Pa gdje ste mene našli. (...)
Blabla, imate pravo, Vi na temi ipak napišete nešto 1-2 puta godišnje. Dva puta, samo ako je nešto doista značajno za istaknuti.
Pa gdje ste mene našli. (...)
Blabla, imate pravo, Vi na temi ipak napišete nešto 1-2 puta godišnje. Dva puta, samo ako je nešto doista značajno za istaknuti.
Braća Pivac kupuju dalje, nisu stali poslije izvjesca
Odlicna vijest, bas me raduje njihova kupnja.
Dabogda Pivci kupovali sve dionice u kojima sam ja. Iako to ne znači ništa i iako su oni griješili u procjenama.
Dabogda Pivci kupovali sve dionice u kojima sam ja. Iako to ne znači ništa i iako su oni griješili u procjenama.
Ja razmisljam o drugom pristupu, treba prodati sve i kodt i mdka i vlen, ma sve u cemu pivci nisu, da to valja oni bi ulazili. Samo kupovati samo ono gdje oni ulazu jer oni znaju sto vrijedi, a sto ne.
Pa ja sam u span ušao prije Pivaca. I u kodt
Da je normalno i da se već nismo nagledali raznih manipulacija u domaćem stilu, eh.
Da je normalno i da se već nismo nagledali raznih manipulacija u domaćem stilu, eh.
Ne razumijem ovaj komentar. O kakvim manipulacijama se ovdje radi i s kojim ciljem?
Ja bih vas bila svih stavila pod lokot.
Bolje pod lokot nego na respirator.
Iz prve ruke, nosim masku već dulje od tri godine , radila sam sa oboljelima od korone i nisam se razboljela. Pa bi se reklo da maske ipak štite.
Wuhanski soj i delta su stvarno ubijali, sve poslije je kamilica.
Bilo je kako je bilo, nije bilo svima isto, prošlo je, i to je jedino važno.
A da je bilo psihoze povrh potrebe, bilo je.
I profiterstva svake vrste.
Display MoreJa bih vas bila svih stavila pod lokot.
Bolje pod lokot nego na respirator.
Iz prve ruke, nosim masku već dulje od tri godine , radila sam sa oboljelima od korone i nisam se razboljela. Pa bi se reklo da maske ipak štite.
Wuhanski soj i delta su stvarno ubijali, sve poslije je kamilica.
Bilo je kako je bilo, nije bilo svima isto, prošlo je, i to je jedino važno.
A da je bilo psihoze povrh potrebe, bilo je.
I profiterstva svake vrste.
Ja bi reko da ste vi dobra osoba jer da ste zlocescti napali bi vas corona
aj dobro da se smirilo. Nažalost odnjelo i dosta života, i poznatih mlađih nažalost
Ne razumijem ovaj komentar. O kakvim manipulacijama se ovdje radi i s kojim ciljem?
Ne ovdje, na HR tržištu kapitala je bilo koječega glede dokapitalizacije, zar ne?
Ne ovdje, na HR tržištu kapitala je bilo koječega glede dokapitalizacije, zar ne?
Kakve to ima veze sa službenom Valamarovom objavom o sklapanju alotmanskih ugovora s najvećim njemačkim turističkim operaterom?
Čini mi se da tvoj komentar spada u neku drugu temu.
Kakve to ima veze sa službenom Valamarovom objavom o sklapanju alotmanskih ugovora s najvećim njemačkim turističkim operaterom?
Čini mi se da tvoj komentar spada u neku drugu temu.
Ajme ljutnje. Može na bilo koju temu. Ako piše NE OVDJE?, onda se ostatak teksta odnosi na što? A eh se odnosi na to da bi bilo dobro ako je čisto.
Gđa. Branka želi prodati CKML, ali ...
Smiješna su ova nagađanja..., jer osoba čije poteze pozorno pratite poznaje TK otprilike isto kao što Georgina Rodrigez zna igrati nogomet. Također nema niti trunke sličnosti sa "slučajem Pajčin"
Gđa. Branka želi prodati CKML, ali ...
Smiješna su ova nagađanja..., jer osoba čije poteze pozorno pratite poznaje TK otprilike isto kao što Georgina Rodrigez zna igrati nogomet. Također nema niti trunke sličnosti sa "slučajem Pajčin"
Ask se gricka polako i sigurno.
Do kraja ljeta smo nadam se na 5 eura.
Do kraja ljeta smo, nadam se, na 5 eura.
Lijepo je biti skroman.
Do kraja ljeta smo, nadam se, na 5 eura.
Lijepo je biti skroman.
Još od 30.10.2019. imam dionice kupljene po 38,50kn ne znam koliko je to u € ?
Ne vjerujem da je onda bilo puno bolje nego bude ova sezona!
Moguce je da je poceo novi bull market barem na tehnoloskim dionicama.
NVIDIA jucer aftermarket + 25 % poslije rezultata Q1 i prognoze za sljedece kvartale. Rade ćipe za AI, ako neko ne prati specijalno zapadne markete.
U SAD je pravo ludilo sve u vezi AI. I SPAN radi na tome vec neko vrijeme. Ima firmu Bonsai d.o.o., koja je vec profitabilna. U trendu smo
Hr - Crypto
ne pronalazi mi
dobio sam upozorenje zbog toga što "poveznice nije moguće maskirati!"
Dakle, snalazi se sam, ne dozvoljava se pomoći nekome.