1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:32 PM
  • 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • July 29, 2021 at 10:59 PM
    • #6,821
    Quote from Flight
    Quote from tizian1

Mislim da smo dobro prognozirali dobit za 2 kvartal....ja sam osobno i očekivao 30-35 mil. kn

Sad se već može reći da neće više biti ispod 50 mil. kn dobiti po kvartalima koji slijede. Kad se trenutne vozarine implementiraju onda će biti 100 mil. kn po kvartalu, konzervativno....pomalo i strpljivo :-)))

Znate po koliko je Floričić svojedobno prodavo ATPL? Po 800.

Ozbiljni znalci su prodavali tada po 500-600 i brutalno zaradili. Većina ekipe je prodala ipak jeftinije tada ali i oni su lijepo zaradili. Ali zapravo mrvice. Cijena dionice je otišla na 3.500.

Hoću reći, ako se nastavi rast vozarina možemo imati brutalnu dobit i brutalan rast cijene dionice. Treba vremena.

Eksponencijalni rast zarade.

Display More

A zašto je ovdje uvijek naglasak na prošlosti, a kad ja povučem tridesetogodišnji graf BDI-a onda se svi zaklinju u budućnost?

Ja mislim da se rast cijena na nekdasnje razine neće vise nikad ponoviti. A dokle će rasti, pojma nemam. ATPL ima popriličan freefloat. Za pogurati i odrzavati cijenu treba goriva. Ja mislim da ATPL treba sto prije u dokap. Vjerujem da bi sad i mirovinci bili spremni podržati tu nakanu.

Display More

Dokap ide kad si u banani.

Kad zaradjujes onda glavni dionicari nemaju interesa razvodnjavati sami sebe. A kapitala da sami dokapiraju mislim da nemaju.

Tako da mi se nekako cini da jedrimo ovako kako jest.

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • July 29, 2021 at 11:07 PM
    • #6,822

Pa ne mora dokap biti kad si u banani, mozes napravit dokap pa kupiti brod da iskoristis dobro razdoblje, bolje nego uzeti kredit.

Ali onda ide dokap da svi postojeci dionicari ucestvuju, a ne da radis min ulog i namjestis nekom iz vana da pobere vrhnje. A opet ovi postojeci dionicari bi divku, umjesto da se reinvestira u biznis lova 😒

• Neo
    Guest
    • July 29, 2021 at 11:59 PM
    • #6,823

Izvjesce ocekivano i vec je kao i iduce u cijeni. Zaro inate svaki dan Cerp prodaju..potrajat ce

• Parica
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    3,765
    • July 30, 2021 at 12:16 AM
    • #6,824

Sad kad sam razbistrio glavu evo mog komentara na q2

1. Iako na tjednoj razini racunam potencijalne zarade i mene je iznenadilo da sa vozarinama od 14,1k USD/d firma zaradjuje 90mil kn ciste dobiti. Pogotovo kad se navedene vozarine stave u kontekst trenutnih (+30k USD/d)...sad je valjda i najvecim pesimistima "doslo iz dupeta u glavu" koliki je trenutni potencijal...npr. kad bi ostvarena prosjecna vozarina bila 30k USD/d ATPL bi godisnje zaradila 500 mil kn. Cisto da se shvati poanta, te vozarine su vec zadnja 2 mjeseca aktualne, ne trebaju rast ni centa...isto tako, dvogodisnji TC za supre trenutno iznosi 19k USD/d sto znaci da bi jedna supra u 2 godine zaradila 35 mil kn...nevjerojatno, skoro pa cijeli dokap JDPL😉😉😉

2. Veliko iznenadjenje mi je da je dodatni brod (7.) plovi na spotu; 6 mjesecni TC za supre je 33k USD/d, odnosno jedna supra u 6mjeseci zaradi oko 23 mil kn

3. Zanimljivo je da smo vecinom pogodili ostvarenu dobit, ali smo vecinom planirali i vece prihode; prema izvjescu u q2 su ostvarili prosjecnu vozarinu od oko 14,8k USD/d i zaradili 33mil kn sto znaci da su smanjili BE na oko 10k USD/d; Gospari su doktori troskovne efikasnosti, uz toliku zaduzenost i relativno malu flotu (nema ekonomije obujma) oni imaju BE oko 10k USD...

