Tribali bi se udružiti spustiti cijenu da cerp može nekom prepustiti paket jeftinije pa da svi posli za njim 🚲
Spuštaj na 50 i dolje odmah!
Tribali bi se udružiti spustiti cijenu da cerp može nekom prepustiti paket jeftinije pa da svi posli za njim 🚲
Pametno je rekao je Grunf, što je manja dionica to je veća dividenda.
Marko Domijan od 26:45............... Pomorska večer - Hrvatski radio (hrt.hr)
Ajde, Cerp(ićke) ... prospite više po bidu tu svoju bijedu, jel ti ciljana cijena 49,99? Je, onda, šta čekaš?
Je li ovo cerp dobio konkurenciju?
ATPL | REPUBLIKA HRVATSKA | -150 | -0.01% | 103,896 | 7.44% | 6.23M |
LONZA VLAHO | -2,000 | -0.14% | 46,740 | 3.35% | 2.80M |
Biće kupuje garažu u Dubrovniku.
A vidjet ćemo. Vlaho ima već godina. No zanimljivo je da se događaju zanimljive promjene i ne bih isključio mogućnost da u ovakvim okolnostima pojavi se netko sa strane. Tko bi mogao biti protuteža postojećim rukovodećim dioničarima. Ja mislim da je dobro da se događaju promjene…. bas kako je još davnih dana “pjevao” Petar Preradović: “Stalna na tom svijetu, samo mijena jest”
Naravno. Moguće da se mijenja vlasnička struktura u Atpl. Nadam se na bolje.
Tek treba vidjeti postoji li i novi veći kupac.
P.S. Samo da nije Neno 🤣
kao da je Lonza preuzeo ulogu Cerpa, ne čeka se ni njemu izgleda obećanih p€ura nekada
Mene vise zanima tko ulazi zadnjih tjedana. Uskoro ce biti promjena u top 10.
kao da je Lonza preuzeo ulogu Cerpa, ne čeka se ni njemu izgleda obećanih p€ura nekada
to je kolega jucer napisao.. a tko zna sta je, mozda odrzava cijenu nisko dok rijese cerp 🙃😅 valjda ce brzo rjesiti cerp tog tereta
DSX trenutno 4.10...???
Trenutno je raspad sistema vani. Uzivajte u vikendu, jer u ponedjeljak... 📉 😈
DSX trenutno 4.10...???
Ex dividend
DSX trenutno 4.10...???
Ex dividend
Svejedno preveliki pad.
DSX trenutno 4.10...???
Ex dividend
dividenda je bila 0,15 a pad 0,50........
Trenutno 4.00. Kolika je bila dividenda?
A kakve veze ima DSX sa ATPL? DSX ima svoje probleme koji gotovo sigurno nisu vezani, pa nisu slični s problemima ATPL. Ostali brodari danas su stabilni neki imaju blagi minus, neki blagi plus. Koliko ja vidim….
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Sad će nam kolega Hugh objasniti kakva je “veza”…. sa velikim zanimanjem cekam “filozofiju zapakiranu u haiku” sa trotockama… 🤣
DSX koliko znam spada pod malu kapitalizaciju. Danas Small Cap indeks oko dva i pol puta veci pad nego ostali.
Kad se vani pada, pada se po svim pozicijama gdje ima bida.
DSX koliko znam spada pod malu kapitalizaciju. Danas Small Cap indeks oko dva i pol puta veci pad nego ostali.
Kad se vani pada, pada se po svim pozicijama gdje ima bida.
nije stvar samo brodara........gubi se tlo pod nogama jel je previše šupljih prića prodano zadnja 2 mjeseca bez ikakve računice budućih rizika........big cap, small cap sve ista šuplja prića......