Molim prijevod?
tu je više poanta na vjerovanju, a prijevod slobodan, onako vikend razbibriga
Evo zatvorio dan HTPK na 51kn:) Sebi sam iz usta danas uzeja sa tekućeg , da bih danas kupio HTPK po 48kn.
Molim prijevod?
Evo zatvorio dan HTPK na 51kn:) Sebi sam iz usta danas uzeja sa tekućeg , da bih danas kupio HTPK po 48kn.
Prodao tpng, glavno da je plus. Nemam živaca gledati mrcvarenje. Ostalo još nešto.
u zadnjoj zaokružio podr+
+ JASMY, onako bzvz, 12 K kom cca.
Cvate polako
gosn. Marin, jeste li danas već na kuli, izgleda će opet biti napada, cerpovi napadači se približavaju, koga li oni hoće pogoditi ?
Tata kupi mi auto.. bicikl i romobil.....................
Obzirom da više nisam mala..... ni želje mi nisu dječje, ili jesu
Kupila sam si Mediku, po nečuvenih 29 800 kn
Ni graf, ni inside info, gut feeling
gosn. Marin, jeste li danas već na kuli, izgleda će opet biti napada, cerpovi napadači se približavaju, koga li oni hoće pogoditi ?
Ma koliko su napadi sporadični i mlaki, pustili me da spavam u kuli sve do sada...žene sa vilama potjerale same napadače...
Tata kupi mi auto.. bicikl i romobil.....................
Obzirom da više nisam mala..... ni želje mi nisu dječje, ili jesu
Kupila sam si Mediku, po nečuvenih 29 800 kn
Ni graf, ni inside info, gut feeling
Bar bude dividenda
Vratio se opet u TPNG po 42
dva kruga ulaza na 42 i izlaza na 44, par dana bureka za dorucak 😁
Atp kupio po 538 kn
ATPL po 530
JDPL ubo 20 kom po 72
Evo u zadnji tren atpl, još malo po 528 kn
Nisam mislio da će se cijena vratiti na 528, pa sam pazario na asku po 534. Bid se fino podebljao, pa sam odlučio ne čekati više.
Netko je bzvz stavio palac dole, ja sam onako bezvezno sa 0,40 došao do 0,81. Baš bzvz
Netko je bzvz stavio palac dole, ja sam onako bezvezno sa 0,40 došao do 0,81. Baš bzvz
Nije moja stvar, ali moguće da je palac dolje zato što ova tema spada pod dionice, a složit ćete se da JASMY to nije
po sitno u više naloga nakupio nešto ATPL na 518, 520. čekam niže.
Nije moja stvar, ali moguće da je palac dolje zato što ova tema spada pod dionice, a složit ćete se da JASMY to nije
Moguće. Tema je "Što smo danas tržili". Ovo je bespotrebno trošenje prostora. Molim admina da to izbriše.
Moguće. Tema je "Što smo danas tržili".
Da, samo što je u kategoriji - Tržište kapitala Hrvatska - Dionice. Kripto ima svoj dio foruma
JDPL - počistilo nalog na 72 šta je ostalo od jučer
ATPL - ubolo 7 kom na 516
JDPL - počistilo nalog na 72 šta je ostalo od jučer
ATPL - ubolo 7 kom na 516
Koje prilike, a keš mi dolazi tek za dvadesetak dana!