4. Najvaznija stvar je da su vozarine u prvoj trecini q3 vece od q2, te uz vremenski gap vec sad mozemo bit sigurni da ce dobit u q3 bit veca nego ovaj kvartal. Isto je i navela i Uprava u izvjescu. Ostvarena vozarina u lipnju je iznosila oko 15,2 k USD sto znaci da u q3 ostvarena prosjecna vozarina nece bit ispod toga, sto uz jednake troskove daje minimalnu dobit kvartala od 37mil kn...to je minimum...

5. U H1 vratili su 50 mil kn kredita, smanjili druge KO i povecali novac na racunu...EBITDA za cijelu godinu ce bit minimalno 220 mil kn (nadam se 250 mil kn), a neto dug bi trebao bit manji od 650mil (sad je oko 720 mil kn) sto znaci da ce neto dug/EBITDA bit ispod 3 i ATPL vise nece bit prezaduzena, dapace, ako vozarine do kraja godine budu na ovim razinama siguran sam da ide barem simbolicna dividenda

6. PNMX su i dalje nepoznanica, po ostvarenim vozarinama rekao bih da se jako mali dio njihove zarade (ili nista) preljeva u ATPL,nadam se da grijesim i da ce se i oni otkljucat...isto tako, treba bit svjestan da i ako se i otkljucaju mozemo ocekivat max 30% od buducih zarada...ovo je iz glave, zdravoseljacko razmisljanje...da ne bude crnilo, ako bi PNMX plovili sa 0 a ostalih 7 brodova po 25k USD/d godisnja dobit bi bila oko 232 mil kn😀😀😀😀...a znate sto je jos ludje??? TOLIKO TRENUTNO IZNOSE 1g TC za Supre i Handy-e...da semene pita, sve bi ih stavio na TC na godinu dana i uzeo JDPL da vozi na spotu😀😀😀

7. Dok sam ovo racunao i ukljucivsi tocku 6. shvatio sam koliko bi JDPL dobro dosao u portfelj, to bi bila kupnja desetljeca...p.s. imam JDPL u 6x manjoj kolicini od ATPL, ne drukam za njega...samo racunam....brojke ne lazu

8. Uz ovakvo izvjesce, ovakve brojke i potencijal jos je danas sve vani zazelenilo...taman, ko budali pleska

Sretno nam bilo...svima

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • July 30, 2021 at 12:32 AM
    • #6,825
    Quote from Kvark
    Quote from Neo

Izvješće ocekivano i već je kao i iduće u cijeni. Zaro inate svaki dan Cerp za prodaju..potrajat ce

Al ovdje su pametni ljudi koji znaju da cerp ne prodaje i koji su odavno IZRACUNALI koliko prinosa po dionici nosi dobit svakog buduceg kvartala te koliko posljedicno raste NAV s porastom vrijednosti brodova.

Misec dana nitko nije imao blage veze jel CERP prodaje ,dijeli ili oboje(kad god dođem na temu, vidim da ljudi postavljaju isto pitanje)...da nije jutros to Parica razriješio, još bi mjesec dana o tome pričali.

Također Neo je iznio svoje mišljenje o trenutnoj cijeni ATPL, nekako sam siguran da to ne bi napisao da nismo slušali na TPNG 4 mjeseca ispiranje mozga od 20 milijuna kuna gubitka u 2Q, kako je to nepobitna istina, stručni izračun, pa nagovaranje ljudi da prodaju prije FI i odu u ATPL itd...

Zanimljivo na ATPL su ti isti znali pogodit dobit u milijun kuna razlike, a na TPNG su "fulali" čak 25 milijuna kuna, iako su im 4 od 6 brodova pod ugovorom, ma hajde, neke je poštenje odavno napustilo.

• Kvark
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,309
    • July 30, 2021 at 12:42 AM
    • #6,826
    Quote from Marin83
    Quote from Kvark

Al ovdje su pametni ljudi koji znaju da cerp ne prodaje i koji su odavno IZRACUNALI koliko prinosa po dionici nosi dobit svakog buduceg kvartala te koliko posljedicno raste NAV s porastom vrijednosti brodova.

