https://www.investing.com/analysis/chart…ction-200542953
Graf ko' grah, gledaš ga odavde, gledaš ga odande , isti je.
Samo ga oni okite pa lijepo izgleda, mi crtamo , izuzev mitkka, po dječiji.
https://www.investing.com/analysis/chart…ction-200542953
Graf ko' grah, gledaš ga odavde, gledaš ga odande , isti je.
Samo ga oni okite pa lijepo izgleda, mi crtamo , izuzev mitkka, po dječiji.
Ovo je pak bilo nacrtano u kućnim uvjetima, Nasdaq 11400, valjda pred tjedan dana
Možemo dakle svi zajedno trgovati vani, crtati znamo .
Isti target, malo ispod 10 tisuća.
Biti će suza do onda . A možda s ei ne ostvari, treba paziti hoće li probiti liniju potvrde. Možda bude triple top ??? Lova do krova
Da stvar bude bolja, papiri ne izgledaju loše, kada ih nacrtaš.... samo nema likvidnosti... a za rast je potreban volumen...
A valjda bude, jednom
Iga lijepo ozgleda, i Vlen lijepo izgleda. Vlen ima prvi target 9,50
Igu bih čekala na 129 kn, break joj je 142 na velikom volumenu, target 180 kn... 200 kn
Iga ima cup 'n handle na trogodišnem weekly grafu, falling wedge na kratkom odsječku, nisam stavlja indikatore, uzalud je to uz ovakve promete
Display MoreDAX apdejt
Gadno i dalje, došli smo do targeta ovog falling wedge-a, nadam se samo da će naći tu nekakvu razinu podrške, jer ako propadne i ova razina vrlo brzo će još 8% dolje. Prostora za dolje u svakom slučaju ima.
DAX apdejt
Vidimo dobar odbijanac od ove zone. Ne treba se previše zanositi sa ovim rastom, za sada očekujem kretanje nekako ovako kako sam nacrtao na grafu. Za dalje ćemo vidjeti - hoće li biti lower low ili samo equlibrium/konsolidacija. Index je ispod 200EMA, tehnički smo i dalje u downtrendu.
Iz nekog razloga se ne vidi graf
Kolega mitko
Mozda mozete bolje nacrtat
Kolega Mittko,mozete pogledati u svoj obrazac tehnicke analize za Atpl da li je jos uvijek aktivan?Hvala
amerikanec Konjica stiže na vrijeme na svim frontovima čak i zvijezde prognoziraju promjene u 2021 s horoskopom ponorele buju i burze hahahaha
EKONOMIJAOporavak u obliku slova V na putu usred nada u cjepivo i pobjede Bidena, kaže Goldman Sachs
amerikanec Konjica stiže na vrijeme na svim frontovima čak i zvijezde prognoziraju promjene u 2021 s horoskopom ponorele buju i burze hahahaha
EKONOMIJAOporavak u obliku slova V na putu usred nada u cjepivo i pobjede Bidena, kaže Goldman Sachs
zanimljivo.
klade se na pad dolara.
ali obzirom na njihove muljavine kod krize 2008., ništa im ne vjerujem.
neće kauboji dozvoliti da Kinezi budu "tri dana jahanja" ispred njih, pa makar štamparije izgorjele od pregrijanosti
Kolega Mittko,mozete pogledati u svoj obrazac tehnicke analize za Atpl da li je jos uvijek aktivan?Hvala
Graf dobro izgleda. Prije dva dana je probijena 10EMA i MACD je dao buy signal. Danas je uvjerljivo probijena i 20 EMA, a RSI je ušao u bullish teritrij. Stoch strmoglav raste, a i volumen je obećavajuć. Pratio sam zadnja dva dana kako će cijena reagirati na zonu 155-160 kn jer je to zona gdje je za očekivati vrh bear flaga u scenariju nastavka downtrenda. Ova današnja euforija na burzama je došla kao naručena. Cijena je probila 0,5 Fib (160 kn), a što je ujedno i prijašnja razina otpora. Prema svemu ovome, rekao bih da je otvoren put do cca 190 kn.
Još jedan bullish graf - VLEN.
Danas napokon ozbiljniji volumen. Cijena je zadnjih par dana napravila retest zone podrške nakon što je izašla iz downtrend kanala. Graf izgleda sveopće bullish. Prvi target je prijašnji swing high (9,50 kn), a ako to uvjerljivo probije i i zadrži se iznad, vjerojatno će vrlo brzo i do 11,50 kn.
ATPL, ADRS2 i VLEN sam uspio skupiti količinu koju sam si zamislio, ali RIVP mi je nažalost pobjegla. Zadnjih 10 dana sam u samoizolaciji pa sam se previše igrao sa kriptovalutama i slabo pratio ZSE.
RIVP je prije 5 dana izašla iz downtrenda, napravila bull flag, vidjeli smo i bullish divergenciju na RSI i Stoch, i eto danas se katapultirala. Sada se ne mogu natjerati da ju lovim, cijena je došla preblizu prvoj razini otpora, zato mislim da ću pričekati pullback prije nego što se odlučim ući. Target bi mogao biti negdje oko 28 kn.
Mitkku hvala što mi je pomogao na naučim ctrati na novoj platformi. Thanks mitkko.
Bilo kako bilo, crtala sam Vlen valjda pred mjesec dana, mjesec i pol, piše na grafu, onako odokativno, po patternu, il' ga vidiš il' ga ne vidiš, i isto stigla do 11 kn
P.S. Nemam Vlen
Mitkku hvala što mi je pomogao na naučim ctrati na novoj platformi. Thanks mitkko.
Bilo kako bilo, crtala sam Vlen valjda pred mjesec dana, mjesec i pol, piše na grafu, onako odokativno, po patternu, il' ga vidiš il' ga ne vidiš, i isto stigla do 11 kn
P.S. Nemam Vlen
Svaka cast kolegice da crtate grafove koje nemate i dijelite savjete
Da li se neki tehnicar bavio Dlkv i Igh? Hvala.
P.S. Nemam Vlen
Svaka cast kolegice da crtate grafove koje nemate i dijelite savjete
Da li se neki tehnicar bavio Dlkv i Igh? Hvala.
Evo i od mene jedan graf dionice koju nemam - IGH Možda nekome bude od koristi. Mislim da ovaj graf nisam već ranije stavio na forum. Graf je crtan prije 9 dana, prije ovog propada, ali izgleda da je i dalje aktualan, ovaj propad sada izgleda kao lažnjak. Sve u svemu, graf je bullish sa targetom na 188 kn.
ATPL, ADRS2 i VLEN sam uspio skupiti količinu koju sam si zamislio, ali RIVP mi je nažalost pobjegla. Zadnjih 10 dana sam u samoizolaciji pa sam se previše igrao sa kriptovalutama i slabo pratio ZSE.
RIVP je prije 5 dana izašla iz downtrenda, napravila bull flag, vidjeli smo i bullish divergenciju na RSI i Stoch, i eto danas se katapultirala. Sada se ne mogu natjerati da ju lovim, cijena je došla preblizu prvoj razini otpora, zato mislim da ću pričekati pullback prije nego što se odlučim ući. Target bi mogao biti negdje oko 28 kn.
Mozemo li ocekivat pokoji graf neke kriptovalute?
Igrali ste se s BTC ili nekim altcoinom?
Mozemo li ocekivat pokoji graf neke kriptovalute?
Igrali ste se s BTC ili nekim altcoinom?
Ma joj, s čime se sve nisam igrao Ne stavljam ovdje grafove za kriptovalute jer mi se čini da većini ovdje to nije zanimljivo.