cini se dionica trenutno u nemilosti prodavaca
A ja počeo sakupljat😁
cini se dionica trenutno u nemilosti prodavaca
A ja počeo sakupljat😁
Ne znam čemu bi netko prodavao ispod 53-55 koliko je bila nedavno, jer vidimo da sve ide prema planu i sad samo očekujemo rast svih pokazatelja.
Ne znam čemu bi netko prodavao ispod 53-55 koliko je bila nedavno, jer vidimo da sve ide prema planu i sad samo očekujemo rast svih pokazatelja.
Rast dobiti se očekuje već odavno, a nikako da stigne... Štoviše, kad pogledate trend dobiti po kvartalima, on je padajući.
Rast dobiti se očekuje već odavno, a nikako da stigne... Štoviše, kad pogledate trend dobiti po kvartalima, on je padajući.
Po kvartalima NIJE padajući.
Po kvartalima NIJE padajući.
1Q 1.380
2Q 913
3Q 702
4Q ?
Znam iz viđenja neke od ljudi koji vode ovu firmu i redovito, rekao bih gotovo pa uvijek ne isporuče ono što obećaju, tako da oprezno sa ovim...mislim ljudi imaju karizmu i znaju prodati dobru priču, ali...možda se ovaj put varam, da mi netko slučajno ne zamjeri...jer tek ćemo vidjeti što će biti sa tim cybersecurity-em o kojem pričaju cijelu ovu godinu, a tek se trebaju pokazati poslovni rezultati od svega toga...
Span IPO cijena: 23€
Danas :47.90€
Tko ne isporucuje? Ne kuzim...
Span IPO cijena: 23€
Danas :47.90€
Tko ne isporucuje? Ne kuzim...
To stoji, dobro napisano...lagani plus od cca 100%, u cc 3 god? nije loše..
Mene zanima jedna druga stvar, ako netko može pomoći kakvim suvislim odgovorom..
Po onome što se prikazuje na portalu mojedionice rezultat je sljedeći (cca, zadnjih 3 g):
2022.: Prihodi od prodaje (PP): 110 Meur; Neto dobit (ND): 6,7 Meur
2023.: Prihodi od prodaje (PP): 142,8 Meur; Neto dobit (ND): 0,8 Meur
2024.: Prihodi od prodaje (PP): 168,2 Meur; Neto dobit (ND): 1,1 Meur
Znači ispada dosta loša profitabilnost. NPM marža se kreće 0,7 - 5,7 %
Zašto je marža tako loša?