Misec dana nitko nije imao blage veze jel CERP prodaje ,dijeli ili oboje...da nije jutros to Parica razriješio, još bi mjesec dana o tome pričali, toliko o stručnosti.

Također Neo je iznio svoje mišljenje o trenutnoj cijeni ATPL, nekako sam siguran da to ne bi napisao da nismo slušali na TPNG 4 mjeseca ispiranje mozga od 20 milijuna kuna gubitka u 2Q, kako je to nepobitna istina, stručni izračun, pa nagovaranje ljudi da prodaju prije FI i odu u ATPL itd...i sad ekipica diže nos na jedan benigni kometar Nea,bezveze kolege, bezveze.

Nemojte se ljutiti niti uvrijediti na ovaj moj odgovor jer mi to nikako nije namjera. Nisam odgovarala na pitanja jel cerp dijeli ili prodaje jer smo to prosli u nekoliko navrata. Svatko tko je pratio temu to je znao. Parica je strpljiv i ima krasne osobine pa mu nije problem ponoviti i nekoliko puta i to je lijepo od njega.

Znam da mi se izruguju da pamtim ko slon, al stvarno smo ovaj topic nekoliko puta prosli od trenutka kada je cerp donio odluku pa do sada. U tim postovima su i linkovi na odluke. Sve je transparentno od trenutka kada su odluke donijete. CERP nista ne moze raditi bez prethodno donijete odluke, a odluke o prodaji nema. To bilo tko moze provjeriti na njihovoj stranici.

Evo nekoliko postova u kojima se to spominjalo:

RE: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Evo odluke CERP-a od 17.03.2021. o dodjeli 26 300 dionica ATPL za naknadu oduzete imovine, ne znam da li je već netko stavio.

http://www.cerp.hr/UserDocsImages….pdf?vel=416009
    BudFox
    March 25, 2021 at 11:51 AM

[…]

Dakle, CERP dijeli 26 300 dionica ATPL za naknadu oduzete imovine i 5375 dionica braniteljima,

znači sveukupno dijele 31 675 dionica ATPL.
    BudFox
    March 25, 2021 at 12:18 PM

[…]

Radi cjelovotosti informacije, a i kako bi pomogli umornim prodavateljima :) :thumbup:
    gigic23
    March 25, 2021 at 12:13 PM

Parica u 04/2021

[…]

Kolega, bilo bi dobro da se prvo malo informirate pa onda pisete...manje gliuposti bi pisali...

Cerp otpusta/dijeli 30k dionica braniteljima i njihovim obiteljima.. i to po nominali od 300kn

http://www.cerp.hr/sjednice-uprav…021-godine/1649

Za sad imsmo odluku o dodijeli 30k komada...ostalu kolicinu ne smiju otpustat dok ne donesu novu odluku na Upravnom vijecu...
    Parica
    April 20, 2021 at 8:33 AM

[…]

Točno, a točan broj dionica je 31 675 dionica od početka godine. Od tih odluka, CERP je do danas prenio 24 829 dionica, a broj sveukupno do danas protrgovanih dionica ATPL je preko 310 000 uz rast cijene od 150 kn do današnjih trenutnih 385. Dakle, preostalih 6 846 dionica koje CERP tek treba prenijeti a koje će se vjerovatno prodavati na burzi je potpuno zanemariv u kontekstu broja do sada prodanih, kao i dosadašnjeg rasta cijene.
    DiAbLeRo
    July 27, 2021 at 4:00 PM

Ma nitko ne dize nos na nista. :)) Bitno je da svi zarade, samo nam tako moze biti dobro. Ja sam na Tpng imala jako dobar prinos. Ponovit ce se to. Sve su ovo ciklicke djelatnosti.

Besmisleno je pisati takve komentare. Ovdje smo da pomognemo jedni drugima i guramo se i pomazemo medjusobno. To je jedini ispravan put.

Nekoliko puta sam nudila da ovakve izracune, kao na Atpl, napravimo i na Tpng, ali jednostavno nije bilo interesa.

