1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

• Admin
  • February 12, 2020 at 2:32 PM
  • D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • March 23, 2021 at 8:51 AM
    • #3,541
    Quote from diokidina

Po vama ovo iz top-10 su glupi sto vama prodaju na ovim cijenama. Oni ne prate vozarine?!

Dosta je dubioza ovdje, ali iz top-10 izlaze(za sada samo jedan, drugi je za sada stao) i dionica ce ostat zacimentirana dugo,kao i na Tpng.

Moj trejd je ovdje bio odlican par tisucica sa 150 na 190kn vracenih vama.

Koliko vidim po knjizi dionicara uglavnom izlaze pravne osobe...fizicke ulaze, ocito se preslaguje za pobrat vrhnje.. e sad tko, kome... vrag to zna... to jedino da postoji komp algoritam da prati i javlja ako se nesto nekome namjesta ili pogoduje, ovako mozemo samo gledati....

Ali nebitno, vozarine su jedino relevantne 🤗, a one bacaju osmjeh na lice 😀

• Sony
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    262
    • March 23, 2021 at 8:51 AM
    • #3,542
    Quote from hugh
    Quote from diokidina

Po vama ovo iz top-10 su glupi sto vama prodaju na ovim cijenama. Oni ne prate vozarine?!

Dosta je dubioza ovdje, ali iz top-10 izlaze(za sada samo jedan, drugi je za sada stao) i dionica ce ostat zacimentirana dugo,kao i na Tpng.

Nisu oni glupi, pametni su kao i vi što ste prodali na 190 , samo što su oni kupovali po večim cijenama.......

Lako je tuđe novce spaljivati ali svoje,sjetimo se Optime na 1,80 gdje su bježali van neki iz top 10.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • March 23, 2021 at 9:25 AM
    • #3,543
    Quote from diokidina

Čestitam :*

• diokidina
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,171
    • March 23, 2021 at 9:34 AM
    • #3,544

tizian1

Hvala. Zarađenih 20tis € za 2-3 mjesec.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • March 23, 2021 at 9:47 AM
    • #3,545

TOPdžije su odradile artiljerijsku pripremu napada prema dolje , al se pješaštvo nije razbježalo :)

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • March 23, 2021 at 9:53 AM
    • #3,546
    Quote from D_artagnan

Koliko vidim po knjizi dionicara uglavnom izlaze pravne osobe...fizicke ulaze, ocito se preslaguje za pobrat vrhnje.. e sad tko, kome... vrag to zna... to jedino da postoji komp algoritam da prati i javlja ako se nesto nekome namjesta ili pogoduje, ovako mozemo samo gledati....

čini se da su se i ovdje određene "odabrane" fizičke osobe dovoljno nakrcale, jer, koliko mogu primijetiti, nestala su "strašila" sa 1000+ naloga na asku.

još samo da vrate onu čitabu koju im je poslala kolegica Kvark, pa da imamo i izvješće prije izvješća i vlak može napustiti peron :S

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• diokidina
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,171
    • March 23, 2021 at 10:31 AM
    • #3,547

Cekajte da se vecina uz top-10 pocne iskrcavat.

Kao i kolega @Neo, poznatiji pod nickom Mr %.

bjane
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    460
    • March 23, 2021 at 10:53 AM
    • #3,548

Zanimljivo trgovanje,potaknuto rastom BDI.Stalno se penje ovih dana.

Analitičari govore da bi se dugoročno ovakvo stanje trebalo zadržatii.!?

Ako bude tako,bio bi to posao desetljeća.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • March 23, 2021 at 1:09 PM
    • #3,549

http://pomorac.net/2019/02/27/atl…i-za-dividendu/

Ako dobit bude 100 kuna po dionici a biti će uskoro, pitam se zašto ne bi dali 30-ak kuna dividende. Odluku imaju spremnu.

Isto je sigurno u fokusu interesa prvog dioničara.

• Kvark
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,309
    • March 23, 2021 at 1:22 PM
    • #3,550
    Quote from st-brajo
    Quote from D_artagnan

čini se da su se i ovdje određene "odabrane" fizičke osobe dovoljno nakrcale, jer, koliko mogu primijetiti, nestala su "strašila" sa 1000+ naloga na asku.

još samo da vrate onu čitabu koju im je poslala kolegica Kvark, pa da imamo i izvješće prije izvješća i vlak može napustiti peron :S

Ne znam sto insinuirate i kakva je moja uloga u ovome. Cini mi se da Vam je danas "los" dan.

