Panamaxi čak +10% , e to je stvarno rijetkost.
Pa ovo se jednostavno mora pokrenuti, a skok će vjerojatno biti velik i gotovo pa trenutan.
super.
a tko će kupiti??
Pa ovo se jednostavno mora pokrenuti, a skok će vjerojatno biti velik i gotovo pa trenutan.
super.
a tko će kupiti??
super.
a tko će kupiti??
Isti oni koji nisu htjeli kupovat optimu na 2 kune i nize , a nakrcali su se sada na 6
super.
a tko će kupiti??
Isti oni koji nisu htjeli kupovat optimu na 2 kune i nize , a nakrcali su se sada na 6
aj, čestitam svim forumašima koji imaju strpljenja pratiti ovu sloooouuuu mooooouuuuušn burzu.
aj, čestitam svim forumašima koji imaju strpljenja pratiti ovu sloooouuuu mooooouuuuušn burzu.
Već sam nekoliko puta napisao ,dok je jeftino nitko neće a kad bude x2 svi će navaliti,neka,barem budemo zaradili.
https://finance.yahoo.com/quotes/gogl%2C…r=1&bypass=true
Ovi "amateri" rastu +15% pa padnu 5%, u kumulativu su "neloši"
Ja ću napisati da mi je ova trgovina na ATPL čudna bez obzira što ovi izlaze van, ima tu igrica a saznati ću i tko igra.
Tržište nam je tako slabo da se svašta može raditi s malim volumenima ali "razbucati" ćemo i te frajere bez pokrića.
Ne vjerujem da su bilo kakve igrice. Jednostavno nema kupaca, dionica je čak i nelikvidna u zadnje vrijeme, što je nenormalno s obzirom na rast vozarina. Ali, na žalost tako je..... Naravno, pitanje je samo vremena, ovdje treba strpljenja.
Zasto bi itko kupovao skuplje ako su neki voljni prodavati po ovoj cijeni dok takvi ne potrose sve sta misle prodat
Vani je raspašoj. Sutra bi i mi mogli potegnut do 185-186 kn.
Vani je raspašoj. Sutra bi i mi mogli potegnut do 185-186 kn.
Zasto bi itko kupovao skuplje ako su neki voljni prodavati po ovoj cijeni dok takvi ne potrose sve sta misle prodat
Ovo je vec namjerno kocenje, a najveci je problem sto podosta dionicara vise ne vjeruje u Atpl. Postoji velika netransparentnost po pitanju informacija, dugovanje je povece i kamate visoke, a i bez dugorocno dobrih vozarina ovo nitko i nece dizati. Pitanje je koliko ce potrajati ovakve vozarine i zasto se neke stvari ne mijenjaju. K tome i vodeci dionicar ne ulijeva povjerenje stalnim prodajama i zalogom dionica.
netransparentna uprava i njihove kojekakve brljotine su po meni glavni problem. kada tome dodamo i jače prodavače.... šta je, tu je!
Ovo je vec namjerno kocenje, a najveci je problem sto podosta dionicara vise ne vjeruje u Atpl. Postoji velika netransparentnost po pitanju informacija, dugovanje je povece i kamate visoke, a i bez dugorocno dobrih vozarina ovo nitko i nece dizati. Pitanje je koliko ce potrajati ovakve vozarine i zasto se neke stvari ne mijenjaju. K tome i vodeci dionicar ne ulijeva povjerenje stalnim prodajama i zalogom dionica.
Kada je vodeči dioničar zadnji put obavio tu "stalnu" prodaju dionica?
netransparentna uprava i njihove kojekakve brljotine su po meni glavni problem. kada tome dodamo i jače prodavače.... šta je, tu je!
Slažem se. Svakako jedan od većih razloga.
Sve to moze biti kao rukom odneseno kad dodje CnB. Jer mislim da to ovdje treba. Predugo je ekipa cuclala pricu, a vozarina nigdje, para nigdje, dva kvartala da se spoje pa bas nikako... Sad se to znacajno mijenja. Raste dobit, cash flow se popravlja i raste vrijednost imovine.
o Bože pomozi......odo ja sad spavat sa nadom da će sutra kad se probudim uprave Podr,Adrs, Koei, Ingre, Igh, Vlena, Tpng i ostalih na Zse odjednom bit poštene a uprava Atpl dobit Nobela za poštenje.......
Nije direktno vezano na vozarine ali svjedoci o situaciji s cijenama nekretnina u Dubrovniku.
Dok ne prodje cijepljenje nema nista od toga. Ali sad bi bilo dobro vrijeme za odraditi projekt. Da bude gotov za 2023.
Nije direktno vezano na vozarine ali svjedoci o situaciji s cijenama nekretnina u Dubrovniku.
Moje je mišljenje da su cijene nekretnina u Hrvatskoj u balonu odavno. Nase nekretnine su dosegle cijene kao u zemljama gdje je prosječna plaća puno veća. Dugoročno to nije realno. I eto ovaj čovjek misli da je 2200 eura/kvadratu jako jeftino.
Što se tiče Atpl, samo neka vozarine rastu i neka se core business ustabili.a
Nekretnine definitivno neće padati mada je to bilo za očekivati, potražnja je jača od ponude pogotovo u zg, nema dovoljno novogradnji, cijene materijala je znatno porasla, zg kao glavni grad je za 5-10 godina na 2.700-3000.
Dubrovnik će se vratiti za godinu, dvije na staro po pitanju nekretnina.
Ipak je to Dubrovnik.
1998 si mogao kupiti za 50.000 maraka 50 kvadrata baš na Batali, nekoliko godina kasnije isti stan je vrijedio 200.000 eura.
5 puta više.
Povlačim paralelu sa današnjom cijenom Atlantske pa da vidimo za par godina...
Display MoreNekretnine definitivno neće padati mada je to bilo za očekivati, potražnja je jača od ponude pogotovo u zg, nema dovoljno novogradnji, cijene materijala je znatno porasla, zg kao glavni grad je za 5-10 godina na 2.700-3000.
Dubrovnik će se vratiti za godinu, dvije na staro po pitanju nekretnina.
Ipak je to Dubrovnik.
1998 si mogao kupiti za 50.000 maraka 50 kvadrata baš na Batali, nekoliko godina kasnije isti stan je vrijedio 200.000 eura.
5 puta više.
Povlačim paralelu sa današnjom cijenom Atlantske pa da vidimo za par godina...
šta se tiče nekretnina nema straha, šanse za bitniji pad na jadranu su ravne nuli.
off topic...maloprije je kraj mene prošao kombi pivac grupe...kretao se nizbdo malom brzinom. osjetio sam neku nelagodu...nadam se da ga više neću vidjet