Stala rasprava ovdje...vode se smirile
...čeka se vjerojatno končno uplovljavanje u neku mirnu luku
Stala rasprava ovdje...vode se smirile
...čeka se vjerojatno končno uplovljavanje u neku mirnu luku
Cekamo uplov u mirnu luku dok gledamo Koncara kako plovi
Ovi ne gube vrijeme. Već traže povlačenje dionica s burze
Nije mi ovo jasno jer dovoljno je da samo IB bude protiv i prijedlog ne prođe. Ili ...
Evo ipak novosti stigle...
Da prijedlog prođe treba imati...75%..jel točno?
Ako je, onda vjerojatno imaju
Koliko će ponuditi po dionici, 47eura?
sto moraju nesto ponudit? delist nije istiskivanje da bi nesto nudili...ili grijesim
?
sto moraju nesto ponudit? delist nije istiskivanje da bi nesto nudili...ili grijesim
?
Prosjecna ponderirana cijena trgovanja u zadnja tri mjeseca ako se dobro sjecam. Ako zelis da ti isplate, moras doci na Glavnu skupstinu i izjaviti da se ne slazes sa delistiranjem. U tom slucaju te moraju isplatiti po toj cijeni koja je zakonski definirana. Ako sutis ko zaliven, onda ce oni delistirati dionice, a ti se snadji... Desilo mi se to na KABA, pa sam morao preko njihovih odvjetnika prodati direktno. Naravno, iako sam ja zelio doci na Glavnu skupstinu, pobrao sam Covid...
Ma ništa, još jedan "slučaj" u nizu. Fala Bogu da plaćamo nadzor, jer treba držati formu.
Bilbija je ključ. Vidjet ćemo šta je dogovorio. Za sebe naravno.
Ovo gore, što je iznio kolega calypso, može potaknuti neke kolege da prodaju čim prije, mislim na one koji neće moći doći na skupštinu.
I u objavi piše da je naknada ponderirani prosjek cijena prošla tri mjeseca. Ali s druge strane još su mjesecima pod obvezom cijene iz ponude. A prema reakciji burze čini se da su obvezni dati cijenu iz ponude. Osim ako neće čekati sedmi mjesec sljedeće godine.
I u objavi piše da je naknada ponderirani prosjek cijena prošla tri mjeseca. Ali s druge strane još su mjesecima pod obvezom cijene iz ponude. A prema reakciji burze čini se da su obvezni dati cijenu iz ponude. Osim ako neće čekati sedmi mjesec sljedeće godine.
U ponudi je otkupljivač Tankerska plovidba, dok je u povlačenju s burze otkupljivač samo Društvo. Dakle, Atlantska plovidba, tako da ide 3-mjesečni prosjek prije poziva na GS.
Ovo gore, što je iznio kolega calypso, može potaknuti neke kolege da prodaju čim prije, mislim na one koji neće moći doći na skupštinu.
Ne poticem nikoga niti na kupnju niti na prodaju. Prenosim sto pise u zakonima i povrh toga vlastita iskustva iz iste price sa dionicama KABA kojih sam se jedva rijesio.
Ne poticem nikoga niti na kupnju niti na prodaju. Prenosim sto pise u zakonima i povrh toga vlastita iskustva iz iste price sa dionicama KABA kojih sam se jedva rijesio.
Svi nešto komentiraju šta je bilo, veze s vezom nema. Neće skupit niti 5%. Ovi šta su ostali su malo tvrđi orah.
Svi nešto komentiraju šta je bilo, veze s vezom nema. Neće skupit niti 5%. Ovi šta su ostali su malo tvrđi orah.
SVaka akcija po par posto, a akcije im idu relativno brzo ne gube vrijeme.
Slično ali ne i isto,ovo sad ide trezoru.
Da, ali cijena je u međuvremenu i pala sa 53,5 na koliko 48-49 ojra
Da, ali cijena je u međuvremenu i pala sa 53,5 na koliko 48-49 ojra
48,40 eur zadnja tri mjeseca ali računati će se do dana poziva na GS.
Obavijesti izdavatelja - EHO
Stigo poziv..