Pomorska večer
Emisija o pomorstvu, brodarstvu i drugim temama vezanim uz more. U sklopu emisije su i snimljeni pozdravi pomorcima.
Pomorska večer je dobitnik nagrade HHO-a…
radio.hrt.hr
1.dio
Q2 kaže da je bolji
1.dio
Q2 kaže da je bolji
Njima nije ni bio cilj dati neki savjet nego samo obaviti zakonsku formu bez i najmanjeg talasanja. Oni su svoje napravili kad su raspisali dokap. Sad im preostaje samo borba za poziciju kod novog vlasnika.
Slazem se s vama, al upravo u tome i je problem, to je postalo normalno, navikli smo se...
Da sam napisao da su idioti, pred dvije tisuće godina bi bilo jasno što to znači, a danas bi dobio zabranu od Admina. Pa da ne ispadne etiketiranje i omalovažavanje nego doprinos temi:
- izvršni direktori jedne kompanije su nakon ovakvog dopisa zaslužili barem popravni dom za odrasle (idiot dolazi od grč. idiotes, idios, što znači "sam", "sebičan", odnosno nesposoban da brine za zajedničko dobro, jer jednostavno nema taj kapacitet), a zatim ako nikako ne mogu osvijestiti ništa više od vlastitog fragmentiranog postojanja, nakon popravnog doma moraju biti izolirani od zajednice jer nisu korisni toj istoj zajednici. Tumor se odstranjuje i nastoji otkriti u što ranijoj fazi nastanka, a ovdje je to postalo normalno do te mjere da se smatraju uspješnim- nije problem što je dopis formalan nego je "idiotski", nije ga napisao stroj nego ljudi s imenom i prezimenom koji su taj dopis i potpisali ali izgleda uopće nisu svjesni što tu zapravo sadržajno piše
- ne vjerujem da se radi o teškim kriminalcima (u smislu da nisu sposobni izaći iz vlastitih okvira i vidjeti šire od sebe samih i svojih skučenih interesa - kako ste rekli "borba za poziciju kod novog vlasnika") jer su to vrlo rijetki slučajevi. Ako im je ta "borba", snalaženje, glavna orijentacija u životu, bez vlastitih ideja, sadržaja i vrijednosti nek se zapitaju o smislu vlastitog života i vrate se u vrtić pa krenu ispočetka.
Nije mi došla još ponuda poštom...vama?
Nestrpljivo čekam
Stiglo, no me interesa.
Ovdje sve utihnulo, neka onim neodlučnima to ne bude znak za pesimizam, nađite hrabrost, a ako ne možete na skupštinu priključite se grupi dioničara (prelistati par stranica unazad).
Pozz svima
Stigla, ne zanima me naravno po ovoj cijeni, vrhunski su odradili posao da ne moraju radit procjenu kao zvecevo… ali pomalo sve ce to doci na svoje za one strpljive 😎
Došla nije ni otvoreno , ne zanima me...
Meni još ništa nije došlo. Valjda poštar zna pa neće ni nosit.
Super.
Ja cu onda vjerojatno prodati dovoljno komada za niz onih koji se javno zaklinju da ih ne zanima.
Jedva čekam da odem u Heinzlovu i to rijesim.
Kolege, ili dođite na Skupštinu ili opunomoćite nekoga ako ne želite prodati. Ima WhatsApp grupa ATPL regrupiranje, admin Smiljan Pilipović, mob: 0914404120
Kvart99 šta čekate, što prije odete prije ćete dobiti novac 🤫
Došle dvije koverte
Da ima kakvih prilika na marketu možda bih i prodao, ovako ostajem..
Sve mi ima fer vrijednost ili preskupo, osim ATPL
Ja sam poslao kuvertu prodano -----netriba mi se s rogatima bost
Imam lipu zaradu
Kvart99 šta čekate, što prije odete prije ćete dobiti novac 🤫
Svi ce dobiti novac u isto vrijeme preko SKDD, kao sto i sami znate.
Vrtoglave brojke poslovanja Tankerske
Za razliku od prihoda koji su lani narasli na 245.348.496,00 €, sa 192 milijuna eura koliko su imali prihoda u 2022. godini. Time je zadarska brodarska kompanija lani ostvarila neto rezultat poslovanja u iznosu od 153.132.991,00 € dok je ostvarena neto marža iznosila 62,41 posto. Godinu dana ranije ta je neto dobit bila 106 106 425 eura.
Manu
Specijalist
9 hours ago
New
Vrtoglave brojke poslovanja Tankerske
Za razliku od prihoda koji su lani narasli na 245.348.496,00 €, sa 192 milijuna eura koliko su imali prihoda u 2022. godini. Time je zadarska brodarska kompanija lani ostvarila neto rezultat poslovanja u iznosu od 153.132.991,00 € dok je ostvarena neto marža iznosila 62,41 posto. Godinu dana ranije ta je neto dobit bila 106 106 425 eura.
.........
Ako tankerska bude isplaćivala dividendu dali će je dobiti i dioničari ATPL a nemaju dionice TNPL ili će je dobiti samo dioničari TNPL??
Nema dividende, ni isplate.
Nigdje se ne povlači pitanje tko je vlasnik tankerske zaklade, koji političari i ekipa stoji iza zaklade
Nigdje se ne povlači pitanje tko je vlasnik tankerske zaklade, koji političari i ekipa stoji iza zaklade
Mene to isto najviše zanima.
Da imam puno papirića atpl našao bih kanal za saznati tko stoji iza.
Vidim da ih politika gura pa bi bilo zanimljivo saznati vlasništvo zaklade
Gledajuci sliku u pomorstvu najveci uspijeh je udruzivanju grana spajanje ili formiranje jedne velike grupacije a za to vam treba politika.
Mene to isto najviše zanima.
Da imam puno papirića atpl našao bih kanal za saznati tko stoji iza.
Vidim da ih politika gura pa bi bilo zanimljivo saznati vlasništvo zaklade
Previše se priča o toj zakladi kao da su oni zaslužni/krivi što je Atlantska imala upravu kakvu je imala. Tankerska nije napravila ništa neobično, nepošteno ili nezakonito. Može se nekome to ne sviđati, meni prvome, ali nisu oni adresa za žaljenje.
Uprava Atlantske je godinama radila kako je radila i na kraju se prodala za Judine škude. Da se ne lažemo, većina ljudi bi tako napravila. Njih su na tim pozicijama držali pasivni dioničari, nitko drugi.
Je li stvarni vlasnik Tankerske hrpa bivših radnika, Plenković, Pupovac ili Marsovci, to je stvarno nebitno...