kupuju još dionica ovo je dobro zadnju put kad su to objavili cijena je značajno išla gore
ZABA (Zagrebačka banka d.d.)
-
-
-
Ide divka! Mislim da ce cijena premasiti 11€ uskoro! Link na zse
-
Znači 16% na sadašnju cijenu.
Pa vi kupujte obveznice plenkuše sa 3.25% prinosa.
-
Srećom pa neće pasti na ex dividend day, niti imaju problema sa CHF i korupcijom u redovima.
-
Koja sam ja budala kada sam se prestrašio u 10 mjesecu prošle godine i prodao 700 kom po 8,10 eura😢😢😢😢😢😢( ostalo mi ih je još 1400kom)
-
nemojte nam premijera ružiti, nije on prodao Zabu strancima, on prodaje ovo što je ostalo,
a lijepo je da banksteri nisu naši domaći, barem nitko ne može prigovarati kako ih domaći deru
osim toga rizik je u dionicama veći pišu stručnjaki
-
Bome sad neki kupuju po 10eura dionicu, mašala!
-
Kad još ZABA kupi svojih 100k+ budemo gledali danas i mislili bilo je jeftino
-
To je bijednih 1 % free floata, ali dobro, veseli.
-
Fantastican rast danas i opcenito od sijecnja golemi rast ovako nesto treba nasoj ZSE s vremena na vrijeme. Isplatilo se cekati unatoc svim medijskim napisima i glasinama od delistiranja do odsteta. Cestitka svima koji su zaradili danas!
-
-
Dali je netko primijetio da je jedan datum za stjecanje prava na dividendu (13 travanj) , a dva datuma za isplatu dividende (8 svibanj, i 16 listopad)? 🤔
-
Dali je netko primijetio da je jedan datum za stjecanje prava na dividendu (13 travanj) , a dva datuma za isplatu dividende (8 svibanj, i 16 listopad)? 🤔
Ja jesam da.
-
Eto, dragi moji.
Hvala ZABI na ovom predivnom višegodišnjem druženju i naročito na efektnom završetku.
Neki moji snovi su sada postali nešto bliži.
Ali, svemu lijepome dođe kraj.
Ne namjeravam ćekati isplatu dividende u dionici, jer mi je tržište već dalo i više nego što sam očekivao.
Potencijal za neke nove povoljne scenarije u kratkom i srednjoročnom roku ovdje više ne vidim. Zapravo su se oni za mene već realizirali.
Oslobodio sam svoja sredstva i nešto mirnije čekam rasplet događaja u Ukrajini koji ne sluti na dobro.
Ako zaista bude loše, tržište kapitala će ići dolje, što je (ako bude glave na ramenu) prilika za ulazak u pozicije.
Ako bude dobro, uskakati ćemo u vlak optimizma.
Doveo sam se u situaciju da državi za dio svoje ZABE moram platiti porez.
Ali, slatke su to muke.
Čitamo se!
-
Koja sam ja budala kada sam se prestrašio u 10 mjesecu prošle godine i prodao 700 kom po 8,10 eura😢😢😢😢😢😢( ostalo mi ih je još 1400kom)
Ja sam ih od straha kupio pa kud puklo ...
-
ne znam da li je već negdje stavljeno..
Preokret u slučaju Franak na Vrhovnom sudu: Evo što to znači za dužnikeNovi obrat u slučaju švicarac za korisnike konvertiranih kredita koje je duboko razočaralo stajalište sudaca Građanskog odjela Vrhovnog suda RH koji je krajem…n1info.hr -
ne znam da li je već negdje stavljeno..
mislim da je ovo više klik bait naslov da se skupi čitanost, i da je ovo više formalnost isti će sudci to trebat malo bolje pojasnit sa ovim se nije donijela nikakva nova odluka o tome je već pisao index ima mjesec dana https://www.index.hr/vijesti/clanak…ac/2432267.aspx
-
Nije to ništa, ja sam na tim razinama prodao 14,000 komada.
Ne možete uvijek pogoditi.
-
A jbga, ajde ti znaj kad ce se netko odluciti isplatiti extra divku iz zadrzane dobiti
-
Dobro svi pričate o prodaji , ali mene interesira ,tko je na kupnji !!!!!!. Ako je trezor onda treba još 34 000 komada. A opet ne mogu vjerovat da su odlučili kupiti svu količinu za prva dva dana. Ja sam prodao pola,a pola neka stoji do istiskivanja.
-
Ah taj novac
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-