Kada uprava želi izgurati male dioničare i njima vrijedi dionica, zašto je mi nebi držali!? Ako vrijedi njima vrijedi i obrnuto i ne damo je za sitne novce taman propala:)
Posts by Snazni
-
-
Imamo isto mišljenje o upravi i načinu stjecanja povlaštenih dionica. Isto tako sindikat je trebao otkupljivati povlaštene dionice od radnika koji nisu bili u stanju otplaćivati kredit za kupnju dionica. Ne znam da li inače sudjelujete na GS., i da li još uvijek postoji udruga malih dioničara Luke Ploče budući da je to stara uprava sve razvodnila i predali novoj na odlučivanje o sudbini malih dioničara. Nema nam druge nego čekati daljnji razvoj situacije jer dividendu od ovakvog načina upravljanja teško da vidimo.
LP.
-
U pravu ste povlaštene dionice su bile oko 420 kn., koje su dobili radnici a ostale od 800-1200 kn., istina da su poslje toga pale na 320kn da bi netko jeftino kupio maslo.
-
Cijena u dokapu nikada nije bila koliko navodite već oko 420 kn zavisi od načina plaćanja tj. da li je kupljena direkt uplatom ili kreditom. Cijena je bila veća od 2000 kn zavisi u kojem periodu gledate. Mislim da se ovdje radi preslagivanje radi prodaje Luke Ploče. Smanjenje broja zaposlenih, povećanje generalni tereta i stanje na računu firme. Slažem se da su dali koji put dividende da bi cijena dionica bila puno veća .
-
Što se dividende tiče piši propalo,jer trenutni poziv na GS to već sugerira. Isto tako želim naglasiti da trenutni direktor financija kaže da dionica raste i kome se ne sviđa može prodati dionice jer ih je stekao upravo dokapu. Također iz bližih krugova trenutno se otpušta 50. radnika što se svodi na broj 300. koji je svojedobno bio uvjet za kupnju Luke od strane Vlahovića TDR. Cijena raste svako malo i broj glasačkih prava se promjenio, da li ovo ide u prodaju kao i ostale sastavnice iz Vujančeve grupe
-
Može i mene u grupu
-
Kvart99 šta čekate, što prije odete prije ćete dobiti novac 🤫
-
Mislim da bi bilo bolje da se zajedno udružimo i zajedno podnijeti zahtjev za odštetu
-
Nije kasno za tužbe, imamo vrimena 3.godine od primitka obavijesti o delistiranja moje mišljenje.