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • July 30, 2021 at 12:56 AM
    • #6,827
    Quote from Kvark

. Nisam odgovarala na pitanja jel cerp dijeli ili prodaje jer smo to prosli u nekoliko navrata. Svatko tko je pratio temu to je znao. Parica je strpljiv i ima krasne osobine pa mu nije problem ponoviti i nekoliko puta i to je lijepo od njega.

Ja samo povremeno čitam temu i primjetio sam da ljudi stalno postavljaju jedno te isto pitanje oko CERP-a. Također bi vama svima trebalo biti u interesu da se te neke nesigurnosti i upitnici kod manje upućenih dioničara razriješe, ali kako svi šute zaključujem kako svima odgovara ta "panika" oko CERP-a, da na bidu pokupite još koju dionicu ispod 400kn.

• Kvark
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,309
    • July 30, 2021 at 1:01 AM
    • #6,828
    Quote from Marin83
    Quote from Kvark

. Nisam odgovarala na pitanja jel cerp dijeli ili prodaje jer smo to prosli u nekoliko navrata. Svatko tko je pratio temu to je znao. Parica je strpljiv i ima krasne osobine pa mu nije problem ponoviti i nekoliko puta i to je lijepo od njega.

Ja samo povremeno čitam temu i primjetio sam da ljudi stalno postavljaju jedno te isto pitanje oko CERP-a. Također bi vama svima trebalo biti u interesu da se te neke nesigurnosti i upitnici kod manje upućenih dioničara razriješe, ali kako svi šute zaključujem kako svima odgovara ta "panika" oko CERP-a, da na bidu pokupite još koju dionicu ispod 400kn.

Sto se tice interesa o kupovini, istina je da vrebam jos uvijek povoljne cijene i dokupljujem u padu i to sam radila i proteklih dana, iako se sad vec broje u tisucama, ali nikako ne na nacin da se bilo tko dovede u zabludu. Uistinu sam mislila da je ovo opcepoznata cinjenica i bila sam uvjerena da netko rasprodaje jer ne vjeruje u "dobar" izvjestaj.

Prihvacam dobronamjernu kritiku i ubuduce cu odgovarati na pitanje kada god takvo uocim. Pa taman i 10x. U pravu ste.

• 5. Element
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,438
    • July 30, 2021 at 2:13 AM
    • #6,829

Prije nekoliko mjeseci jedan je kolega postao dijagram BDI i cijene ATPL jos od 2004 pa sve do 2015 ili tako nesto.

Iskreno, ne surfa mi se za tim pa molim nekoga tko zna gdje je to ili onoga tko je to onomad postao da stavi opet.

Uglavnom, graf objasnjava time lag izmedju porasta vozarina i rasta cijene dionice, a valjda temeljem ostvarenih zarada u FI.

Molim vas, nadjite to. Negdje je iza. I sjecate se toga. Sigurno.

Pozdrav!

Bolje je jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • July 30, 2021 at 7:31 AM
    • #6,830
    Quote from 5. Element

Prije nekoliko mjeseci jedan je kolega postao dijagram BDI i cijene ATPL jos od 2004 pa sve do 2015 ili tako nesto.

Iskreno, ne surfa mi se za tim pa molim nekoga tko zna gdje je to ili onoga tko je to onomad postao da stavi opet.

Uglavnom, graf objasnjava time lag izmedju porasta vozarina i rasta cijene dionice, a valjda temeljem ostvarenih zarada u FI.

Pozdrav!

Ima ova slika, nije ATPL nego kolektivno.

Na rastucim vozarinama svakako se isplatio buy the dip.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Kvark
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,309
    • July 30, 2021 at 7:40 AM
    • #6,831
    Quote from 5. Element

Pozdrav!

Da me opet ne optuzite (mislim opcenito) da nisam skokom di vi okom. :))) Pretpostavljam da se radi o ovom grafu na Bloomberg platformi.

ATPL vs BDI

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Napomena: imam poziciju
    ikrivicic
    April 26, 2021 at 12:01 PM
  • Flight
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,069
    • July 30, 2021 at 7:56 AM
    • #6,832
    Quote from Sheriff
    Quote from Flight

Al nema tu iznenađenja nažalost. Sve je ovo manje vise u granicama očekivanog. Sve je sad opet na indeksu i FFA.

