ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Ako se iz jednadzbe maknu revalorizacije brodova, najbolji P/E ima JDPL, trenutno oko 2,0.
ATPL je trenutno oko 4,0, ULPL oko 3,0.
Ispravite me ako sam nesto krivo izracunao.
od svih firmi? Ne samo od brodara?
Gdje se to moze najbrze vidjeti, sortirati, da se ne otvara i gleda jednu po jednu?
Ne znam za ostale, mislio sam da pitas samo za brodare. Pregled dionica po ovom i slicnim parametrima bi se trebao moci napraviti na stock screenerima... padaju mi na pamet samo mojedionice.com i investiramo.com
-
U ovom globalnom kaosu supre se odlicno drze.Iako je malo je streslo zadnjih dana jos su to lipe dnevnice…valjda ce na jos bolje.
Capeovi malo da prorade bi moglo dodatno lansirati cilu našu ekipu.
Kinezi se ne predaju protiv nevidljivog neprijatelja,puno ih je pa misle da ce ga uvatiti 😅
Glavno pitanje jeli bilo friških ugovora u Q1?
Ako i je opet postoji mogucnost da je friški bolji od starog….
-
KRIZA ENERGENATA Kapetan Antun Asić o poslovanju preko oceana: Jesu li plinaši budućnost Atlantske plovidbe i drugih hrvatskih brodara? Moguće je napraviti taj korak, ali... https://more.slobodnadalmacija.hr/om/vijesti/kap…rak-ali-1182121
Prema mišljenju zamjenika izvršnog direktora grčke kompanije Angelicoussis Group, energetsku krizu Europe na kraće staze može riješiti jedino ugljen za kojim postoji dodatna potražnja iz daljnjih destinacija poput Australije, kao zamjena za ruski ugljen. Povećana potražnja ugljena iz dalekih destinacija dodatno će zauzimati brodski prostor, u odnosu na uvoz iz Rusije, pozitivno djelujući na vozarine brodara s brodovima za rasute terete, kao što je Atlantska plovidba – ističe naš sugovornik i ukazuje na raspravu o dekarbonizaciji EU do 2030 i 2050. Napominje kako ni prirodni plin nije klimatski neutralan, već može biti samo vremenski ograničena alternativa većim onečišćivačima.
-
Mislim da u ponedjeljak krećemo sa 480.Tko je mislija prodati na ovim razinama, to je već napravio...Vozarine su odlične, neredu u svijetu, nema kraja...a kako vidim,nećemo se više nikad vratiti na staro...Sve ide u tom smjeru, da će brodovi idućih par godina ludo zarađivati. Ja i ne pomišljam o prodaji, ako u ponedjeljak uspijem skratiti, par pozicija, idem u dokup još malo, mada ih imam dovoljno..
-
Ja sam to napravio u zadnje vrijeme 😅 pa osim OPTE i dosta drugog prebacio u brodare na godinu, dvije, nek se kvasa do daljnjega 😎🌞🤑
-
U ovom globalnom kaosu supre se odlicno drze.Iako je malo je streslo zadnjih dana jos su to lipe dnevnice…valjda ce na jos bolje.
Capeovi malo da prorade bi moglo dodatno lansirati cilu našu ekipu.
Kinezi se ne predaju protiv nevidljivog neprijatelja,puno ih je pa misle da ce ga uvatiti 😅
Glavno pitanje jeli bilo friških ugovora u Q1?
Ako i je opet postoji mogucnost da je friški bolji od starog….
Mislim da nije bilo friskih ugovora u u Q1, ali jedan bi vrlo brzo mogao biti friski
-
Ja sam to napravio u zadnje vrijeme 😅 pa osim OPTE i dosta drugog prebacio u brodare na godinu, dvije, nek se kvasa do daljnjega 😎🌞🤑
Ovo kvasanje bi uskoro moglo rezultirati velikim bubrenjem, možda već prije Velikog Petka.
Godišnjica uskrsnuća je zaista blizu, a i izvješće kuca na vrata!
-
Mislim da u ponedjeljak krećemo sa 480.
Znam 100% da nećemo .
