Povukao se iz Dac, vidim prerano, ali nema veze.
Što smo danas tržili
-
-
-
+ HPB
Čekao sam da prođemo 800 kn, to mi je bilo škakljivo. Idemo opet prema 850 kn. Bit će zanimljivo. Stvarno se nadam da će to proći glatko, jer u protivnom trostruki vrh je snažan signal za rasprodaju.
-
+atpl 200kom nek se nađe
za boga miloga, kolega! opet pokrenuli štampariju!? koja klasa nosivosti? cape, supre, panamax... nadam se da nisi tanker!
-
odoh sebi kupiti burek, nema ovdje kruha
-
Možda bolje otvorit pekaru. Ode ti uskoro burek na 25 kn, a kruh na 18kn kako se čini.
-
Možda bolje otvorit pekaru. Ode ti uskoro burek na 25 kn, a kruh na 18kn kako se čini.
Tako je.
Znači uskoro će forumska jedinica za zaradu "zaradio za burek" bit respektabilna, a ne posprdna. 😅
-
Ovi u Konsolidatoru danas skaču od sreće, jer iako se saznalo da prodaju 150k dionica Dalekovoda i dalje mogu utopit dionice po 4.5 puta većoj cijeni od BVPS. Bili bi ludi propustit zaradu koja im je pala sa neba. Šta ti je naš svit, kasnije im kriv ADZ i Vranjo.
-
+JDRN po 13kn........
I danas +JDRN po 13kn...mirovinac se vratio na bid i kupuje svaki dan,koliko god se baci po bidu-u. Samo nije više fiksno na 13,20kn, već kupuje u rasponu 12,90-13,10kn.
Volim ove visoko podcijenjene dionice sa potencijalom za rast do 50%, uz to mirovinac ti podmetne leđa na bidu i brani cijenu. Kada se makne ovaj sa 17000 dionica sa aska, cijena se vrati do 15kn preko noći...mislim da nije lola zakočija rast cijene već bi bili na 15-17kn, točno se osjetilo da je dionica sprema za korak naprijed.
-
+7SLO prvi ulaz
-
predlažem zatvaranje danas i da se odlukom Burze u kalendar unese kao neradni dan, barem produženi vikend da iskoristimo
-
-
predlažem zatvaranje danas i da se odlukom Burze u kalendar unese kao neradni dan, barem produženi vikend da iskoristimo
Koliko sokova dozivimo ovdje , mogla bi nam drzava i benificirani staz uplacivat .
-
Koliko sokova dozivimo ovdje , mogla bi nam drzava i benificirani staz uplacivat .
Ocete beneficirano cete uplacivat u proracun to je jedino sigurno
-
Nezgodno je što čovjek ne može raditi normalno svoj "posao" na kojem realno dobije parsto kuna dnevno u volatilna vremena kad je svjestan da iz dana u dan jedna njegova dobra odluka može stvoriti pola godine plaće, također i jedna loša odnijeti pola godine plaće ili možda i bitno više. A bear market je vrijeme kad se donosi puno odluka koje će realno odlučiti hoćemo li odnijeti gaće na štapu ili uspjeti. Nekada je bilo ok ostati u kešu. Danas kad keš gubi 1% vrijednosti mjesečno nije ni to ugodno.
Tko god išta ima u takvoj je situaciji, tko nema ništa može "normalno" raditi. Naravno da je najbitnije sačuvati zdravlje, a u bear marketu sa inflacijom ni to nije lako.
-
Ocete beneficirano cete uplacivat u proracun to je jedino sigurno
barem da nam organiziraju nabavu bureka s nekim popustom na količinu, ma ništa
svejedno gledam nekako bolje da ne radimo, jer ako se krene raditi neće valjati
-
Prodao jucer TSLA u USA
-
Prodao jucer TSLA u USA
Krivi forum pajdo...
-
Kako sam prerano prodao Dac idem sad zaradit par tepsija bureka za utjehu.
Šortao 3 put opcije-strike 80$, ističu za 11 dana. Volio bi da me izvrši, a vjerojatnost za to je realno nikakva, ni 1%.
Cijena ukupno 0,5X300=150$-provizije 4$
-
+NLB.IL po 14.65 eur, nek stoji dugoročnije
-
+ATPL, i to nije sve.
-
Atpl po 408, i nije mi žao😀
-
-