A14,20 %30.12.20256,48100 %167.49022.05.20267,40100 %186.595

MOJE DIONICE COM

dionice po promjeni cijene

od 1,1,2026, do danas 14,20% pozitive + rastuča dividenda odlično,,,

Tko napuca cijenu? I zašto? Nije valjda da čemo opet po prihodima probit ATH? Zar je moguče da netko več uspješno predviđa prihoe od turizma?

već nekoliko puta bijaše tako kad je trezor kupovao po max cijeni. za zabrinuti se.

• TOK (Tokić d.d.)

• tollway
    • May 15, 2026 at 6:47 PM

prevara po zakonu!

• SPAN (SPAN d.d.)

• tollway
    • May 8, 2026 at 7:21 PM

i ja sam na tom tragu.... u dva navrata kupovao, u oba slučaja nakon kupnje pad od nekoliko eurića!!!?? bad luck ili....

• ADPL (AD Plastik d.d.)

• tollway
    • May 8, 2026 at 7:20 PM
    Quote from All

Evo za bisere koji su hvalili Došena i njegove vrle pohode. Jer su me htjeli zgaziti kad sam rekao da sam iz Adpl-a izašao zbog njega i vrati se nakon što su ga nogirali ....

https://www.portal.hr/novosti/hr/108…a-placa-radnika

ovisi sa koje strane gledaš! da li si radnik ili dioničar!

• MDKA (Medika d.d.)

• tollway
    • May 8, 2026 at 7:16 PM

nema suzdržanih. ako nisi bio na skupštini i glasao ZA, smatra se da si PROTIV. tako da mi morao dobiti i dividendu ukoliko bude izglasana.

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• tollway
    • April 21, 2026 at 4:11 PM
    Quote from umalo
    Quote from bluelionZG

"mljac"?...jel lijekovi još djeluju?^^

Dovoljno mi je pogledat kako mi moj portfelj iz minute u minutu probija ath , to mi je najbolji lijek , kad mi je portfelj potentan tada mi sve leprša ko jato leptirića

P,S

Kako je vama na vlenu ??

danas nismo u elementu? baš je lijepo vidjeti kad stari igrači pobenave uslijed rasta dionice. onda znaš koliko su frustracija doživjeli unutra.

• HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.)

• tollway
    • April 15, 2026 at 5:47 PM
    Quote from marinac
    Quote from SILVIO2024

Netočno!

A što to znači netočno?

cca 10% će se povećati book u odnosu na trenutni i i to je od velikog značaja za banku?

Uglavnom za HPB više štete nego koristi. Bolje se riješiti problema i utopiti ga u veći sustav jer se tako neće ni primjetiti problemi a vlasik ionako isti.

ako vama 10-15% nije ništa značajno, onda možete taj postotak vaše dobiti uplatiti u humanitarne svrhe ili meni na račun!

1. Privacy Policy
  2. Kontakt