J€biga, aj pravi novu anketu
Hehe slatke su to brige za vlasnike ali ako znamo da je na burzi vecina u krivu dosadasnji rezultati ankete to i potvrduju jer je vec sad 40% u krivu sa tendencijom da to postane 65% ako probijemo i 850. Dakle i dalje vecina misli da ovo "ne moze vise puno rasti jer je vec toliko poraslo do sada" a prema danasnjem trgovanju vidimo da itekako moze. Naravno treba se cijena utvrditi i sa volumenima u zoni oko 800 ali slicna situacija je bila i na 700 gdje smo naprosto skokovito dosli na te razine od 700 i zadrzali se tamo 3-4mjeseca. Ja osobno sam u anketi glasao za 900+ pa me isto zanima da li ce tako biti. I slazem se sa Philidor nema ni pomisljanja o prodaji prije nego ne pocnu 4znamenkasti brojevi!
Ne slažem se da rezultati ankete imputiraju zaključke iz ovog posta.
Procjena rasta cijene u određenom kratkom vremenskom razdoblju (meni je to čista špekulacija) nema nikakve veze s mišljenjem hoće li to rasti i do daljnjih razina u narednom razdoblju. Primjerice, ima na drugom forumu jedna kolegica sa značajnom količinom ove dionice pa ako bi se odlučila za profit taking dijela pozicije u kojoj ima 50ak% portfelja, onda prodaja ne bi bila tako šuplja.
Tko kaže da nećemo "zaglaviti" na ovoj razini sve do tog 31.1. ili čak i pasti, cijena uvijek može u oba smjera.