Ispod 500kn,tko bi to pomislio prije 10 dana kad je cilj bio proći 600kn,panika pred sutrašnji dan.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Zašto je panika ako se očekuje izvrstan kvartal?
-
pisalo se da je to špekulacija pred izvješće, meni to više ne djeluje tako, ipak je nešto drugo, moglo bi biti da je nekoga zapalo da vidi izvješće prije ostalih
-
Ispod 500kn,tko bi to pomislio prije 10 dana kad je cilj bio proći 600kn,panika pred sutrašnji dan.
A što se to sutra točno očekuje?
Nitko nije vidio izvješće prije drugih pa prodao nego ljude gledaju sve moguće gluposti pa prodaju; pradaju futuresi-prodaj!, pada iron ore-prodaj, pada ugljen-prodaj, DSX je jeftiniji od ATPL-prodaj, sutra će kiša-prodaj!
-
Za izvješće se zna da će bit odlično, i za idući kvartal.Vozarine su još odlične.. u lukama brodovi čekaju danima na istovar, znači sve manje je brodova za utovar...ovo je jednosatvno panika, nema razloga da pada dalje, ali eto...to je burza
-
pisalo se da je to špekulacija pred izvješće, meni to više ne djeluje tako, ipak je nešto drugo, moglo bi biti da je nekoga zapalo da vidi izvješće prije ostalih
Čudno i pred prošlo izvješće desilo se isto....netko stalno škilji u ta izvješća...ali izgleda ne vidi dobro.
-
Čudno i pred prošlo izvješće desilo se isto....netko stalno škilji u ta izvješća...ali izgleda ne vidi dobro.
to i mene brine, kao da ga uvijek drži naopako
-
Pad cijene je zbog pada vozarina. Nitko ozbiljan nije očekivao toliko visoke vozarine u predstojećem razdoblju.
Premda, sve preko 25.000 je turbo vozarina.
Trejderi izlaze jer se nadaju da će uloviti i niže, ništa specijalno.
I dalje je šira slika fantastična za brodare.
I dalje čekamo na USA i prihvaćanje infrastrukturnog plana.
-
Znaci vi mislite da insideri sada prodaju?
Vec dvije godine pratim ovu dionicu i svaki put pred izvjesce short.
Koliko se to onima koji to rade na kraju isplati, ne znam. Ipak mi imamo malu likvidnost.
Naravno da ce na kraju na dnu prodavati oni mali najstrasljiviji. To se i ocekuje. Samo kazem opasan sport.
-
ja sam svoje odmislio, jer kada je velika buka na palubi, bolje se povući u potpalublje u svoje odaje i u miru dalje sačekati jesu gusari, pirati ili piromani napali brod
-
-
ja sam svoje odmislio, jer kada je velika buka na palubi, bolje se povući u potpalublje u svoje odaje i u miru dalje sačekati jesu gusari, pirati ili piromani napali brod
Tako vam je to na brodu. Stalno valovi i morska bolest😅
-
Odo u kupnju...
-
Neutemeljena panika omogućila na brzinu kupovinu sa oko 570 po oko 480 i sad da netko kaže da nema prilika za brzu zaradu i sve to neposredno prije izvješća.
-
Odo u kupnju...
Špeceraj ili dionice?.......dobro dok se ima, vidim da si se brzo snašao za lovu.........
-
moller
Kada izujemo prepadnute tek onda može na četri znamenke.
Prepadnuti vole na okruglo.
ma da mi je samo pola biti tako hrabar, uff , kupio bih još pet komada danas pa kud puklo da puklo
Ma ja ću kupit danas, pa makar im i kontejneri ispali s broda! Ma čak i da im nafta iscuri, opet imaju vrijednost!
-
Futuresi za capove okrenuli u plus...čini se da će korekcija završiti ovaj tjedan.
-
moller
Izvješće je sutra pa ćemo znati kolika je zarada.
A znat ćemo da su neki izuveni na brzinu.
Kako tek sutra? Pa zar nije sjednica jucer bila?
-
Sinergija izvješća i okreta BDI-a.
-
Neće još dugo biti prilike kupovati po 490,
futuresi okreću na capesize.
Koja će tek panika nastati kad se izuveni krenu vraćati nazad.
Moja je pretpostavka da se izuveni nece vracati.
Kad se plasljivi maknu, moguce da se opet fond ukljuci.
Tako to i je. Na visim razinama se ostati malo malih. Ocekivano sve.
-
Cape, okrenuli futuresi oko + 2000
vidim da nema baš puno spremnih ispod 500 za izuvanje
Da nije ina stara što je izuveno izuveno je, idemo dalje
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-