nekome nevolja, a nekome prilika
Ulaganje u nekretnine ZG
-
-
-
Ha tako je to u zivotu..
Realno.. uskoro planiram prodati svoj Stan ( nije ostecen u potresu I nije u centru) I mislim traziti I vise nego sto Sam mislio prije potresa.
Zasto?
Uzmite par vecih gradilista gdje Se grade move zgrade poput ferenscice, spanskog , preckog, borovje..
E sad.. potraznje uvijek I'ma.. ali me budu se te zgrade izgraadile od danas do sutra sto znaci da se broj nekretnina u ZG zapravo smanjio.
U zg se vise ljudi doseli nego odseli godisnje.
Dakle.. stanova fali. I nije mi Sila prodati.
-
Prema prilogu u dnevniku nove TV poticajne mjere APN-a predviđene za rujan odgađaju se za listopad a upitno je hoće li ih uopće i biti.
-
Već se neko vrijeme raspravljam sa ženom oko ovog, ali ispada da je ipak u pravu.
Dječaku u srcu Zagreba na glavu pao dio pročelja zgrade i to s Gradskog ureda za obrazovanjeProšlog vikenda u centru Zagreba, u Gundulićevoj ulici, na glavu 16-godišnjeg dječaka pao je komad pročelja zgradewww.tportal.hrA mislili smo tamo poslat malu u školu ...
-
Ha tako je to u zivotu..
Realno.. uskoro planiram prodati svoj Stan ( nije ostecen u potresu I nije u centru) I mislim traziti I vise nego sto Sam mislio prije potresa.
Zasto?
Uzmite par vecih gradilista gdje Se grade move zgrade poput ferenscice, spanskog , preckog, borovje..
E sad.. potraznje uvijek I'ma.. ali me budu se te zgrade izgraadile od danas do sutra sto znaci da se broj nekretnina u ZG zapravo smanjio.
U zg se vise ljudi doseli nego odseli godisnje.
Dakle.. stanova fali. I nije mi Sila prodati.
Iz tog razloga što se nakon potresa u Zagrebu smanjio broj stanova, prodalo se u mojoj okolici dosta kuća koje su se godinama prodavale. Čak je i periferija postala atraktivna,
-
zakon ponude i potraznje-
Stan: Zagreb (Ferenščica), 55.00 m2 (prodaja)Stan: Zagreb (Volovčica), 55.30 m2, (prodaja), stan u stambenoj zgradi, 5. katwww.njuskalo.hristocni dio ZG - kvadrat preko 2000 eur ( ok oglaseno, vjerojatnoce se prodat za malo manje) a zgrada stara 30 godina -a ali prodaje se lokacija.
dakle sadržaji - u blizini je pošta, banka, mueller, konzum, slasticarna, kafic, tramvaj je max 5 min, skola na 5 min.. jednostavno netko ko zeli doci u ZG mu je odlicna prilika. meni koji sam od rođenja u zg naravno da nekretnina nije nesto atraktivna kad i sam zivim trenutno u zgradi staroj 30ak godina.
zamislite nekoga iz duge rese ili siska - njemu je ovo sa magarca na konja - uezo sam dugu resu i sisak ko primjer - da se ne bi neko uvrijedio..
-
https://www.njuskalo.hr/nekretnine/sta…-oglas-35959339
istocni dio ZG - kvadrat preko 2000 eur ( ok oglaseno, vjerojatnoce se prodat za malo manje) a zgrada stara 30 godina -a ali prodaje se lokacija.
dakle sadržaji - u blizini je pošta, banka, mueller, konzum, slasticarna, kafic, tramvaj je max 5 min, skola na 5 min.. jednostavno netko ko zeli doci u ZG mu je odlicna prilika. meni koji sam od rođenja u zg naravno da nekretnina nije nesto atraktivna kad i sam zivim trenutno u zgradi staroj 30ak godina.
zamislite nekoga iz duge rese ili siska - njemu je ovo sa magarca na konja - uezo sam dugu resu i sisak ko primjer - da se ne bi neko uvrijedio..
kolega uskoro će vam sve to biti nacionalizirano. Inclusive capitalism. https://www.theguardian.com/commentisfree/…endum-corporate
-
istocni dio ZG - kvadrat preko 2000 eur ( ok oglaseno, vjerojatnoce se prodat za malo manje) a zgrada stara 30 godina -a ali prodaje se lokacija.
kolega uskoro će vam sve to biti nacionalizirano. Inclusive capitalism. https://www.theguardian.com/commentisfree/…endum-corporate
ne vidim razlog zašto b
ne vidim razlog t zašto bise ograničavale cijene nekretnina i najma - ponuda i potražnja - pa zašto onda ne ograniče cijenu najma ili cijenu nove mercedes S klase ? zašto bi svatko zivio u gradu?
klo nema para neka seli izvan grada di je najam jeftiniji.
zašto ja sa skoro 35 zivim sa roditeljima ?
jer nemam novaca za najam u ZG niti sam kreditno sposoban za svoj stan.
zašto ja ne vozim novi BMW ? jer nemam cash ili za razu leasinga za novi!
