Kolega Mitkko ukoliko vozarine nastave rast mogli bi pravocrtno do 500kn na Atpl😉
A i Adpl ima potencijal do cc.120kn🙂
Kolega Mitkko ukoliko vozarine nastave rast mogli bi pravocrtno do 500kn na Atpl😉
A i Adpl ima potencijal do cc.120kn🙂
Vozarine rastu danima. Gledajuci trzisnu situacija u svijetu rast ce i dalje.
Brodari su trenutno best by.
5. HPB -3947
8. PBZ -2803
Jos im zajedno ostalo 155 000 kom
Ja bi se zapitao što oni znaju, a ostale ne znaju?!
Da li mi pase ovaj sustav? Mislis na kapitalizam? Naravno, uza sve nedostatke, ipak trenutno najbolji sustav na svijetu. Sustav koji je iznjedrio Buffetta, Mungera, Klarmana, Bezosa, Muska.... Zato i participiram na forumu za ulaganja, bazi ovoga sustava. A zasto si ti ovdje??
on je tu da trola jer da misli sto pise ne bi pisao odavde i ovdje nego bi se preselio u bogomdanu zemlju zvana Rusija ili Sjeverna Koreja.
Ali ne. On hvali Rusiju itd al ce odselit ipak u Ameriku ili neku drugu naprednu kapitalisticku demokraciju.
BCI 5 T/C routes 180000 23101 906
BPI 5 T/C routes 82500 27826 -859
BSI 10 T/C routes 58328 32270 -60
BHSI 7 T/C routes 38200 28051 193BDI INDEX 2727 +9
Vidim da su počeli crnjaci prije dobrih vijesti, ja sam zadovoljan supre na 32 000 handy i panamaxi na 28 000 usd....da je to bilo ponuđeno za Q1 mislim da bi svi objeručke prihvatili...a što se tiče ugljena s obzirom na situaciju s plinom čini mi se da bi sljedećih nekoliko godina potrošnja na svjetskoj razini mogla biti rekordna.
lijepo je da se trudite gospon tin, ali vidite i sami da ne vrijedi
Predlažem da dionici damo privremeno nadimak: Jadnoplov, s obzirom na raspoloženje investitora!
Boban je jedan od rijetkih raspoloženih, i dalje kupuje malo-po-malo.
I Ante se krca!
BCI 5 T/C routes 180000 23101 906
BPI 5 T/C routes 82500 27826 -859
BSI 10 T/C routes 58328 32270 -60
BHSI 7 T/C routes 38200 28051 193BDI INDEX 2727 +9
Vidim da su počeli crnjaci prije dobrih vijesti, ja sam zadovoljan supre na 32 000 handy i panamaxi na 28 000 usd....da je to bilo ponuđeno za Q1 mislim da bi svi objeručke prihvatili...a što se tiče ugljena s obzirom na situaciju s plinom čini mi se da bi sljedećih nekoliko godina potrošnja na svjetskoj razini mogla biti rekordna.
lijepo je da se trudite gospon tin, ali vidite i sami da ne vrijedi
Meni je ok ako netko danas želi prodati prije moguće objave divke sutra...to je njegov problem ne moj...ja čekam divku...a nadam se da će je biti barem tri godine za redom... ukupno barem 150-200 kn..pa ako se pokaže da sam pogriješio sam sam si kriv.
A tko je uopće taj lik Grubišić? Taj je ako me sjećanje ne vara vec bio u JDPL pa je iznenada nestao?!?
da nije naš mitkko
I Ante se krca!
ima li netko knjigu dionicara frisku?
da nije naš mitkko
Ja baš mislim da je...
Isplati li se ovih dana trejdati ADPLom? Palo mi je na pamet kad je bio na ~85kn. Nemam osjećaj da ga čekaju neka divna vremena, ali možda bi se moglo solidno trejdati nekim razumnim količinama?
ma slabo bome, ja sam kupovao od 85 do 83 i prodao nešto od 95-97, puno je bolje kupiti HT po 180 i čekati godinu dana dividendu 8kn, onda si ti cijenjen dugoročni investitor
A prethodno kupite po 140, 120, 100... ispušite pošteno i onda kad ćorava kokoš pogodi, zvoni se na sva zvona.
Ekipa ovdje hvata padajuće noževe.
Većini će tek biti jasno koliko je 90 kn precjenjeno kad izađe Q3 i Q4 2022
da nije naš mitkko
Ne znam tko je taj Grubisic, ali buduci da sada kupuje ovu dionicu rekao bih da je jako mudar investitor
Lajkam
Vec sam cula od nekoga da je taj Ante nas mitkko😅
Ali izgleda da niti on to jos ne zna 🙃
I koliko se sjecam i Ante Grubisic je htio sudjelovati u dokapu.
Vec sam cula od nekoga da je taj Ante nas mitkko😅
Ali izgleda da niti on to jos ne zna 🙃
I koliko se sjecam i Ante Grubisic je htio sudjelovati u dokapu.
Samo naprijed Ante, mi smo uz tebe!
ma slabo bome, ja sam kupovao od 85 do 83 i prodao nešto od 95-97, puno je bolje kupiti HT po 180 i čekati godinu dana dividendu 8kn, onda si ti cijenjen dugoročni investitor
A prethodno kupite po 140, 120, 100... ispušite pošteno i onda kad ćorava kokoš pogodi, zvoni se na sva zvona.
Ekipa ovdje hvata padajuće noževe.
Većini će tek biti jasno koliko je 90 kn precjenjeno kad izađe Q3 i Q4 2022
doktore, samo nastavite, samozadovoljstvo neuspjehom drugih kokošara se cijeni
Kako to mislite da sad nije mitkko nego Ante, kako bi bilo da sad citam postove gdje pise Ante, odma bi mu kredibilitet odrezao na pola jer pise Ante mislim stvarno, jos ako je i grub uz to vjerovatno i vise
Ante je legenda. Znalac kakvog treba tražiti.
Vratila mi je mail, Glavna skupština najavljenja za lipanj, bi trebala donjeti odluku o dividendi... Ono što sam ja izvuka iz njenih riječi, da će je biti...ali nije mi rekla direktno, jer nesmije...