1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
Everywhere
  • Everywhere
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. emil

Posts by emil

• Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)

• emil
    • September 2, 2026 at 9:50 PM

svake godine nakon svake procjene se javi nekakav luzer koji se sprda s ciljanom cijenom i naravno svi zarade osim luzera.

slicne postove luzeri su pisali i prosle godine pa su promjenili nick jer su "nitko" ( slijedece ce se valjda zvati) i "nista" al imaju potrebe sve oko sebe uvjeravat(mada nemaju dionicu) da koncar ne treba imat u portfelju.

i tako psi laju a karavane prolaze :D

• emil
    • August 31, 2026 at 9:54 PM
    Quote from Nitko

Piso sam, ali nakon nekoliko mojih postova javio se Debil i detektivi

Ajde bre čedo sedaj na traktor i prema smrdiji bjež. Što nam zagađuješ naš lijepi hrvatski zrak i dionice? Odi smrdi u ćacilend.

• emil
    • August 31, 2026 at 9:30 PM
    Quote from Nitko
    1. KODT prošle godine nije bio 4000 eura nikada a da ga je i prodao na vrhu mogao je kupiti KOEI preko 610 eura kad se usporede datumi. naravno pod pretpostavkom da je imo redovnu a ne ko svaka sirotinja povlaštenu koja nije došla ni do 3900. Eto kakav to stil četničkih popagandnih laži.

moras bit RETARD pa ovo tvrdit .

a moras bit RETARDIRANI DEBIL pa to jos javno na forumu napisat.

a moras bit ČETNIČKI RETARDIRANI IDIOT da se jos uz ovakvo sramocenje zoves tehnicarom koji kao vidi nesto na grafu

24.7.2025- KODT 4134€

25.7.2025 - KOEI = 580€ ili 21.8.2025- 550€

e moj retardirani srbinu gonise u svoju srmdiju lagat

• KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

• emil
    • August 28, 2026 at 4:31 PM
    Quote from jo5

Tražio sam ,ali nigdje nisam.vidio nijedan argument..Pa se mislim da nisam koji post propustio

problem je sto ti trazis ARGUMENT a on ima samo "argumente" . njemu je argument MAJKE MI glavni argument :D a sve SS pravih argumenata samo ignorira. on svoje misljenje i tumacenje nekog grafa vidi ko "argument" a to je samo pogresno misljenje.

• emil
    • August 28, 2026 at 3:43 PM
    Quote from Nitko

Ovako samo reagiraju novinari koji su plačeni da lažu prljavo od kad si došao na forum tu prije par dana jer ti se nije svidjelo da neko piše istinu o KOEI

postovi sve govore... lazi lazi lazi me.....ti drukas najjace...

Quote from emil
    Quote from Nitko

napominjem nemam ni koei t ni koei dakle moj interes ovodje ne postoji, ali treba realno sagledati situaciju i ne bajati bajke o KOEI i neperspektivnom KODT. Ova naša mala rasprava ionako nije bitna su na KOEI navalili kupci i ne pitaju za cijenu.Dokle to je pitanje ne za mene nego dionicare KOEI. Sretno.

Quote from Nitko

Valja se iza brda. jer nitko nije bedast da plaća dionicu 900 eura

Quote from Nitko

evo ovo je moj prvi kupovni nalog dionice koju i sada držim ali ja nisam kafanski navijač i ne napadam ikoga tko postavlja razumna pitanja i potiče raspravu zato što se bojim da mi dionica više neće rasti .

opa kupio si dio pa mijenjas pricu-- aha sad moze i rast :D ma da?

i tako ti stalno. kad kupis odjednom se ploca promjeni pa ako probije 1040 ide i preko 1100 .. sto ne na 1600? a nisi odgovorio na svoje "ARGUMENTE" za pad postovi pod brojem **** :D:D:D

a kad prodas onda nema likvidnosti i sve ovisi o stranim fondovima kojih nema pa ide dole

treba imat zeludac za to sto ti radis. i to bas zeludac: <X<X<X

• emil
    • August 28, 2026 at 3:23 PM

i bez fondova domacih i stranih 300k prometa i +2%.

i onda ce kodt s prometom od 1 dionice ovome parirat :D trebalo bi mi par mjeseci da prodam kodt a da ne srusim cijenu na 3000 :D

bas gledam. 40 komada da se istrese na kodt ode kodt na 2700

onda bi druker napokon mogo kupit 1 kodt s onim sto je doobio za one 4 dionice koei-a koje je prodal.

