• Ne znam gledam gdje se moze svasta pisati onako bez cenzure udjem u kavanu, a nigdje kavane :/, ako admin misli da se treba drugacije zvati taj kutak neka slobodno prenamjeni.

Uglavnom htio sam negdi napisati da je i http://seebiz.eu/ napravio redizajn nesto su ti redizajni popularni zadnje vrijeme, doduse ovaj mi barem ljepo izgleda, ne izgleda kao poluproizvod.

• Kolega Neo,

Savjet: zadržite prognoze za sebe ili argumentirajte jer se bojim da ćete brzo biti la-pa-pa.

A bilo bi baš šteta...meni ste čak i simpatični.

Nešto mi govori da ćemo danas UP! :thumbup:

• Ova je tema izvrsna!

Pola ovih sa OPTE trebaju ovdje doci, i onda svoje "kafanske" price ispricati!

To je valjda kao djeca kad se pokvarenog telefona igraju, a u kafani buka bila...

Eto sto se dogodilo, netko je jeftino bez papira ostao, a?

• Kolege, da nam Admin više ne bi brisao postove, predlažem da se u takvim situacijama "nađemo" ovdje, pa da fino raspravimo o tome...

Pritom je pivica obvezna... 😁👍 (kao što možete vidjeti i na mom avataru)

• Kolege, da nam Admin više ne bi brisao postove, predlažem da se u takvim situacijama "nađemo" ovdje, pa da fino raspravimo o tome...

Pritom je pivica obvezna... 😁👍 (kao što možete vidjeti i na mom avataru)

Ja sam za, naravno uz pivicu :)

Kocka je bačena, alea iacta est :!:

• ne možeš uvijek biti siguran je li tvoja opaska za tu temu ili nije,netko može misliti da je a netko da nije

Kolega, vi ćete u toj kafani ianako sjedit za drugim stolom tako da vas moja opaska ne bi trebala zabrinjavati.

• Mozda je bolje u kavani "sjediti" nego po temama drukati. Ako nemamo nista novo za reci, napisati onda je ovo stvoreni kutak, zar ne?

A i u kavani se svasta cuti moze isto tako...

E, kad bi svi napisali svoje kavanske novosti i saznanja zapalio bi se forum..

Bilo bi online preko 300 registriranih i jos toliko gostiju...

Zato ovaj forum ne zelimo sa tim " cula vidla, rekla kazala" zarpavati!

• Hong Kong has announced $120B Hong Kong dollars ($15.4B) worth of measures to support an economy that’s been dragged down by political unrest and the new coronavirus outbreak. One of the notable features is a payment of HK$10,000 ($1,284) to each permanent resident of the city aged 18 or older, aidng the population "overwhelmed by a heavy atmosphere.

Da je nama ovakva vrsta pomoci bila kad je trebalo

• Hong Kong has announced $120B Hong Kong dollars ($15.4B) worth of measures to support an economy that’s been dragged down by political unrest and the new coronavirus outbreak. One of the notable features is a payment of HK$10,000 ($1,284) to each permanent resident of the city aged 18 or older, aidng the population "overwhelmed by a heavy atmosphere.

Da je nama ovakva vrsta pomoci bila kad je trebalo

Bilo je toga i kod nas, ali samo za neke. Javnom sektoru nije ni vlas sa glave pala, čak su si i uveli porez da slučajno ne bi morali dirati svoja stečena prava...jer to je svetogrđe.=O

Vi ostali se snađite...

• Riding the Bear , Sy Harding

Piše Harding, da tijekom cjeloživotnog ulaganja naša zarada ne ovisio prinosu u bullu/ mada je knjiga napisana prije ovog bulla u trajanju od 12 gdina i sa prinosom 300% /, nego o količini novaca koju uložimo u bear marketu u papire

I da na kraju bula nitko Ring a Bell.

Ne znam koliko vas je 2008. preživjelo na tržištu, nije bilo lijepo... a počelo je banalno... naprosto je sve izgledalo jako povoljno za kupnju.

Naravno da sam počela prerano kupovati u padu marketa. Sve što je bilo jeftino tijekom nekoliko mjeseci je postalo neizmjerno jeftinije.

A kada je postalo stvarno jeftino, više nisam imala novaca.

Kažu da tržište dulje može biti iracionalno, nego što mi možemo biti likvidni.

Onda je bio nekretninski balon i slom hipotekarnih kredita, danas je korona, stigla je i u Ameriku... market je na 28 500 , to je već više od 10% od ATH

I jutros sam se zatekla u istom mentalnom sklopu.... kupovala bih, kupovala bih... svi ti lijepi blue chipovi....

Da li kupujem dip ili downtrend ?

Ovog ću puta stati sa strane i čekati da postane jasnije u kom pravcu stvari idu.

• -------Even before the market slump this week, the value of stocks has been viewed as rich.

One measure of stock-market values showed that the S&P 500 index was trading at 18.9 times the weighted aggregate consensus forward earnings estimate among analysts polled by MarketWatch. That is up from 16.2 a year ago, and, aside from a brief point early in 2018, it is the highest forward price-to-earnings ratio for the benchmark index since May 2002.

However, it is the speed at which the indexes fell into these conditions that has surprised investors and some experts on Wall Street. It was the fastest decline into correction for the Dow, 10 sessions, since the nine-session slump into correction on Feb. 8, 2018.--------------

Preneseno iz današnjeg on line izdanja Marketwatcha