Tipična reakcija Hrvateka. Najprije sprdnja, ismijavanje i ignoriranje a onda lelek i kukumavčenje.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Gospodo draga, ulazimo u izbornu godinu. Pišite saborskim zastupnicima redom. Bit će ih koji će se odvažiti postaviti prava pitanja na pravom mjestu.
Izabrali su oni prije izbora:Agrokor,Dlkv,jeftinog plina,škugorINA,TPNG......
-
Al jos bolje ako netko zna nekog normalnog novinara koji ima muda… da direkt pita odgovorne u CERPu koji je razlog ove prodaje prije ponude?
A onda ih izresetati zasto bi prodali nesto u pol cijene, nesto sto je ove godine donjelo 10% dividende? Zbog cega rade protiv svoje dobrobiti?
-
Genijalno, ovi se bas trude prodati jeftinije nego bi mogli 🤣🤣
To valjda ima samo u ovom apsurdistanuKrivo pitanje postavljas...
Pravo pitanje je - tko je to kupio po toj 'smijesnoj' cijeni... Fond i CERP nisu osobe, nego su skupina ljudi koji svi imaju svoje interese... Kada shvatimo interese, onda cemo znati zasto su prodavali po 'smijesnim' cijenama...
-
-
Koja je uloga ovih placarskih prodajica CERPA?
Postoji li imalo srama/straha među tih uhljebima?
Jbg šta im je sve do sada prolazilo pa i ja pitam gluposti.
-
A koja bi bila??? Odrađuju za svoje pajdaše..
-
Koja je to baraba digla cijenu u foto finišu? Ko se oteo kontroli?????
-
BPI 5 T/C routes 17 968 USD
BSI 10 T/C routes 16 280 USD
BHSI 7 T/C routes 16 116 USD
Što u Tankerskoj kažu na lipe vozarine žilavog dollara?
-
Uskoković je zadarskoj Tankerskoj plovidbi prodao svoj dionički udjel u Atlantskoj plovidbi a o aktualnoj privatizaciji kaže:
- Što se tiče Atlantske plovidbe, ja sam doista dijete te kompanije koja će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Ali, prije 4 godine su dioničari na skupštini promijenili model upravljanja i kompanija odonda više nema nadzorni odbor kojeg sam do tada bio član pa su od tada moja jedina saznanja o poslovanju kompanije isključivo informacije koje sam dobivao na skupštinama društva, jednako kao i drugi dioničari. Nemam nikakvih drugih saznanja o dokapitalizaciji društva izvan onih koja su javno dostupna. Prije nepuna 2 mjeseca sam potpuno izašao i iz vlasničke strukture Atlantske. Nadam se da će Tankerska, kao novi većinski vlasnik Atlantske plovidbe i iznimno uspješna brodarska kompanija, osigurati nastavak pomorske tradicije u Gradu - kaže Uskoković.
Oleg Uskoković: Najradije ulažem u turizam, a privlače me i regionalni mediji. Dubrovnik je jak na oba polja!Teško je reći je li Oleg Uskoković poznatiji kao odvjetnik ili biznismen. Kao odvjetnik savjetuje investitore kod dokapitalizacije i poslovnih akvizicija, a…dubrovacki.slobodnadalmacija.hr -
-
Uskoković je zadarskoj Tankerskoj plovidbi prodao svoj dionički udjel u Atlantskoj plovidbi a o aktualnoj privatizaciji kaže:
- Što se tiče Atlantske plovidbe, ja sam doista dijete te kompanije koja će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Ali, prije 4 godine su dioničari na skupštini promijenili model upravljanja i kompanija odonda više nema nadzorni odbor kojeg sam do tada bio član pa su od tada moja jedina saznanja o poslovanju kompanije isključivo informacije koje sam dobivao na skupštinama društva, jednako kao i drugi dioničari. Nemam nikakvih drugih saznanja o dokapitalizaciji društva izvan onih koja su javno dostupna. Prije nepuna 2 mjeseca sam potpuno izašao i iz vlasničke strukture Atlantske. Nadam se da će Tankerska, kao novi većinski vlasnik Atlantske plovidbe i iznimno uspješna brodarska kompanija, osigurati nastavak pomorske tradicije u Gradu - kaže Uskoković.
https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr/dubrovnik/zupa…a-polja-1347025
Fino,ispada da je tek sad doznao za promjenu modela upravljanja?