• emil
    • August 28, 2026 at 2:28 PM
    Quote from Nitko

. Zato če emil debil lagati i dalje i u maniri četničke propagande izvrdavati činjenice jer je zaglavio.

mama ti rodila lažljivog četnika koji laže po forumima. al sad svi to vide iz tvojih postova koje sam postavio.

Quote from emil
    Quote from Nitko

napominjem nemam ni koei t ni koei dakle moj interes ovodje ne postoji, ali treba realno sagledati situaciju i ne bajati bajke o KOEI i neperspektivnom KODT. Ova naša mala rasprava ionako nije bitna su na KOEI navalili kupci i ne pitaju za cijenu.Dokle to je pitanje ne za mene nego dionicare KOEI. Sretno.

Quote from Nitko

Quote from Nitko

evo ovo je moj prvi kupovni nalog dionice koju i sada držim

znaci prodao si svoje (kupljene na 400) na 500 ko zadnji papak i usao opet na 1080 pa si ocito prodao sad na 1020 pa cekas da padne jos i drukas ovdje . . koji si ti LUZER :D

• emil
    • August 28, 2026 at 1:27 PM
    Quote from Nitko

ARGUMENTI i samo ARGUMENTI

LAzi LAzi LAzi me.

vidis kak su u lazi kratke noge. a tvoje ne da su kratke nego ni batrljke nemas.

Quote from Nitko

vidim i na 900 si piskarao isto. drukas ga od kad si se registrirao ovdje.

Quote from Nitko

evo ovo je moj prvi kupovni nalog dionice koju i sada držim ali ja nisam kafanski navijač i ne napadam ikoga tko postavlja razumna pitanja i potiče raspravu zato što se bojim da mi dionica više neće rasti .

znaci imas one kaj si kupio po 396 koje drzis i sad a na 900 nemas nijednu . e sad.
    ili lazes ko ... sad ili si lagao ko *** tada.

Ps. ajde sad floskulu da ti netko odgovori na post #xxx :D

• emil
    • August 28, 2026 at 1:03 PM
    Quote from Nitko

Nevjerojatan je bezborazluk i bolesne laži koje kafanski pijani nasilnik tu širi. Jadan debil ne razumije šta znači ova rečenica, ja možda loš sam u pravopisu ali nisam glup kao on pa on ne razumije šta znač riječ mislim!

ti da imas s cim zazmisljati bi prije pisanja provjerio javno dostupan podatak pa nebi pisao lazi po forumu.

tako mislis da koncar kifle prodaje umjesto transformatora :D

a inace je opce poznato da se misljenja mijenjaju pa samim time i porftfelj svaki par dana(ako zelis ostat bez svega).totako rade pravi tehnicari :D

nego jesi li prodao KOEI ili nisi... nikako da odgovoris napacenom narodu kojeg drukas ovdje.

ili mislis da ce ipak rast pa ga nisi prodao a samo pises ove lazi da kupis jeftinije?

i jesi vidio sto znaci ARGUMENT. e to su ti oni SS u mojem postu koji dokazuju da je tvoje misljenje u biti drek znati . a takvi su ti svi postovi i argumenti. cista manipulacija -izmisljotina i laz

i kolki debil na kvadrat moras bit pa napisat "nije prodano nista" pa "progrijesio sam " pa onda napisat da ipak je prodano 130kom al da svjedno ja nisam u pravu :D to moras bit bas debil na ntu :D

• emil
    • August 28, 2026 at 12:32 PM
    Quote from Nitko

Pa vidi se na dnevnim promjenama SKDD prvih 10 dioničara. Mislim da zadnjih tjedan mirovinci pbz i erste nisu prodali ni komada.

