Zanimljivo! A ja razmišljam da na 2000 sve prodam🤔
KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)
-
-
-
Je li na 2.000 dosegnut neki tvoj osobni target ili imaš sumnji u daljnje poslovanje?
-
Nikada nisam davao prognoze, ali sada ću se ipak izlajati. Za pet godina mislim X2.
-
Je li na 2.000 dosegnut neki tvoj osobni target ili imaš sumnji u daljnje poslovanje?
To mi je iznad targeta🤣. ( kupovao sam ih od 100 pa do 60 eura po dionici). I nemam smnje u daljnje poslovanje, nebi me iznenadilo da dividenda za slijedeču godinu bude daleko iznad 50 eura po dionici.😁
-
...ovdje se kupuje budućnost pa svatko nek sam procjeni što će napraviti...
Što se tiče dividende iduće godine očekujem iznad 70 EUR po dionici ;)...
-
...ovdje se kupuje budućnost pa svatko nek sam procjeni što će napraviti...
Što se tiče dividende iduće godine očekujem iznad 70 EUR po dionici ;)...
E to se zove optimizam!👍
-
to nije optimizam to je realnost...ako uključite brojke u izračun primijetit ćete da neće biti veliko odstupanje u ostvarenju dobiti u 2026 g. od onoga što sam predvidio za isplatu dividende...tu još samo postotak isplate dobiti kroz dividendu može nešto mijenjati ali mislim da neće...
I dalje stojim pri onome što sam napisao....uostalom vidjet ćemo iduće godine kada za to dođe vrijeme

-
to nije optimizam to je realnost...ako uključite brojke u izračun primijetit ćete da neće biti veliko odstupanje u ostvarenju dobiti u 2026 g. od onoga što sam predvidio za isplatu dividende...tu još samo postotak isplate dobiti kroz dividendu može nešto mijenjati ali mislim da neće...
I dalje stojim pri onome što sam napisao....uostalom vidjet ćemo iduće godine kada za to dođe vrijeme

15m keša, +cca 60m dobiti za 2026., '27 i '28. kad novi pogon treba biti završen, ukupno cca 75-85m eura. Koliko košta izgradnja nove tvornice? Pitam za prijatelja...
-

15m keša, +cca 60m dobiti za 2026., '27 i '28. kad novi pogon treba biti završen, ukupno cca 75-85m eura. Koliko košta izgradnja nove tvornice? Pitam za prijatelja...
Nisam siguran koliko košta izgradnja nove tvornice, ali ovu staru kupuju Energetski transformatori. Tako da će i.tu nešto kapnuti...
-
Nisam siguran koliko košta izgradnja nove tvornice, ali ovu staru kupuju Energetski transformatori. Tako da će i.tu nešto kapnuti...
71m eura. Da su odlučili financirati investiciju vlastitim sredstvima, dobio bi šipak a ne dividendu. Srećom su se odlučili na kredit...
Stara je prodana 2025. a jednokratna stavka od cca 3m eura u FI za 1H 2026. se odnosi na prodaju... -
-
mora se razumit novu ekipu svi traže novi KODT jer su propustili pravi ... i evo sače potegnut če KOTR pa KOEI jer oni nisu rasli kao KODT. U tome je največa greška priznati sam sebi propust, Ja nemam tih problema kupovao sam kad i Bobek po 700 eura i prodavao na 1400 jer je to bilo 100 posto prinosa. A javno tu sad kažem kakva greška i to je tek bila prva od greški koje sam napravio. Nisam kupovo kasnije sve do prije mjesec dana kada sam prerezao žal za propuštenom dobiti i rast KODT, a ovo izvješče mi sve reklo
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ZITO (Žito d.d.) 143
- teski_amater
June 26, 2025 at 4:10 PM - Dionice