Bavim se iskljucivo pokazateljima, financijskom analizom, dostupnim informacijama te promatram bransu i perspektivu. Nastojim sve prikupljeno podijeliti s ostalima i uvijek saslusati tudje argumente. Bavim se razlicitim izracunima, ukljucujuci i indekse, ali na svemu radim iskljucivo samostalno proucavajuci velike kolicine dokumentacije i propisa. U slucaju kada mi nedostaje informacija obratim se ZSE ili nekom tko mi moze odgovoriti sluzbeno na moj upit.

S obzirom da sam prozvana i da se zbog toga iznimno lose osjecam, imam potrebu odgovoriti na Vas post. Cinite sve da me obeshrabrite u mojim daljnjim dijeljenima razmisljanja, stavova i izracuna. Doslo je jos nekoliko procjena forumasa za rezultat ovog kvartala. Neki su ulozili znatan trud i prilicno vremena za proucavanje svakog pojedingo segmenta troska i prihoda. Doveli ste me u situaciju da cu se njima morati ispricati jer to ne mogu objaviti nakon Vase prozivke. Ideja je bila da vidimo koja su nasa ocekivanja i zbog cega ulazemo u ovu dionicu.

• st-brajo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    5,306
    • March 23, 2021 at 1:28 PM
    • #3,551
    Quote from Kvark

Ne znam sto insinuirate i kakva je moja uloga u ovome. Cini mi se da Vam je danas "los" dan.

Bavim se iskljucivo pokazateljima, financijskom analizom, dostupnim informacijama te promatram bransu i perspektivu. Nastojim sve prikupljeno podijeliti s ostalima i uvijek saslusati tudje argumente. Bavim se razlicitim izracunima, ukljucujuci i indekse, ali na svemu radim iskljucivo samostalno proucavajuci velike kolicine dokumentacije i propisa. U slucaju kada mi nedostaje informacija obratim se ZSE ili nekom tko mi moze odgovoriti sluzbeno na moj upit.

S obzirom da sam prozvana i da se zbog toga iznimno lose osjecam, imam potrebu odgovoriti na Vas post. Cinite sve da me obeshrabrite u mojim daljnjim dijeljenima razmisljanja, stavova i izracuna. Doslo je jos nekoliko procjena forumasa za rezultat ovog kvartala. Neki su ulozili znatan trud i prilicno vremena za proucavanje svakog pojedingo segmenta troska i prihoda. Doveli ste me u situaciju da cu se njima morati ispricati jer to ne mogu objaviti nakon Vase prozivke. Ideja je bila da vidimo koja su nasa ocekivanja i zbog cega ulazemo u ovu dionicu.

kolegice, žao mi je što ste moj humor pogrešno shvatili.

osobno jako cijenim Vaš rad, trud i pisanje na forumu.

moj post je bio usmjeren prema netransparentnosti uprave koja bi prva bila pozvana objaviti upravo ove podatke oko kojih kolege i Vi ulažete svoje vrijeme, trud i rad kako bi svi ovdje imali jasan uvid u cijelu priču.

molim da uvažite moje iskrene isprike.

''Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako uvedemo porez na vlastitu imovinu, stranci će je prestati kupovati" - Krešimir "Superhik" Macan

• fond300
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    240
    • March 23, 2021 at 2:01 PM
    • #3,552

Do 190 se natovarili samo mali, veći nitko ne kupuje...pa tko će dalje da gura dok ima na asku dionica ko pljeve.

Sretno ovima na 190 i iber

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • March 23, 2021 at 2:15 PM
    • #3,553

Puno se tu raspravlja a stvari su jednostavne...bude li se ovo povečanje cijena očitovalo na izvješću za Q1 ovo će ići gore i to značajno u suprotnom suprotno...sretno dioničarima.

• tizian1
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,545
    • March 23, 2021 at 2:22 PM
    • #3,554
    Quote from tin

Puno se tu raspravlja a stvari su jednostavne...bude li se ovo povečanje cijena očitovalo na izvješću za Q1 ovo će ići gore i to značajno u suprotnom suprotno...sretno dioničarima.

Da, samo brojke pa ćemo vidjeti.

Pošto vozarine za 1 kvartal znamo ja prognoziram 20 mil. kn dobiti.

Za drugi kvartal imamo projekciju vozarina i tu predviđam 35 mil. kn dobiti.