LAZI LAZI LAZI ME....ti to radis najbolje :D

kad prodaju cude se ko pura dreku sto prodaju tako jeftino.

kad ne prodaju onda sve ide u propast :D

ko bi jalnom hrvatu udovoljio...

• emil
    • August 28, 2026 at 8:57 AM
    Quote from Nitko
    Quote from umalo

Lijepo si se opisao , prvi si počeo sa vrijeđanjima zato bolje prekini sa takvim načinom komunikacije , preagresivan si

prestanite se baviti sa mnom, evo opet se pojavio kafanski nasilnik koji gubi glavu kada se napije a konobarica mu kaže da KOEI nemože rast ako nema kupnje stranih fondova pa opet laže i vrjeđa. Ti isto nemoj lagat na moje argumente si odgovorio sa vrjeđanjem pa si dobio šta si zaslužio. I opet češ na svaku uvredu dobit natrag. Nebavi se samnom nego probaj argumentirano reč što je krivo u mojoj argumentacji zašto nervoza. Mirovinci ne prodaju a pritisak je na cjenu i likvidnost je manja šta vjerojatno znači da su vaši strani fondovi stali s kupnjom. Ako nastave s kupnjom veče su šanse za rast gore ako ne onda neče rasti zašto vas to tako boli?

¸i jesi li prodao ? nisi. koji si ti komad BUDALE.

ovi iz birtije su bar pijani. ti ovako trezan lupetas takve budalastine da je to za ne vjerovat.

dosad nisi odgovorio ni na jedno pitanje koje su ti forumasi postavili al si zato izvrijedjao sve do jednog koji su ti proturijecili.

al najbiotnije je da tvoje drukanje nitko vise nece shvacat ozbiljno jer samo budala moze progutat to sto si ti napisao pa ako ti je i povjerovao netko neka je. i zasluzio je onda

i? jesi prodao kad ocekujes pad na KOEI ? ocekujes veliki porast na kodt? i likvidnost ? s 1 dnevno na dvije :D

muci te jer nemres i da prodas koei kupit 1 kodt... tu ti je sav problem. dodat cu ti ja resto kolko ti fali samo prestani kukat vise.

• emil
    • August 27, 2026 at 10:02 PM
    Quote from Nitko

sve mi je bilo jasno kad su me kafanski nasilnik i njegovi pobočnici napali na osobnoj razini. Ali eto, činjenice, tehnička analiza ne laže (stišči ti forumašu hugh palac dole ali problem je što si očito prekasno kupio KOEI oprosti)

Dakle probajmo sistematično i argumentirano i baviti se temom a ne napadati kao kafanski nasilnik na osobu.

1. Več nekoliko dana je vidljivo da strani fondovi ne kupuju a ono šta je još gore da mirovinci ne prodaju te nema pritiska na prodaji . Umjesto da cjena raste zbog toga ona eto danas došla i do koliko? A sutra, a iduči tjedan?

napomena uz točku 1. Sve su znali ovi napadači i kafanski nasilnici jer oni su kockari koji su se kladili da če strani fondovi kupovati po 1600. Najviše je to i najglasnije tvrdio onaj razbojnik koji je u svakom postu pisao laži .

U svim ovim odgovorima vidio sam da nemaju pojma o ulaganju nego da se klade kako če strani fondovi lupati do 1600 jer je tako rekla procjena IC. Sve što sam ja reko oni su izokretali a sada možete vidjeti isto šta i ja - Končar vam je usiso cjelu likvidnost burze svi ste u njemu i očajnički želite da vam strani fondovi nastave kupovati i dizat cjenu. Nemate vi pojma o ulaganju.

al ga ti mozes lupetat.... tak osi lupetao i kad je padala s 1080 na 860?

samo ti i dalje ovdje drukaj ... jesi prodo kad mislis da ce past?

evo javno napisi da si prodo..... je je pa da ti kasnije zivce popijemo..

ako nisi prodo... znaci da ne vjerujes sam sebi i svojoj tehnickoj anlizi koja ti kaze da prodas... pa kako da ti netko drugi vjeruje kad sam sebi ne vjerujes?

a nasilink je tu jer uvijek glasnog pijanca treba izbacit iz birtije.

kolko je koei od ATH ? par postotaka a ti ovdje cvilis ko da si ulozio par stanova a ne kupio 4 dionice.