-
Evo malo pogleda u retrovizor vezanih uz izvedbu dionice kroz zadnjih 5 kvartala.
Kumulativni rast cca 218%
Promet cca 224 mil. kn
Ajmo promatrat
p.s. Kako ono kaže kolega Migra, a možda je u pravu ili nije " Naplatit će strpljivi"
-
-
Danas je promet malo zesci. Ajde, barem nije potop. Otisli moreplovci na blagdane ocito vec.
-
Mislim da u ponedjeljak krećemo sa 480.
Znam 100% da nećemo .
Možda od utorka, ili, ako ne još i danas neki dođu pameti, s obzirom na tamno zelenu boju futuresa!
-
Što se događa sa bidom?
Sve više izgleda kao ona ekipa iz Opstanka, koja jede samo kokos spremljen na 100 načina!
-
Zašto su nam obećali na forumu bar 500 odma iza Kineske Nove?
-
Nismo znali da će kineska Nova godina ove godine biti tek u travnju...
-
Nismo znali da će kineska Nova godina ove godine biti tek u travnju...
Ako se dobro sjećam nakon Q1 2021.g ATPL je rasla u par dana 50 %.....pričekajmo 5.5. ove godine da vidimo hoće li repriza.
-
"Atlantska plovidba" na svojih 12 brodova prevozi rasute terete i suočava se s problemima kao i sve kompanije. Imali su i rute vezane za Rusiju i Ukrajinu, a nakon "preslagivanja" pomorskog prometa rute će usmjeriti ka Australiji i Južnoj Americi, kaže.
Kamo će ukrajinski pomorci nakon isteka ugovora?Za hrvatskog brodara ''Atlantsku plovidbu'' rade i pomorci iz Ukrajine. Ne zna se kamo će nakon prestanka ugovora, s obzirom na to da u njihovoj zemlji bjesni…vijesti.hrt.hr -
"Atlantska plovidba" na svojih 12 brodova prevozi rasute terete i suočava se s problemima kao i sve kompanije. Imali su i rute vezane za Rusiju i Ukrajinu, a nakon "preslagivanja" pomorskog prometa rute će usmjeriti ka Australiji i Južnoj Americi, kaže.
Pazi ti nasih novinara u naslovu ne zna se gdje ce nakon prestanka ugovora
"
Za hrvatskog brodara ''Atlantsku plovidbu'' rade i pomorci iz Ukrajine. Ne zna se kamo će nakon prestanka ugovora, s obzirom na to da u njihovoj zemlji bjesni rat.
"
A onda standardno u pasusu objasnjenja da su uglavnom svi u situaciji da se ne mogu vratit i da su zatrazili produljenje ugovora, znaci zna se gdje ce produljit ce ugovor i nastavit radit, trebali su malo drugacije formulirat naslov.
"
Trenutačno na brodovima Atlantske plovidbe imamo oko 85 Ukrajinaca, uglavnom svi su u situaciji da se ne mogu vratiti u svoju domovinu i zatražili su produljenje ugovora, rekla je glasnogovornica kompanije Sanja Putica.
"
-
Pazi ti nasih novinara u naslovu ne zna se gdje ce nakon prestanka ugovora
"
Za hrvatskog brodara ''Atlantsku plovidbu'' rade i pomorci iz Ukrajine. Ne zna se kamo će nakon prestanka ugovora, s obzirom na to da u njihovoj zemlji bjesni rat.
"
A onda standardno u pasusu objasnjenja da su uglavnom svi u situaciji da se ne mogu vratit i da su zatrazili produljenje ugovora, znaci zna se gdje ce produljit ce ugovor i nastavit radit, trebali su malo drugacije formulirat naslov.
"
Trenutačno na brodovima Atlantske plovidbe imamo oko 85 Ukrajinaca, uglavnom svi su u situaciji da se ne mogu vratiti u svoju domovinu i zatražili su produljenje ugovora, rekla je glasnogovornica kompanije Sanja Putica.
"
Onaj članak od prije par dana gdje ih novinar pita hoće li prevoziti LNG je puno jači.
-
Gogl na 13.64$. DSX na 5.24$.
Vani festa brodara.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-