opet vam je kuhača ispala iz ruku, pa ste zabunom uzeli tehničku olovku
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
Samo se vi žafrkavajte
Ako Adris propadne kroz 402 kn, treba ga čekati niže
Ide u double top.
Pitao me marin zašto sam izašla iz Adrisa, zbog ovog sam izašla
Nekako se kilavio taj Adris. No, kupnja ispod 400 bi bila kategorija Best Buy, za long.
-
Samo se vi žafrkavajte
Ide u double top.
Nekako se kilavio taj Adris. No, kupnja ispod 400 bi bila kategorija Best Buy, za long.
a u kojem valu, prosim lepo, IV, V ili čekati zimu
-
CROBEX apdejt
CROBEX je došao točno do te predviđene zone otpora (2004,95) i počeo se konsolidirati, target sam podcijenio za 1,5 poen (2003,27). Bearish divergencija se manifestira, danas smo vidjeli i MACD cross. Sada bi bilo lijepo da zadržimo ovaj trendlajn koji drži zadnjih 6 mjeseci. Trendlajn podrška je oko 1970 poena - ako index to probije, onda ćemo početi paničariti i gledati kako dalje - sljedeća razine otpora su onda 1927, odnosno 1890. Za sada se nadamo pozitivnoj reakciji na 1970.
CROBEX apdejt
Eto nas blizu prve zoni podrške na 1927, tu bismo trebali vidjeti nekakav odbijanac. Za daljnju prognozu trebamo prvo vidjeti kakva će biti reakcija u ovoj zoni - moguć je nakon odbijanca i daljnji pad do 1890, ali je moguće da vidimo retest ove zone, pa higher low i onda nastavak rasta. U svakom slučaju, sve će biti jasnije kroz sljedećih par dana.
mislim da je ovo sve što smo dobroga vidjeli u izvedbi crobexa za ovu godinu, puno se svega negativnoga opet pojavljuje, samo još da vidimo izvješća za Q2 i dok suci odsviraju kraj sezone, jednostavno ne vidim što bi to moglo potaknuti crobex da prebaci 2000, možda kolektivna ostavka Stožera i Vlade
-
CROBEX apdejt
Eto nas blizu prve zoni podrške na 1927, tu bismo trebali vidjeti nekakav odbijanac. Za daljnju prognozu trebamo prvo vidjeti kakva će biti reakcija u ovoj zoni - moguć je nakon odbijanca i daljnji pad do 1890, ali je moguće da vidimo retest ove zone, pa higher low i onda nastavak rasta. U svakom slučaju, sve će biti jasnije kroz sljedećih par dana.
mislim da je ovo sve što smo dobroga vidjeli u izvedbi crobexa za ovu godinu, puno se svega negativnoga opet pojavljuje, samo još da vidimo izvješća za Q2 i dok suci odsviraju kraj sezone, jednostavno ne vidim što bi to moglo potaknuti crobex da prebaci 2000, možda kolektivna ostavka Stožera i Vlade
kraj ovog cirkusa bi sigurno rezultirao ogromnim rastom na svim burzama pa tako i na našoj.
-
Samo se vi žafrkavajte
Ide u double top.
Adris je najpodcijenjenija "turistička dionica",a nije lani imala gubitke, a cijene pada kao da je najprecijenjenija "turistička" dionica. Pri ovim cijenama ovo je definitivno best buy...ljudi su neracionalni, pogotovo jer će Fi za 2Q biti vrlo dobar.
Inače BVPS po dionici je 543kn, pa vi sad vidite jel 404kn odlična kupnja.
-
Ne znam.
Kad se trguje na graf, a ne na fundamente, onda se čeka potvrda da je dno iza nas. Ne kupuje se u padu.
Fundamentalno neće propasti, a para na računu imaju ko' salate
Al' ja jedino Opte i Mediku pretplatim . Drugo se ciganim, uglavnom uspješno
-
Ne znam.
Kad se trguje na graf, a ne na fundamente, onda se čeka potvrda da je dno iza nas. Ne kupuje se u padu.
Fundamentalno neće propasti, a para na računu imaju ko' salate
Al' ja jedino Opte i Mediku pretplatim . Drugo se ciganim, uglavnom uspješno
Kolegice vaše kupnje i prodaje su skroz konfuzne, niti znaš tko pije, niti tko plaća.
-
Adris ima potencijalni double top i prijeti daljni pad. Iskreno mislim se upucati 100k minimalno al i dalje promatram.
-
-
-
dužan sam jedino frendu Trendu. ali cijenimo i crtkarije. hvala.
-
Dati ću ja vama crtkarije, to su remek djela !!!!!!!!!
-
prodavaj onda, kaj čekaš!! ako je picasso prodavao svoje črčkarije za milijune, možeš i ti!
-
Samo se vi žafrkavajte
Ide u double top.
Adris je najpodcijenjenija "turistička dionica",a nije lani imala gubitke, a cijene pada kao da je najprecijenjenija "turistička" dionica. Pri ovim cijenama ovo je definitivno best buy...ljudi su neracionalni, pogotovo jer će Fi za 2Q biti vrlo dobar.
nekima je prije par dana bio skup ADRS2 po 404kn, evo ga već na 415kn.
Gospodine Mitkko, ako niste previše zauzeti JDPL(znam da ste tamo puno investirali)jel može mali updejt za ADRS2. Hvala unaprijed!;)
-
nekima je prije par dana bio skup ADRS2 po 404kn, evo ga već na 415kn.
Gospodine Mitkko, ako niste previše zauzeti JDPL(znam da ste tamo puno investirali)jel može mali updejt za ADRS2. Hvala unaprijed!;)
ADRS2
Ne znam šta bih ti pametno rekao. Cijena je ponovo unutar tog starog range-a, 404-419 kn. Ovaj odbijanac od 404 je vjerujem reakcija na tu zonu otpora, ali i reakcija na oversold uvjete. Ništa još nije riješeno, može i gore i dolje, ne vidi se još jasan smjer, a može se i neko vrijeme kretati unutar tog range-a.
Ako će gore, prvo mora uvjerljivo utvrditi zonu 419 kn, a ako će dolje mora uvjerljivo probiti 404 kn. Ovo sada može biti još jedan bear flag, pa taman da poraste i do 422. Pozitivna je stvar što se cijena trenutno drži iznad 200EMA, kažu da je to razlika između bull i bear marketa, pa dok je iznad je valjda dobro
Nisam ti puno pomogao, nema šta pametno za reći, trejderi ovo za sada vjerujem još uvijek neće dirati dok se ne pojavi jasan signal i daljnji smjer.
-
Kolega mitkko molim vase misljenje za Vlen. Hvala.
-
E sad imamo bull flag i probijanje uz retest pri kraju...a moguce da imamo cup and handle pattern s targetom 85kn.
Iduci put kad cijena probije 46kn imat cemo snazniju kupnju na 45kn i najavu za pocetak rasta.
Na kupnji sam opet i ovo nije nagovor na trgovanje.
-
Malo zanimljivosti nisam dosad primjetio jer nisam gledao tako daleko al izgleda da je atpl probila ovaj zeleni otpor i da se radi toga tu sad vrti i testira jer je prvo testirala s donje strane te linije sad testira s gornje strane te linije, a tu je i nedavni vrh iz 2019 godine, sta je jos zanimljivije izgleda da od ove cijene 400-500kn od 2005 godine postoje razno razni otpori vidljivo po plavom dijelu.
-
Svi moraju imati iste šanse
Suprotno proširenom mišljenju da se neću puno pomoći sapunima i lijekovima, ja se jutros obogatila
Yes !
HT
Još ga uvijek vidim oko 200 kn, al' se siromah mora zlopatiti. Cijela menažerija na grafu. Mislim da je izgledno da će prije tih 200 kn navratiti do 186 kn, 184 kn
ERNT, gorka pilula. Ne bi me unatoč izvrsnim rezultatima, ili baš zbog njih iznenadio povratak na 1600 kn, pa tko je zakasnio imati će drugu priliku.
Verdict je da bih trebala prodati HT, ukrcati se u Tankersku, uzeti dio profita i hop nazad u HT, al' frankly, previše je to posla
Na Atlantskoj nas netko vuče za nos.
Tehničari.............. gdje ste ???
-
Igu su, bojim se, upropastili odnosi Uprave prema malim dioničarima.
Netransparentnost
Pogledati ću ovih dana posljednje izvješće, cnb
Za sada je smjer down. Iga ima ružnu naviku kretati se polukružno.
Ukoliko netko od velikih ulagača ne iskaže spremnost podržati cijenu, nije neizgledno dočekati je na 90 kn
Neka se nitko ne ljuti.
A ja stvarno moram pročitati Izvješće, valjda nešto konkretnijeg i piše. O dugovima, otkupu istih, zatvaranju dugovanja, nekretninama .
Da stvar bude bolja, dugoročno vjerujem u Igu
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k