1jo4ti

i sto kaze probitak zastavice? nije bas na volumenu al 1100 ce doc prije nego ti obujes cipele za kisu

• emil
    • August 25, 2026 at 5:07 PM
    Quote from Nitko

Kafanski nasilnik opet laže. Molio sam ga da pažljivo pročita moje postove čak sam mu naveo i brojeve. On to nije napravio nego nastavio napadati mene a ne raspravljati o temi. I konstantno se koristi lažnim optužbama.

i dalje ko pokvareni ai vrludas. pricas o kodt pa malo ubacis SVE TRANSFORMATORE- pa nije KOEI pekara pa da dobit ima od kolaca i peciva.

analiza nije obradjivala SVE TRANSFORMATORE nego KODT I KOEI. pa od ceg bi matica imala dobit ako ne od transformatora . od prodaje kifli ? kaj su ti svi trafici jednaki kad ih sve trpas u isti kos? ktome ak su jednaki sto se pjenis KOEI KOTR KODT KPT sve je to isto tebi.

cinejnica je da je protekla godina donjela KOEI 80% a KODTu 20% a KODT je razvalio u svim smjerovima . zasto? e to moras sam sa svojom glavom rascistit jer SVI ostali trafici daju dobit KOEIu a ne KODT-u. kupujes buducnost a svi FI i fundamenti pokazuju samo proslost. KODT je vrhunska firma koja je odradila svoj rast i na cekanju je dok ne prorade novi pogoni. mislis da je gotov rast KOEI-a? pa prodaj je i prestani maltretirat ostale i drukat ih da oni prodaju. prodaj ti svoje i odleprsaj negdje gdje ces imat vecu zaradu . vrlo je jednostavno.

i daj se nauci citirat svoje postove. sto msilis da ljudi pretrazuju postove po brojevima ?

sve u svemu nastav i ti dalje ovdje lagat i manipiulirat svojim "ANALIZAMA" dovoljno sam ljudima ukazao na tvoju manipulaciju pa nek sami prosude tvoje analize . napustam te . dalje nastavi sam .

• emil
    • August 25, 2026 at 4:38 PM
    Quote from Nitko

A još jednom napominjem transformatori (sve firme) doprinose sa 80 posto dobiti končara.

mada si korigirao svoju prethodnu LAŽ(jer si to pricao samo za KODT) . ovo je i dalje LAŽ samo malo manja ...

ktome KODT je specijaliziran i PE svjestki im je cirka 25 a KOEi je slicniji siemens energiju i holdinzima kojima je pe 40-60- pa ti sad upregni matematiku. ak tome dodas da ne trpas sva jaja u istu kosaru dodjes do zakljucka da je analiza na 16000 a kodt 5000 vrlo realna . ljudi ne zele trpat sve u istu kosaru. akolko vidimo ni strani fondovi bas ne volje istu kosaru pa zato i kupuju KOEI a ne KODT. ktome kodt je odradio proteklo desetljece daleko vise od koei pa sad koei to nadoknadjuje. ocito trziste i strani fondovi pretpostavljaju i ocekuju da ce ostale sastavnice koncara odradit veci rast od KODT-a pa kupuju KOEI. dal grijese? moguce al i kad pogrijese i dalje ce KOEI narast jer ce narast KODT a obrnuto bas ta matematika ne vrijedi. kodt ne moze rast jer koei razvaljuje s ostalim clanicama.

Quote from Nitko

i baš je smješno kako u postovima postavite pitanje ja vam odgovorim i objasnim onda to prešutite jer nemate šta reč... i dalje smišljate nova pitanja ali zamolio bi vas da ne izmišljate o tome šta sam rekao .

sad vidis zasto se mi tebi smijemo jer ni na jedno pitanje u biti nisi odgovorio nego samo tupis po svojemu i izvlacis iz postova ono sto ti odgovara.

• emil
    • August 25, 2026 at 4:35 PM

nemoj da ponavlja :D procitaj post #**** i #xxx .....argumenti prste na sve strane :D

• emil
    • August 25, 2026 at 4:29 PM
    Quote from Nitko

NEGO NEMA DOVOLJNO KUPNJE DA CJENA ODE GORE.

nema ni dovoljne prodaje da cijena ode dole :D

neka netko proba postavit 500 ili 1000 dionica na prodaju na 1030 ili nize pa ces vidjet kako ce samo nestat.

• emil
    • August 25, 2026 at 4:16 PM

tolko pamti unatrag :D

• emil
    • August 25, 2026 at 4:03 PM
    Quote from jo5

A zašto ti isti strani fondovi nisu kupovali kodt i trenutno ne kupuju?misliš da su se vodili analizom intercapitala?mirovinski fondovi su se resetirali,ako koei nastavi ovako poslovati i ne bude većih poremećaja na tržištu cijena ce opet rasti

strani fondovi ce kupovat KODT cim pronadju ovu njegovu analizu na forumu :D a do tada ce kupovat koei :D

sto kaze ai na njegove "ARGUMENTE" :

zanimljiv izbor rijeci kod AI-a . FRUSTRACIJE ::D:D:D

• emil
    • August 25, 2026 at 3:54 PM

nisu strani fondovi prikocili neg osu nasi prestali prodavat.

strani fond nece sigurno kupovat od vas 4 dionice nego ceka dogovoreni blok od naseg fonda. ktome ti ko da si jucer prvi put kupio dionicu. potpuno identicni graf i pad pojavljuje se redovito. jesi tolko kukao i kad je bio pravi pad a ne ovaj tvoj izmisljeni prije koji mjesec? kad je probilo 1010 i palo negdje na 860? i gdje smo posle toga dosli ? 1080. nije ti nijedna dionica pravocrtna koju nacrtas ravnalom po zelji.

ako mislis da ce past prodaj. sto davis ovdje i uvjeravas ostale da je to tako. i ti meni da sam druker. pa ja ovdje nisam pisao nego si ti isprovocirao sve svojim drukanjem i lazima jer si se zajebao i prodao pa sad trazis jeftiniji ulaz.

SS si dobio koji pokazuej da pada nema. volumen je pao. i? 80% u dibiti koje si spominjao je totalna LAŽ. tko bi te dalje citao kad samo neistine pises. sto uopce trazis na ovoj nasoj hrvatskoj bari? odi... mirno ti more u boljim vodama.

• emil
    • August 25, 2026 at 3:43 PM
    Quote from Nitko

ja sam vas zamolio da mi se prestanete obračati jer ste ubili temu kafanskim napadima i vrjeđanjima te lažima napadajuč osobu a ne raspravljate o temi. Shvatite da ja ne želim sa kafanskim nasilnikom komunicirat uopče, stavio sam i fundamente i tehničku analizu i ako niste u stanju raspravit o tome onda molim vas da mi se ne obračate više. Hvala ljepo.

a je cakam odgovore na pitanja koje sam argumentirano postavio. i molim bez LAŽI jer vidim da vam stalno ispadaju is tipkovnice. samo argumenti . SS i slike dokaza.

molim odgovore : # 1188 #1191 # pogotovo na #1194 kao i na ostale

dvije strelice koje si postavio na kriva mjesta nisu tehnicka analiza :D

brojevi izvuceni iz guzice nisu fundamenti . odakle 80%? iz mjesta u kojem sunce nikad ne sija :D

1. Privacy Policy
  2. Kontakt