-
da kojim slučajem živim u Zagrebu stanovao bih negdje u Zagrebačkoj županiji, toliko lijepih sela, povoljnih kuća... a ljudi se tiskaju na Lanišće... suludo.
-
Ne preporučujem baš taj kvart za živiti dugoročno, iznajmljuvanje da... jer mi živi tamo netko blizak pa sam često u tom dijelu grada... zato i je cijena takva kakva je bez obzira na poštu, banku i to... ima mnogo onih bandičevih glasača sto vam ni na kraju pameti bilo da voze bijesne auto dok im djeca prose po tramvajima...
Često ih se može i čuti dok se svađaju po ulici, ali ne i razumjeti jer pričaju tim nekim svojim jezikom...
-
-
Apsolutno se slazem.. ja sam uzeo nekretninu ko primjer .. ne prodajem ju ja ali živim na tom kvartu stoga čisto primjera radi..
Ima da Bandićeebih glasača..
-
da kojim slučajem živim u Zagrebu stanovao bih negdje u Zagrebačkoj županiji, toliko lijepih sela, povoljnih kuća... a ljudi se tiskaju na Lanišće... suludo.
Moja žena je došla iz Zagreba na selo i nebrojeno mi je puta rekla kolko se preporodila. Na par kilometara mi je sve što mi treba za svakodnevni život, Zagreb mi je na pola sata ako mi treba namještaj ili garderoba a to idem par puta godišnje. I, ako izuzmemo rad na visokoplaćenim zanimanjima, prosječna plaća se može zaraditi i izvan Zagreba tako da ne stoji ona da moraš svaki dan putovat na posao.
-
Pomama za stanovima u Zagrebu je ogromna, a velika potražnja znači da građevinari mogu odrediti gotovo bilo koju cijenu.
Cijene stanova u Zagrebu rastu munjevitom brzinom, a radnika nema: "Oni najbolji su otišli"Cijene nekretnina u Zagrebu ne prestaju rasti. Kvadrat novogradnje popeo se na tri tisuće eura, a u središtu grada na dan se uspiju prodati tek dva stara…dnevnik.hr -
Pomama za stanovima u Zagrebu je ogromna, a velika potražnja znači da građevinari mogu odrediti gotovo bilo koju cijenu.
bit će love kad prodam stan u zgradi staroj skoro 30 godina na odlicnoj poziciji
-
Moja žena je došla iz Zagreba na selo i nebrojeno mi je puta rekla kolko se preporodila. Na par kilometara mi je sve što mi treba za svakodnevni život, Zagreb mi je na pola sata ako mi treba namještaj ili garderoba a to idem par puta godišnje. I, ako izuzmemo rad na visokoplaćenim zanimanjima, prosječna plaća se može zaraditi i izvan Zagreba tako da ne stoji ona da moraš svaki dan putovat na posao.
uskoro ćete za takve manevre dobivati i poticaje
Vlada uskoro otkriva nove mjere, plaćat će povratak iz Irske i preseljenje u LikuVLADA bi na sjednici u četvrtak trebala otkriti nove demografske mjere koje se navodno zovu "Biram Hrvatsku".www.index.hr -
uskoro ćete za takve manevre dobivati i poticaje
Nista odem se malo odselit turisticki, pa se bum vratil da mi porezni obveznici napune malo djepove
-
Nista odem se malo odselit turisticki, pa se bum vratil da mi porezni obveznici napune malo djepove
je*eš mu sve, pročitat ću ovdi sitna slova.
možda pribacimo firmu u neku vuko*ebu, a podružnicu ostavimo di je firma i sada
-
Svi misle da je rentanje stana u Zagrebu odličan biznis: Izračunali smo koliko se tako doista može zaraditiUlaganje u nekretnine najpopularniji je način oplođivanja ušteđevine među Hrvatima. Niske kamatne stope i rastuća inflacija potaknuli su mnoge da izvuku novac…www.tportal.hr
Nije ni to lagan posao.
-
racunica je dobra osim cijene stana, 115 tisuca opremljen stan koj mozes iznajmit za 450 neces naci
-
racunica je dobra osim cijene stana, 115 tisuca opremljen stan koj mozes iznajmit za 450 neces naci
Naci ce, ima ih samo treba gledati. Poznanik je uzeo dvosoban stan u Dubravi za 99000 i iznajmljuje ga za 400.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner