Hoće ovdje biti suza ?
A ?
Što kažu braća tehničari ?
A zasjala je i shooting star. U podne
Moglo bi biti. Mojih. Oni tamo opsjenari mi svasta naobecavali. I tulipane i 400kn i svasta. :))
Provjeri ti to meni povremeno. Te shooting star i to.
Hoće ovdje biti suza ?
A ?
Moglo bi biti. Mojih. Oni tamo opsjenari mi svasta naobecavali. I tulipane i 400kn i svasta. :))
Provjeri ti to meni povremeno. Te shooting star i to.
Tehnicari moze graf za crobex?
Tnx
Hoće ovdje biti suza ?
A ?
S obzirom kako je potegnila neko hladjenje ne bi bilo neocekivano medjutim ja bi radje malo gledao u svoje dvoriste nego tudje da se ne iznenadite jer tu izgleda da ide napad na 6kn, simetricni trokut je okrenuo na dolje, MACD samo sta nije presao u negativno i adx sramezljivo pokazuje prestanak ovog trenutnog pozitivnog trenda na tjednom grafu
Na nekim stockovima se formiraju potencijalno mnogo opasniji patterni, ala DLKV gdje se trenutno formira setup za “death cross”.
A to bi značilo kaj?
To ne znaci ništa, ali može značiti “veselje i radost”.... za shortere.
Na nekim stockovima se formiraju potencijalno mnogo opasniji patterni, ala DLKV gdje se trenutno formira setup za “death cross”.
A da izvolis nacrtati za nasu forumsku javnost pa da bude upoznata, ali vjerovatno nisi ni pogledao graf jer odgovor je radi drugacijih pobuda.
Vidi se iz aviona. Al ako će kupci kupovati, mogu ga (jos) odgađati.
https://www.rast.hr/hr/trziste/zse/vrijednosnica/dlkv-r-a
Crtam na mobu., a to bas nije tak ‘simple’...
Kako bi bilo da postove tehnicke analize komentiramo eno slika vidi se iz aviona, pa onda tako mozemo i cinjenice o kompanijama vidi se iz aviona, dajte se uozbiljite i konkretno doprinosite misljenju koje iznesete inace se to zove spamanje.
A to bi značilo kaj?
Da li je kolega mislio na spajanje dionica?
A to bi značilo kaj?
Da li je kolega mislio na spajanje dionica?
Mislim da nije. Iako su obe stvari death na neki nacin Krizaju se 200 i 50 sma
Da, sada vidim da je prilozen i crtez naknadno.
Gdje je nestala rasprava o dlkv ?
@mittko ako imas volje i vremena... bdry. Bila je neka truba...di smo sad?
@mittko ako imas volje i vremena... bdry. Bila je neka truba...di smo sad?
i dalje smo u balunu ...trubimo.
Teletrader ne radi, pa se moramo snaći sa onim što imamo
Opte
Mali pattern, i veći obrazac
Kako je kome milo
Gledajući mali obazac, odradili smo double top , M i to je to
Gledajući veći, otvorena je mogućnost do 5,60.
Obzirom da je RSI u oversoldu, imam na umu mali obrazac. To je to, gotovo je. Tko je mislio van izašao je.
Mada mi je čitav ovaj pad posve nejasan. Al' graf uglavnom ne lažucka
gosp.mittko HPB sada fino čuči na 510 kn i kaj nemre bar tu gdje je i podravka
Može graf za HPB sad smo na 505 sa crtom.to su bili fini bomboni
najljubaznije molim graf od mdka , od velike bi mi bilo važnosti vidjeti i poneki komentar uz graf mdka upučenijih, hvala velika
Može graf za HPB sad smo na 505 sa crtom.to su bili fini bomboni
HPB se konsolidira, to je ok, očekivano. Odlično bi bilo da se održi iznad 500, ali i privremeni zaron pa i do 490 je i dalje bullish i dobra prilika za kupnju. Za sada još ne mogu znati u kojem će se obliku konsolidirati (zastaviza, trokut, range ili nešto drugo), ali ovo su načelno zone koje treba pratiti.
Sljedeći target nakon konsolidacije je oko 570 kn.
Jeli Jdpl stoji po starome?
Jeli Jdpl stoji po starome?
Je, sve je ok. JDPL ne pratim svakodnevno, to nije dionica na kojoj možeš trejdati, spread je velik, likvidnost mala, ovakvi padovi cijene na jednoj transakciji od 3.000 kn nema nikakav značaj pa onda ni graf na takvim kraćim vremenskim periodima nema puno smisla proučavati. Gledaš širi trend, trend je prema gore, fundamenti i perspektiva bulkera su odlični. Ove dnevne promjene cijene su samo "buka".
Sljedeća razina otpora je na cca 29 kn.
Šta se to dogodilo sa DLKV? Nisam pratio par dana. Jesu izašle neke vijesti, procurilo izvješće???
U svakom slučaju, graf izgleda tehnički lijepo. Cijena se stropoštala kada je probilo 6,82. Malo zabrinjava što je protutnjilo odmah i kroz 200EMA i kroz drugu zonu otpora (6,38). Meni izgleda kao da je nešto procurilo.ž
5,80-6,00 bi mogla biti zona za odbijanac.
Šta se to dogodilo sa DLKV? Nisam pratio par dana. Jesu izašle neke vijesti, procurilo izvješće???
U svakom slučaju, graf izgleda tehnički lijepo. Cijena se stropoštala kada je probilo 6,82. Malo zabrinjava što je protutnjilo odmah i kroz 200EMA i kroz drugu zonu otpora (6,38). Meni izgleda kao da je nešto procurilo.ž
5,80-6,00 bi mogla biti zona za odbijanac.
Dogodio se death cross, što možda najavljuje neke još gore vijesti
The death cross is a technical chart pattern indicating the potential for a major sell-off. The death cross appears on a chart when a stock's short-term moving average crosses below its long-term moving average. Typically, the most common moving averages used in this pattern are the 50-day and 200-day moving averages.