Bilo je solidno likvidnosti ovih godina čak i po boljoj cijeni od njegove prodajne (bez stola) pa nije nimalo skratio poziciju.
Vodoravan bi bia da je ekipa iz top 10 dokapitalizirala zajednički ipak su godinama unutra i prošli loše godine,nema se što zamiriti.
Full me zanima eventualna realizacija sa IB udjelom.
U najgorem slučaju djelomičnom prodajom imovine se može puno više zaraditi negoli ovakvim sličnim cijenama i manovrama ako je sve pošteno i transparentno.
Ko bi lud proda uz ovoliki diskont???
-
Dobio je on sastrane udio u zakladi, fondu, holdingu nekom…
Zasto se osnivaju zaklade i holdinzi?.
Pa vjerovatno zato da imaju samo upravljanje imovinom, a to je i bolje od vlasnistva. I samo prenesu upravljanje na djecu, obitelj ili nekog sa kim su u “poslu”.
Realno sta ce ti vlasnistvo nad nekom dobrim autom, vilom, jahtom, hotelom … dovoljno je tokom zivota da ih mozes koristit free koliko ti treba…Ovako da prenosis vlasnistvo placas poreze i svasta nesto, a kad prenesu upravljanje, vjerovatno ne plate nista 🫣. Jbga odvjetnici vjerovatno dobro znaju kako se to i zasto radi 😅.
Zato i osnivaju vani zaklade oni sa puno $$$$$ -
Ljudi, molim podsjetnik. Kad je bila isplaćena dividenda ATPL u 2022. godini i koliko je iznosila po dionici? Hvala.
-
Ljudi, molim podsjetnik. Kad je bila isplaćena dividenda ATPL u 2022. godini i koliko je iznosila po dionici? Hvala.
28.10.2022
20 kn/dionici
-
U ovom trenutku su i Huti uz male dioničare. Ako ovako nastave idu vozarine u nebo
-
U ovom trenutku su i Huti uz male dioničare. Ako ovako nastave idu vozarine u nebo
Egipat i Kina se ne slažu sa vama...Egipat jer su im prihodi od Sueza jedan od najvažnijih izvora deviza, Kina jer pristup njenom najvećem izvoznom tržištu Europi je duži i skljuplji...
Brijem da će Egipat intervenirat uz asistenciju KSA i SAD-a.
-
Egipat i Kina se ne slažu sa vama...Egipat jer su im prihodi od Sueza jedan od najvažnijih izvora deviza, Kina jer pristup njenom najvećem izvoznom tržištu Europi je duži i skljuplji...
OOCL je rekao da neće stajat u Izraelu. Nije dry bulk, ali je dobra najava o ponašanju Kine.
-
OOCL je rekao da neće stajat u Izraelu. Nije dry bulk, ali je dobra najava o ponašanju Kine.
Formiran je nekakav kopneni koridor-most, vjerojatno limitiranih kapaciteta.
Put kopnom od Dubaija, na udaljenosti od 2.550 km, traje četiri dana, a iz Bahreina, na udaljenosti od 1.700 km, dva dana i sedam sati.
Izraelski mediji u decembru su objavili da je potpisan sporazum između lučkih vlasti Dubaija, UAE, i Izraela u vezi s uspostavom kopnenog mosta između dviju luka u pokušaju da se spriječi blokada Huta.
Litra dizela u KSA je svega 20 eurocenti...
-
Put kopnom od Dubaija, na udaljenosti od 2.550 km, traje četiri dana, a iz Bahreina, na udaljenosti od 1.700 km, dva dana i sedam sati.
Izraelski mediji u decembru su objavili da je potpisan sporazum između lučkih vlasti Dubaija, UAE, i Izraela u vezi s uspostavom kopnenog mosta između dviju luka u pokušaju da se spriječi blokada Huta.
Ha ha a koliki je kapacitet broda naspram kamiona??
-
Ha ha a koliki je kapacitet broda naspram kamiona??
Dovoljan za izraelske potrebe.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k