Eventualno može biti 5 mil. kn manje po kvartalu.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • March 23, 2021 at 2:39 PM
    • #3,555
    Quote from diokidina
    Quote from diokidina

Cekajte da se vecina uz top-10 pocne iskrcavat.

Kao i kolega @Neo, poznatiji pod nickom Mr %.

Sta sam rekao, bid se stanjio. To je nevjerojatno koja navlakusa pojedinaca na forumu, koji izađu na ovim razinama.

Nisu pojedinci problem koji navlace, vec oni koji upijaju.

Sto sad.... Opet na 180 i mozda nize.

A on sa finim zaradom na drugu dionicu ili kao nestane neko vrijeme, pa se slucajno vrati. Bio na sluzbeno putu, zbog nemogućnosti privatnih ili poslovnih obveza nije bio dostupan. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Display More

Zaboravlja se da povise 10 000 je sve plus, a vozarine se vrte povise 20 000 i da padne na 13 000 to je jos uvijek jako dobra lova ako ostane na toj razini

• Kvark
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,309
    • March 23, 2021 at 2:54 PM
    • #3,556
    Quote from st-brajo
    Quote from Kvark

kolegice, žao mi je što ste moj humor pogrešno shvatili.

osobno jako cijenim Vaš rad, trud i pisanje na forumu.

moj post je bio usmjeren prema netransparentnosti uprave koja bi prva bila pozvana objaviti upravo ove podatke oko kojih kolege i Vi ulažete svoje vrijeme, trud i rad kako bi svi ovdje imali jasan uvid u cijelu priču.

molim da uvažite moje iskrene isprike.

Display More

Sve Vam je oprosteno nakon ovakve isprike, a bit cemo pravi prijatelji, ako popunite tabelu u prilogu i date svoju prognozu.

Pozivam i sve ostale da zavrte svoje kotacice u glavi. Dobar je osjecaj.

Ajmo tizian1 potkrijepiti prognozu podlogom. :)) Nitko ne zna koja je cija procjena, nemojte se ustrucavati staviti svoje misljenje.

Ja se jos nisam "nakrcala". Kupovala sam i danas i po "skupo" i po "manje skupo" i jos uvijek imam nalog postavljen. Znaci mi vase misljenje i predikcija dogadjanja.

Pozivam i sve druge da se pridruze i daju svoj izracun ocekivanog rezultata. Jos je malo ostalo do kraja ovog kvartala. Ako vec ulazete u ovo, onda razmislite zasto i koja su vam ocekivanja i pretpostavke razvoja dogadjaja. Pokusajte sloziti svoju predikciju iz dostupnih informacija. Zanimljivo je i korisno pozabaviti se ovakvim nacinom izracuna. Vrijedi pokusati. Najvise bi trebali vjerovati sebi.

Popunite tabelu i vratite mi porukom. Ajmo vidjeti sto mislimo kao kolektiv.

Ako sam dobro racunala, ovima koji "izlaze" je vec ostalo manje od 4 mil kn na ovim razinama.

Files

ATPL_Projekcija_1Q-2021.xlsx 1.2 MB – 63 Downloads
  • brzi
    Početnik
    Reakcija primljeno
    4
    • March 23, 2021 at 9:10 PM
    • #3,557

Batala je prodana, možda i bolje jer je cijena nekretnina u Dubrovniku u padu i teško se dolazi do kredita jer su djelatnosti 90% vezane za turizam.

• pinball
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    185
    • March 23, 2021 at 9:26 PM
    • #3,558

https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionica…idDrz=1&idNac=2

Zaba na 6. mjestu skratila 5.000 komada i SZAIF 331 komad

• fond300
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    240
    • March 23, 2021 at 9:35 PM
    • #3,559
    .ATPL-R-A6.7.down.gif ZAGREBAČKA BANKA D.D.-5.000-0,36%-0,90M33.000179,0019.03.215,912,36%
    9.10.down.gif ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D.-331-0,02%-0,06M15.000179,0019.03.212,691,07%

Ukljucila se u prodaju i Zagrebacka banka.

Znaci 3 velika prodavaca imamo a sa druge strane male da podmecu leda.

Veselo, veselo

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • March 23, 2021 at 9:48 PM
    • #3,560

Bolje nego da je obrnuto kad je na ovoj razini, budu oni opet nazad uzimali po N puta vecoj cijeni, samo prati knjige 🤗

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,807 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

5,999 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,567 Replies, 3 years ago