Prognoza cijena

• Što očekujete slijedeći tjedan na ZSE? 25

1. Daljni pad bijesnog medjeda (12) 48%
    2. Oporavak i rast posrnulog bika (8) 32%
    3. Bez promjene, dosadu i zijevanje (5) 20%

Što nam je za očekivati slijedeći tjedan do 6. ožujka, 16:00 sati na ZSE?

• Očekujem polagano smirivanje medijske histerije s virusom, dizanje Crobija i nadalje životarenje u mizernim prometima i mizernim volumenima.

...i zaboravimo ono što smo naučili kad smo bili mali. Propuh ne ubija, propuh u ovoj krizi spašava. (D.B.)

• S obzirom da plovimo uzburkanim morem(možda ipak jezerom) predlažem da damo svoje prognoze cijena seta likvidnih dionica zse za mjesec dana.

Dakle 02.04.2020. cijene će biti:

HT 135 kn

ERNT 999 kn

ZABA 49 kn

RIVP 24 kn

PODR 305 kn

ADPL 150 kn

Pobjednik ima pravo kupovat po ovim cijenama.:)

• Na temelju čega ste donijeli ove svoje sulude procjene? Kad već pišete cijene napišite zašto, a ne zato što vi tako mislite. Pa nije ovo forum igre za malu djecu.

• Nisam ovo zamislio kao topic za filozofiranje već da forumaši na jednom mjestu ostave svoje viđenje razvoja trenutne situacije. Zasad sam se izjasnio samo ja, i Vi donekle.

• mi smo totalno ovisno tržište, uglavom o negativnim svjetskim, europskim i lokalnim događanjima, tako da bilo kakva prognoza o cijenama na duži rok, ima smisla kao prognozirati kada će biti smak svijeta,

imam nekoliko pozicija za koje mislim da neće puno dolje u slučaju bilo kakve kataklizme, jer su se na izvješćima pokazale solidnim i stabilnim, a ostale ćemo trgovati od dana do dana, tjedna ili mjeseca, ovisno o vanjskim faktorima, virusima, bakterijama i bacilima

• Što očekujete od slijedećeg tjedna na ZSE? 17

1. Promjenjljivo oblačno i dosadno (7) 41%
    2. Kiša, snijeg i ostale oborine (6) 35%
    3. Sunčano - oporavak i rast (4) 24%

Većina učesnika prognoze zadnjeg tjedna je bila u pravu.

Čestitam!

Konačni rezultat prognoze za tjedan koji je ispred nas znat ćemo u ponedjeljak u 7:00 sati.

Uspješan tjedan svima koliko god vas bude i ima!

...........................................buMBum

• U tjednu koji slijedi imamo

- daljni razvoj situacije sa virusom

srijeda

UK - mjesečni izvještaj GDP - za očekivati lagani pad

USA - stanje zaliha sirove nafte

Četvrtak

HR - ADPL isplata predujma dividende KN 4

EU - ECB odluka o kamatnim stopama i izjava o daljnjoj monetarnoj politici

uspješan tjedan svima ...........,!