Šteta što nemam više gotovine...još sam malo kupio....
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
-
AP nema capove
AP ima panamXe i supre a oni već duže vrijeme rasturaju sa vozarinama
Ozbiljnije novogradnje kažu neki 2024
Idemo dalje
-
AP nema capove
AP ima panamXe i supre a oni već duže vrijeme rasturaju sa vozarinama
Ozbiljnije novogradnje kažu neki 2024
Idemo dalje
Kakve su to ozbiljnije novogradnje?......postoje li i one neozbiljnije?.....
-
U ocekivanju izvjestaja mene ovdje veseli konstantan promet odnosno dobra likvidnost. Na skoro svim drugim dionicama na zse ovakvi prometi se mogu samo sanjati. To daje sigurnost i malim investitorima da mogu izlaziti bez rusenja cijene.
-
mislite, to daje mogučnost malim investitorima da ulaze bez značajnog dizanja cijene...
-
"ozbiljnije novovogradnje"
misli se na "količinu novogradnji"
2024 je daleko a superciklus tek počeo pa budimo realni je vrijme je i bilo više za taj superciklus
-
mislite, to daje mogučnost malim investitorima da ulaze bez značajnog dizanja cijene...
Da vrijedi i obrat ocito!
-
Kad se sitim samo onog potezanja gore dole na 185-200kn, pa price nema likvidnosti za ove koji izlaze itd, a sad se i sam zacudim kako lako neke kolicine prolaze na ovim cijenama.
-
količine prolaze zato što neki dionicu vide na četri znamenke
Pametan kapital
-
-
Pojelo je onoga sa 400 komada na 532 kune
-
Kad krenu izvjestaji i novinari pocmu kopati i uspoređivati cijene krenut ce superciklus za nas koji smo unutra 🙃 u tisini lagano kupovati a na 4 znamenke iskipat se isto lagano🤑🙄🤭🙃
-
Pametan kapital
Kad krenu izvjestaji i novinari pocmu kopati i uspoređivati cijene krenut ce superciklus za nas koji smo unutra 🙃 u tisini lagano kupovati a na 4 znamenke iskipat se isto lagano🤑🙄🤭🙃
Sve ste to vi dobro zamislili do prodaje, samo kad budete vrijeme za izaći, tko će vam kupovati na 4 znamenke? I ovo nije provokacija, nego me zanima kako ste vi ovo zamislili???
-
Pametan kapital
Sve ste to vi dobro zamislili do prodaje, samo kad budete vrijeme za izaći, tko će vam kupovati na 4 znamenke? I ovo nije provokacija, nego me zanima kako ste vi ovo zamislili???
Pa po definiciji da bi uopce doslo do 4 znamenke netko ce kupovati a netko ce prodavati do tada. Bit ce kupaca ako okolnosti i buducnost budu ruzicaste. Vjerojatno ce se pricati za godinu dana o isplatama dividende, o skorom dolasku dodatnih brodova, lako moguce opet rekordnoj potraznji za ugljenom (ne zaboravite da potreba za strujom raste puno brze nego se unaprijeduju postojece elektrane ili flote brodova), otplacenim dugovima i slicno. Ne vidim zasto tada nebi bilo kupaca?
Evo asocijacija na dionicu TSLA koja je danas eksplodirala a na ATH je upravo. Tko je ocekivao da ce u takvim okolnostima potegnuti preko 6% u samo jednom danu?? Ne kazem da je ATPL TSLA (osim sto ima slicna slova) ali moja poanta je da ako se odrze okolnosti a mogle bi biti ce kupaca na 4 znamenke.
-
Pametan kapital
Ha ha ha.
Kupovati će puno takvih stručnjaka kao ti, kad sve bude CnB.
Kladim se da će takvi kupovati na 1000 i biti sretni što su kupili povoljno.
Sada im je naravno skupo.
Mada dry bulk i veći postotak zarade nije za svakoga, netko je s 10% happy.
-
A tko je kupovao na 3.800 kad je bila? Ili ulpl na jos puno vise od toga.
Uvijek ce se naci netko tko ce kupovati i prodavati, sto ljudi, sto cudi, jbga
-
Neki ne mogu podnijeti tuđu radost i srecu. Pohlepa je gadna stvar mozda prodamo i na 998 pa budu 3 znamenke 🤕 a mozda i sve propadne pa kolega bude sretan. Zabavljamo se dok je jos sve u plusu za plakanje u drzavi uvijek se nađe razloga. ✌️🙃
-
Do koje će cjene će ići tko to može znati, ali ja bar mislim da sad trenutno nije trenutak za izlazak...vjerujem da u petak nakon izvješća,bit rast...Vozarine su i dalje visoke, novi ugovori će bit bolji od stariih.Bulkeri su počeli prevoziti, sve o svašta...šećer, prehrambene prozvode, kontenjere...Upravo sam pravio naružbu za garažna vrata,70%skuplja, i kaže da nije kine da bi bila,200%...Ono što ja vidim,da će ovo potrajati,i ostajem do daljnjega...
-
Ja isto mislim da će ovi što se brigaju kada bude cnb kupovati po četri znamenke
Ipak je superciklus tek krenuo
-
Ha ha ha.
Kupovati će puno takvih stručnjaka kao ti, kad sve bude CnB.
Kladim se da će takvi kupovati na 1000 i biti sretni što su kupili povoljno.
Sada im je naravno skupo.
Mada dry bulk i veći postotak zarade nije za svakoga, netko je s 10% happy.
Ma ja ti nemam blage veze, ja ću kupovat na 1000kn
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k