Čak i da te dobiti budu vise do kraja godine i da na godišnjoj razini budi cca 120-140 milijuna kuna, neto. To je opet 4-5 forward PE i to je u skladu s vrednovanjem inozemnih bulkera. Ima jeftinijih, ima skupljih.

Pa uvijek je sve opet na indeksu i FFA. Pardon, važan check point je prošao - uprava nije niš zasrala i sad se lakše mogu raditi projekcije tj "klađenje" na vozarine.

Dividenda mi izgleda izvjesno. Generalno očekivani korak u pravom smjeru. I kad vozarine padnu još bar 2 kvartala laga nas čeka. Za dugoročno 5+ god ostatli u Atpl mi ne izgleda izvjesno. A valjda i vecina tako gleda u tu cikličnost i svi bi bežaniju na vrhu napravili. Gdje je, tko zna :).

Al upravo tako kratka ocekivanja ti formiraju rel. slabu multipla metriku. Da bulk brodari ili kada bi bulk brodari plovili uvijek po profitabilnim ili rubno profitabilnim vozarinama onda bi se tržili barem na PE 10-15 ili EV Ebitda 7-12. Ovako, relativno kratki uzlazni ciklusi se presijecaju brzim silaznim kretanjima i onda se valuacije brzo mijenjaju (već kod tankerasa, valuacijska metrika je bolja pa oni redovito postižu stabilnije dugoročne valuacije od bulkera). Zato je bulk biznis gdje možeš naći neku firmu na forward PE 1 ili 2 i nikome to nije Big deal kad znaju (ili pretpostavljaju) da neće potrajati (toliko o tome da se investitori ne vode i povijesnim iskustvom u procjenama buducih trendova). Pritom mislim na to da cijenu neće samo balansirati investitori nego i surova realnost odnosno poslovanje.

Ako hoćeš dugoročnu stabilnost i malu volatilnost kupiš telekom ili oroozvođaca čokolade, a ako hoćeš pojacano spoekulirati kupiš brodara ili neki biotech.

• Sheriff
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,290
    • July 30, 2021 at 8:36 AM
    • #6,833
    Quote from Flight
    Quote from Sheriff

Pa uvijek je sve opet na indeksu i FFA. Pardon, važan check point je prošao - uprava nije niš zasrala i sad se lakše mogu raditi projekcije tj "klađenje" na vozarine.

Dividenda mi izgleda izvjesno. Generalno očekivani korak u pravom smjeru. I kad vozarine padnu još bar 2 kvartala laga nas čeka. Za dugoročno 5+ god ostatli u Atpl mi ne izgleda izvjesno. A valjda i vecina tako gleda u tu cikličnost i svi bi bežaniju na vrhu napravili. Gdje je, tko zna :).

Al upravo tako kratka ocekivanja ti formiraju rel. slabu multipla metriku. Da bulk brodari ili kada bi bulk brodari plovili uvijek po profitabilnim ili rubno profitabilnim vozarinama onda bi se tržili barem na PE 10-15 ili EV Ebitda 7-12. Ovako, relativno kratki uzlazni ciklusi se presijecaju brzim silaznim kretanjima i onda se valuacije brzo mijenjaju (već kod tankerasa, valuacijska metrika je bolja pa oni redovito postižu stabilnije dugoročne valuacije od bulkera). Zato je bulk biznis gdje možeš naći neku firmu na forward PE 1 ili 2 i nikome to nije Big deal kad znaju (ili pretpostavljaju) da neće potrajati (toliko o tome da se investitori ne vode i povijesnim iskustvom u procjenama buducih trendova). Pritom mislim na to da cijenu neće samo balansirati investitori nego i surova realnost odnosno poslovanje.

Ako hoćeš dugoročnu stabilnost i malu volatilnost kupiš telekom ili oroozvođaca čokolade, a ako hoćeš pojacano spoekulirati kupiš brodara ili neki biotech.

Je stoji, ali prenaglašavaš trenutnu globalnu situaciju i u njoj si stavio svoju referentnu točku promatranja.

Zašto uzimati PE1 ili 2 ili 3 za "normalno" zato što to tako je sada u dry bulk svijetu.

