Probudio se MM, bar mi tako izgleda
Hoće li MM izdržati??
Svi znamo da na ovoj dionici nema ništa bez MM-a, a tko je to zna se
Probudio se MM, bar mi tako izgleda
Hoće li MM izdržati??
Hoće li MM izdržati??
Postaje sve napetije, OTP out, MI out, i opet kao zadnji bastiončić ostaje institucionalćić koji je sve umorniji, ali možda i Slavonija malo pomogne
The M/V Magic Twilight commenced employment under a time charter contract on April 13, 2021, at a daily gross charter rate of $19,000 with an expected term of about 20 days. The M/V Magic Thunder is expected to commence employment under a time charter contract on or around April 17, 2021, at a daily gross charter rate of $18,900 with an expected term of about 60 days.
M/V Magic Twilight
M/V Magic Thunder
Wau, Atlantska kupila nove brodove..
Cveta cvece u nase preduzece!
Nije Atpl kupila brodove. Ovo je članak CTRM kupio brodove.
Da se vide cijene po kojima su ugovoreni.
nije niti taj CERP toliko loš! smilovao nam se i omogućio da kupim dionice (vrlo vjerovatno prvi puta) po bidu. neka nastavi još neko vrijeme.
The M/V Magic Twilight commenced employment under a time charter contract on April 13, 2021, at a daily gross charter rate of $19,000 with an expected term of about 20 days. The M/V Magic Thunder is expected to commence employment under a time charter contract on or around April 17, 2021, at a daily gross charter rate of $18,900 with an expected term of about 60 days.
Hmmm, da, sa cijenom kakva treba biti, ali me iznanaduje poprilicno kratki period, od 20 odnosno 60 dana. Dali je to opcenito slucaj kad ugovaraju ove ugovore?
Čudno čišćenje po asku jučer...danas nema onih velikih naloga na prodaji.
Zašto čudno? Za očekivati je da će takvih čišćenja biti sve više što smo bliži izvješću.
Zašto čudno? Za očekivati je da će takvih čišćenja biti sve više što smo bliži izvješću.
Imate pravo kolega...ispravno je ...znakovito čišćenje aska.
Kupac je stiskao prodaju (dok su vozarine padale) i sad, kad je pokupovao sto je mislio, je dignuo rampu...
Za par dana, doci ce svima iz guz.ice u glavu da velikih prodajnih naloga vise nema...
novi krug rasta bdi-a i stara ravna linija kretanja cijene dionice......ako več i nije atpl će uskoro postati pobkednik rubrike "vjerovali ili ne"....
Baltic Dry Index Rises 6.66% to 2,323
Capesize +7.37% to $28,056
Panamax +11.61% to $18,774
Supramax 58k tons +1.56% to $19,921
Handysize -0.53% to $16,022
Display Morenovi krug rasta bdi-a i stara ravna linija kretanja cijene dionice......ako več i nije atpl će uskoro postati pobjednik rubrike "vjerovali ili ne"....
Display Morenovi krug rasta bdi-a i stara ravna linija kretanja cijene dionice......ako več i nije atpl će uskoro postati pobjednik rubrike "vjerovali ili ne"....
Strpljen, spašen :))
Ja sve gledam na još nešto prebacim ovdje.. a da previše ne rasturim diverzifikaciju portfelja. Iako sa ovakvim vozarinama, teško da se može rasturiti.
Dokupio danas još malo komada.
Povlačim crtu sa kupnjom, izložen sam jednako kao i na optimi koju samo kupovao 2016. i 2018... pa kom opanci kom obojci.
Povlačim crtu sa kupnjom, izložen sam jednako kao i na optimi koju samo kupovao 2016. i 2018... pa kom opanci kom obojci.
Hvala ti sto si ovo podijelio s nama. Vec sam se malo zapitala o svom "zdravom" razumu. :))
I sama jos uvijek kupujem i imam namjeru jos jer vidim samo pozitivno; rast svega, od vozarina preko commodities do GDP Kine; pozitivan outlook; racunali smo skupa ovdje rezultat 1Q/2021; prosjek izracuna kaze vise od 20 mil kn dobiti.
Ja bi htjela cuti i misljenje onih koji prodaju. Ili barem necijeg prijatelja koji prodaje.:)) Sta kaze zasto? Koji su njegovi razlozi?
Hvala ti sto si ovo podijelio s nama. Vec sam se malo zapitala o svom "zdravom" razumu. :))
I sama jos uvijek kupujem i imam namjeru jos jer vidim samo pozitivno; rast svega, od vozarina preko commodities do GDP Kine; pozitivan outlook; racunali smo skupa ovdje rezultat 1Q/2021; prosjek izracuna kaze vise od 20 mil kn dobiti.
Ja bi htjela cuti i misljenje onih koji prodaju. Ili barem necijeg prijatelja koji prodaje.:)) Sta kaze zasto? Koji su njegovi razlozi?
Još malo strpljenja do izlaska Q1...nakon toga će mo svi biti malo pametniji...koliko ja vidim ima prodavača ima i kupaca...na mnogim dionicama je bilo tako prije rasta.....kad se samo sjetim koliko se SAPN držala na razini od 250 do 270 kn.....da li će biti i ovdje vidjet će mo nakon Q1...za sad kao što kaže KVARK svi parametri idu u prilog dobroj godini za ATPL....šteta je što nisu transparentni s objavom novih ugovora naZSE.
Bliži se golden cross ili ti u prijevodu bikovski signal. Vežite se , ulazimo u bull market.......
vidim danas da je ona klaunska organizacija opomenila nekog nestretnika koji ja manipulirao nalozima na bidu i asku ali koliko vidimo trgovao nije......mene baš zanima prate li oni trgovanje atpl i manipulaciju cijenom dionice.......ili to trguje netko sa dijagnozom pa mu je nakon priložene medicinske dokumentacije sve oprošteno.....
vidim danas da je ona klaunska organizacija opomenila nekog nestretnika koji ja manipulirao nalozima na bidu i asku ali koliko vidimo trgovao nije......mene baš zanima prate li oni trgovanje atpl i manipulaciju cijenom dionice.......ili to trguje netko sa dijagnozom pa mu je nakon priložene medicinske dokumentacije sve oprošteno.....
Kolega Hugh ne mojte se živcirati već je to puno puta viđeno na ZSE...HIMR,OPTE,SAPN,KRAŠ,DLKV...itd....
Koju manipulaciju?