Budemo vidjeli kroz koji dan, tko je kupio/prodao 😉
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Ceka se otvaranje ko startni pucanj.... Manje je bitno tko je kupio vec da je kupio i jos bi... 😂
-
Netko kupio - netko prodao, jednom dobra, jednom nije, tako da je opet status quo.
Da je kupoprodaja obavljena po puno višoj cijeni bilo bi dobro, ovako nije baš nešto na 50.
-
Ceka se otvaranje ko startni pucanj.... Manje je bitno tko je kupio vec da je kupio i jos bi... 😂
Ovdje se moze mozda stavit u kontekst ona dokapitalizacija koja je zapela, da li je ovaj kupac bio u nekoj igri oko te famozne dokapitalizacije, sigurno cemo bit pametniji za koji dan osim ako ne bude skrbnicki u pitanju ili atpl, ali valjda bi vec obavijestili da su oni stekli te dionice.
-
Danas sve po starom. Jučerašnji dan nije se dogodio
-
ima vremena kolega. transakcije su bile iza 14 sati!
-
Bit će neki heretik, treba mu hitno dionice uvrstiti u index zabranjenih dionica, a njega virtualno spaliti.
-
Lako je zakljucit tko je prodao. Tocan iznos dionica u jednoj transakciji je broj dionica od Lonze. Tako da je Lonza izasao 100% iz AP
-
Lako je zakljucit tko je prodao. Tocan iznos dionica u jednoj transakciji je broj dionica od Lonze. Tako da je Lonza izasao 100% iz AP
A znamo i tko je kupio ako je Sv. Vlaho prodao.
-
Zna li tko zašto bi on prodao sve i to po ovoj cijeni? Još ako je to kupio trezor ne znam koliko im je to bilo pametno, ili su morali.
-
-
Zna li tko zašto bi on prodao sve i to po ovoj cijeni? Još ako je to kupio trezor ne znam koliko im je to bilo pametno, ili su morali.
Aaaa, pa onda znači da su posudili novac od IB-a da bi kupili dionice od Sv. Vlahe. Sad cijena ide sigurno gore, pa će utopit dionice IB-u i onda vratiti dug .
-
Još neznamo ko je kupio, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni , hvala prodavaču jučer koji me poklopio s 200 kom.
-
Aaaa, pa onda znači da su posudili novac od IB-a da bi kupili dionice od Sv. Vlahe. Sad cijena ide sigurno gore, pa će utopit dionice IB-u i onda vratiti dug .
Bome su onda napravili posao, zadužili se za dionice a imaju novogradnje za platit.
A IB mogu prodati ali samo jeftinije nego su kupili.
-
Bome su onda napravili posao, zadužili se za dionice a imaju novogradnje za platit.
A IB mogu prodati ali samo jeftinije nego su kupili.
Slušaj IB, nemoj sad zezat, liijepo smo se dogovorili, il ćeš kupit kako smo se dogovorili ili nema ništa od vraćanja duga, pa vidiš kao što si i sam rekao da nemamo za novogradnje platit, a kamoli za dug vraćat .
-
Danas nema ništa, popovi ili tko to bio se mole Bogu valjda!
-
I danas panamax i supramax ,bdi up!
Ovakav pozitivan niz dugo nije bio a ni dionica ne moze ostati imuna!
-
Nateze se lastika 🤣
-
Nateze se lastika 🤣
Nemojte puno natezati, da ne pukne...kineski laštik
-
Nateze se lastika 🤣
meni se čini da se više nateže kožica.
svi trošite tipkovnicu i čekate nekog "Mesiju" da prvi potegne
-
Potezemo i mi pomalo, sta mislis di je divka otisla 😎🤟
-