da mi je vidjeti te koji trejdere izbijaju iz cipela. jedino da možda na nekom propadu cijene posauga sve do 500 i stavi se na 505 na bid sa 5000 kom... to bi izbilo trejdera, da.
Tako da ih izmori
Za ovo tvoje treba bdi rally.
da mi je vidjeti te koji trejdere izbijaju iz cipela. jedino da možda na nekom propadu cijene posauga sve do 500 i stavi se na 505 na bid sa 5000 kom... to bi izbilo trejdera, da.
Tako da ih izmori
Za ovo tvoje treba bdi rally.
Ne može ovako izbit trejdere kad oni uvijek prodaju na najvećoj cijeni,a kupuju na najmanjoj. Trejderi tako rade. Mislim, ako govorimo o pravim trejderima .
rijetko kad nisam u nekoj poziciji na dionici koja je vruća. i aktivno radim na tome da mi je ulaz što niži. tako da kad se smjer okrene ili se nešto pokrene krenem podebljavati poziciju i tako je gradim... često se desi da kad je smjer već okrenut i počne lupanje po asku, prosjek kojeg imam je 2-3 % niži od cijene po kojoj se udara... i onda dodajem kako cijena raste. To je sva mudrost. Naravno nekad ne funkcionira ali najčešće funkcionira... tako da teško je izbijati trejdere iz pozicija baš skroz
Kuzim ja to. Samo se meni neda prodavati sa 2% pa cekam Godota na ZSE😂
Na ovoj dionici je rast kada raste BDI. To je sva zakonitost.
trenutno je u minusu i većina ide po bidu unatoč rastu BDI-a valjda zbog tog vražjeg rata. Baš nam ne ide. Vjerujem da bi bili na 500 kn da nema tog utega.. a hebiga.
trenutno je u minusu i većina ide po bidu unatoč rastu BDI-a valjda zbog tog vražjeg rata. Baš nam ne ide. Vjerujem da bi bili na 500 kn da nema tog utega.. a hebiga.
Ako vozarine nastave rasti, primirje se proglasi, trebat će je hvatati, bar mislim..
rijetko kad nisam u nekoj poziciji na dionici koja je vruća. i aktivno radim na tome da mi je ulaz što niži. tako da kad se smjer okrene ili se nešto pokrene krenem podebljavati poziciju i tako je gradim... često se desi da kad je smjer već okrenut i počne lupanje po asku, prosjek kojeg imam je 2-3 % niži od cijene po kojoj se udara... i onda dodajem kako cijena raste. To je sva mudrost. Naravno nekad ne funkcionira ali najčešće funkcionira... tako da teško je izbijati trejdere iz pozicija baš skroz
nakon duge šutnje i velikog pada dionice na početku rata ste u jednom postu, naknadno, generalski, napisala da ste prodala dijonice, tako da vas od javnih trejdera razlikuje vaša tajnovitost i sposobnost čuvanja tajne punih tjedan dana , što je, bez uvrede, za jednu ženu jako, jako, dobar rezultat
Sa kamikazama se ne ratuje!
nakon duge šutnje i velikog pada dionice na početku rata ste u jednom postu, naknadno, generalski, napisala da ste prodala dijonice, tako da vas od javnih trejdera razlikuje vaša tajnovitost i sposobnost čuvanja tajne punih tjedan dana , što je, bez uvrede, za jednu ženu jako, jako, dobar rezultat
Nisam prodala dionice od kada je poceo rat
Ako vozarine nastave rasti, primirje se proglasi, trebat će je hvatati, bar mislim..
Ja ne ocekujem skoro primirje i kraj rata, ali ocekujem da ce TK prihvatiti rat. Uvijek tako bude.
Nisam prodala dionice od kada je poceo rat
prodali ste prije rata, kao i svi ostali na lijepoj cijeni, a objavili isti dan kada je počeo rat, nemam vremena se vraćati unazad, jer me zanima samo budućnost, ali znate i sami što ste i kada pisali
Netko je danas po asku kupio 4 dionice😂
Kvari mi TA analizu😂
Nadam se dividendi od 30-40kn, to bi probudilo mnoge ulagače, i primirju u Ukrajini, stvarno mi nije jasno da ne mogu nać rješenje...Zelen je zelenski...
RE: Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)trenutno je u minusu i većina ide po bidu unatoč rastu BDI-a valjda zbog tog vražjeg rata. Baš nam ne ide. Vjerujem da bi bili na 500 kn da nema tog utega.. a hebiga.
Čudno da za tebe rat ima veze sa cijenom dionice.
jel ovo joakim prodaje bulkere ? Nije mi jasno što je pjesnik htio reci
I ja bi volija kolega dokupit na 350kn:)
Kaže da rast cijena dionica nema temelje u rastu vozarina.
zanima me je li mogu isplatiti dividendu ako nemaju zadržane dobiti jer ja je ne vidim,dobit imaju ali nije zadržana,koliko je treba pacati da bude zadržana i da može dividenda,pitam za ozbiljno jer ne znam
da se razumijemo,u dionici sam jer očekujem dividendu,volim omastiti brk,inače gibam,gibam
da ne idem tražiti... negdje mi ostalo da za 2020-tu imaju oko 80 milja zadrane dobiti. računovodstveno su kurili kapital. nisam 100% siguran.
Ma ako su pametni nek tim iznosom umjesto sta bi isplatili divku, otkupe svoje dionice od ovih sto bi izasli sada na ovim razinama buduci da ih ima..
pa onda neka poniste te dionice, pa cemo mi koji ostanemo zaraditi par puta vise nego tih par desetaka kuna od divke na koju bi jos trebali platit porez.
To bio bio posao a ne da isplate divku
zanima me je li mogu isplatiti dividendu ako nemaju zadržane dobiti jer ja je ne vidim,dobit imaju ali nije zadržana,koliko je treba pacati da bude zadržana i da može dividenda,pitam za ozbiljno jer ne znam
da se razumijemo,u dionici sam jer očekujem dividendu,volim omastiti brk,inače gibam,gibam
Dividenda se ne smije isplaćivati ako postoji zadržani gubitak.
Dividenda se ne smije isplaćivati ako postoji zadržani gubitak.