A neće ići vertikalno zauvijek, definitivno će padati
padati će jednom. s dovoljno vremena sve se ostvari i hajduk će jednom osvojiti nešto 😎
Nemojmo sad pretjerivati ![]()
A neće ići vertikalno zauvijek, definitivno će padati
padati će jednom. s dovoljno vremena sve se ostvari i hajduk će jednom osvojiti nešto 😎
Nemojmo sad pretjerivati ![]()
Drago mi vidjeti da su svi na ovoj dionici veseli
Nije sretan onaj koji ima puno neg onaj kojem je dosta i ono malo 👍
6.3. sam tu posao da sam usao na 8.5, odmah je bilo stavljeno par naloga oko 17 na prodaju. Znao sam da ce do toga doci, ali nisam mislio tako brzo. Vjerujem da ima jos prostora za gore, ali meni je 100% dosta. Ako bude neka korekcija isod 15 naravno da se vracam s prvotnom ulogom, a zarada ide malo u adpl malo u vlen.
Meni dosta, nisam ocekivao da cu ovako brzo van, ali cilj je postignut. Sretno svima
😂😂
Drago mi vidjeti da su svi na ovoj dionici veseli ![]()
Meni dosta, nisam ocekivao da cu ovako brzo van, ali cilj je postignut. Sretno svima
Izgubio se i zamah IT sektora, ok firma, ali prevelika ocekivanja vecine i mene
Pa da je ovo prevara se znalo cim je izdvoji nekretnine
Ja sam usao na 8.5 i ne izlazim nego spremam dokup i nize ako ode, a nadam se da hoce
Mene fascinira kad predam izvjesce u poreznu koliko oni nemaju pojma o dionicama. Imam osjecaj da ne predam da nitko ne bi ni pitao nista...
Ni dobit ni gubitak se ne gledaju ako su preko 2 godine. Porez ide na ovih 200 ispod 2 godine
Ima li netko info, da li se je svinjska kuga pojavila u Žitu?
Ne spominji !!
S 10 farmi i 175 000 tovljenika godisnje rizik se ne smije zanemariti. Do sada nije bilo zabiljezeno infekcija na vecoj farmi, ali eto za sve postoji prvi put. Moderniji su i vjerujem da vode puno brige oko toga, ali uvijek postoji ali...
Kakve god bile vijesti, fondovi moraju van, sto visa cijena to vise moraju
Moraju, ali onda nestrpljivci odmah hrle i kupuju sakom i kapom i naša akcija onda "pati" tj ne dolazi ....
Mozda ga niste trebali u svakom postu reklamirati kao odlicnu kupnju dok se ne napunite ![]()
Kakve god bile vijesti, fondovi moraju van, sto visa cijena to vise moraju
Za sada nije i dosta su moderniji od Belja, ali rizik uvijek postoji.
Na ovom forumu svi izadu prije pada i vrate se prije rasta. Cudo jedno kako se pogadaju dna i vrhovi
Trenutno , vruća dionica
HUYA , Kina , striming igara
Cjena 3.88. , dividenda 1,47 dolara
uso na 3,79. pokupio dividendu 1,47- cijena propala na 2,3 - dionica je u uzletu evo vec par dana divlja i vratila se na 3,3
Ja isto pokupio dividendu samo sto sam izasao na 2.6... zato i raste 😀
Potražnja je ipak veća nego što sam očekivao ....
To je IPO. Tako je bilo i sa IG. Kad su izašli, prvi mjesec je padalo, da bi se poslije toga tečaj stabilizirao. To što ste napisali kaže na to da tržište treba novih mogućnosti. Svi se, više-manje vrtimo oko Končarovih kompanija. Diverzifikacija je uvijek dobrodošla.
IG je padao samo jer je bila kriza vani, Izrael, Iran... sve je padalo pa i on.
Uprava može prodati nakon 6mj.,a novi nakongodinu dana, našto smrdi, možda vonj sa farme?
Nije novi nego postojeci
Danas je bila akcija zbog Izraelskog napada i da oni koji su imali novaca lijepo je bilo iskoristiti popust ....
A šta je to bilo na akciji?
Iranske kompanije 😀
Malo me plaši tržišna kapitalizacija!
Mene plasi sto kod nas sve sto je valja razjebu, a KODT bas valja 😀
Mišljenja na analizu?
U cemu to gledate?