Već sam postao post prije 2005-2006 P/E dry bulka po kompanijama na približnim vozarinama kao i sad.

Ima materijala po netu, ali sa svim se slažem što se tiće cikličnosti što si napisao ali ovakve multiple mi govore jednu stvar - jeftino!

• NaBiduAsku
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,753
    • July 30, 2021 at 8:58 AM
    • #6,834

Vrlo dobro izvješće, a sa narednim kvartalima ako ove vozarine ostanu ili još bolje porastu budućnost veoma svijetla. Posebno raduje što sve ide svojim tokom, izvješće je ispunilo očekivanja i može se polako ugrađivati sljedeći cjenovni razred na ATPL... imamo 3 mjeseca za to.

• tomoto
    Početnik
    Reakcija primljeno
    13
    • July 30, 2021 at 9:00 AM
    • #6,835

Moram priznati da je izvještaj vrlo dobar. Još jedan kvartal i u potpunosti bi mogli kompenzirati prošlogodišnji gubitak, kao i dug koji je i dalje blizu 100M kn.

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • July 30, 2021 at 10:15 AM
    • #6,836
    10.05.2021.CT347,00392,00347,00385,00370,39+13,91 %25311.6354.309.525,00
    07.05.2021.CT324,00355,00324,00338,00343,70+6,62 %22112.6844.359.517,00
    06.05.2021.CT320,00329,00301,00317,00318,68+6,73 %1775.6321.794.833,00
    05.05.2021.CT283,00298,00281,00297,00292,27+6,07 %1074.2331.237.193,00
    04.05.2021.CT258,00286,00258,00280,00269,85+12,00 %1668.7152.351.762,00
    03.05.2021.CT258,00260,00246,00250,00252,16-3,47 %492.052517.426,00
    30.04.2021.CT260,00262,00257,00259,00259,74-0,38 %392.284593.238,00

Ovako je izgledalo trgovanje nakon izvješća za Q1.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • July 30, 2021 at 10:20 AM
    • #6,837
    Quote from tin
    10.05.2021.CT347,00392,00347,00385,00370,39+13,91 %25311.6354.309.525,00
    07.05.2021.CT324,00355,00324,00338,00343,70+6,62 %22112.6844.359.517,00
    06.05.2021.CT320,00329,00301,00317,00318,68+6,73 %1775.6321.794.833,00
    05.05.2021.CT283,00298,00281,00297,00292,27+6,07 %1074.2331.237.193,00
    04.05.2021.CT258,00286,00258,00280,00269,85+12,00 %1668.7152.351.762,00
    03.05.2021.CT258,00260,00246,00250,00252,16-3,47 %492.052517.426,00
    30.04.2021.CT260,00262,00257,00259,00259,74-0,38 %392.284593.238,00

Ovako je izgledalo trgovanje nakon izvješća za Q1.

jeste vi kolega možda profesor povijesti

• Burza2021
    Student
    Reakcija primljeno
    72
    • July 30, 2021 at 10:21 AM
    • #6,838

Povjest je učiteljica života.

Lp

• Fall
    Početnik
    • July 30, 2021 at 10:34 AM
    • #6,839
    Quote from Moller
    Quote from BudFox

Zaključak? Loše izvješće?

recimo, ne toliko loše, nego slabije od očekivanoga

A Vi kolega? Svakako niste vidovnjak😉

• Milo
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    929
    Bookmarks
    1
    • July 30, 2021 at 11:52 AM
    • #6,840

Ja sam zadovoljan, i siguran sam u 50mk treći kvartal..sad do kada ce trajati, to ćemo vidjet..

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema) 4.3k

• maratonac
      • February 19, 2020 at 1:17 PM
      • Kavana
      • maratonac
      • May 25, 2025 at 7:51 PM
    2. Odgovora
      4.3k
      Pregleda
      1.3M
      4.3k
    3. All

May 25, 2025 at 7:51 PM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.2k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • May 25, 2025 at 2:13 PM
    2. Odgovora
      3.2k
      Pregleda
      1.5M
      3.2k
    3. All

May 25, 2025 at 2:13 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      907k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

All May 25, 2025 at 7:51 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 25, 2025 at 2:13 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago