Jeste li primijetili na prodaji 100-tke i višekratnici!
Netko bi još malo htio "ušićariti" na cijeni, prije izvješća!
Po trgovini za sada, čini se da je stečaj iza ugla!
Neka. Drhtave rucice. Treba i toga biti.
Zaista je zanimljiv način na koji se ovdje pokušava rušiti cijena.
Ali čini se da je i sva šteta na strani rušitelja.
Promatrajmo dalje!
Još koji dan, pa će imat koju kunu više po dionici...nema potrebe srljat....Prodavači pričekajte...koji dan
Promatrajmo dalje!
Modus operandi mu je isti i na 350-360 kuna i sada na 500😂
Promatrajmo dalje!
sve je to zbog pada vani danas....baš su otišli u gadan minus....stvarno ne vidim razlog za takav pad, BDI raste a oni ovako srokaju dionice,al to su ameri tako to kod njih funkcionira...meni se čini da je ovo zadnji trejd prije izvješća.
sve je to zbog pada vani danas....baš su otišli u gadan minus....stvarno ne vidim razlog za takav pad, BDI raste a oni ovako srokaju dionice,al to su ameri tako to kod njih funkcionira...meni se čini da je ovo zadnji trejd prije izvješća.
Klasican short kolega. Ameri su tu nemilosrdni.
Kod nas nije zakonito shortati.
Istina je jedino da kod njih mozes trejdati i zaraditi na trejdu. Ovdje se vec par mjeseci dosadjujem i gledam ovog majstora sa stoticama na asku.
Klasican short kolega. Ameri su tu nemilosrdni.
Kod nas nije zakonito shortati.
Istina je jedino da kod njih mozes trejdati i zaraditi na trejdu. Ovdje se vec par mjeseci dosadjujem i gledam ovog majstora sa stoticama na asku.
Postao je kolega Jasko dobar tekst u vezi jučerašnjeg pada u amera na DRY BULK temi...pa sam tamo izdvoji dio teksta koji lijepo očitav da se za DRY BULK ništa bitno nije promijenilo....koga zanima nek škicne.
3 dana do izvješća....a zatim za par dana poziv na G.S. a očekuje se točka dnevnog reda pod nazivom ; prijedlog isplate dividende......
3 dana do izvješća....a zatim za par dana poziv na G.S. a očekuje se točka dnevnog reda pod nazivom ; prijedlog isplate dividende......
Je li se ovo počelo sa skidanjem stotki sa prodaje?
Da nije kakav fondić?
Izmjena ruta......Povećanje ton milja.... Kratkoročno povećanje vozarina kaže Marko Domijan u pomorskoj večeri.................................. Poslušajte od 24:00 https://radio.hrt.hr/slusaonica/pom…da=202204252015
Higijeničari čiste po prodaji!
Izmjena ruta......Povećanje ton milja.... Kratkoročno povećanje vozarina kaže Marko Domijan u pomorskoj večeri.................................. Poslušajte od 24:00 https://radio.hrt.hr/slusaonica/pom…da=202204252015
Povećali su plaće pomorcima prošle godine, što je također dobra vijest .
Pogotovo što čak 80 Ukrajinaca plovi na brodovima Atlantske plovidbe.
P.S. Dobra opuštajuća glazba na pomorskoj večeri, preporučam svima da poslušaju
Svi očekuju takav scenarij, ali sto ako ne odluce isplatiti ove godine divku. Znam nije logicno ali sto mislite u kojem bi smjeru isla cijena dionice da se desi takav scenarij?
Kako god bilo cijena od 520 na kraju travnja je odlicna po meni. Sve upucuje na probijanje granice od 600 samo se ceka okidac.
Iako sam pun ko brod atpl, Nadam se da nece isplacivati divku, nek spreme $$$ i isplate novi brod da kredit i kreditne obveze bude kikiriki, veca vrijednost 💰💰💰 kompanije ce mi biti draza od tih 20-30 …. kn 😎 na koje jos moram platit porez i prirez
Iako sam pun ko brod atpl, Nadam se da nece isplacivati divku, nek spreme $$$ i isplate novi brod da kredit i kreditne obveze bude kikiriki, veca vrijednost 💰💰💰 kompanije ce mi biti draza od tih 20-30 …. kn 😎 na koje jos moram platit porez i prirez
Ja razmišljam malo drugačije. Po meni bi dividenda trebala biti svake godine bez preskakanja, i svake godine bi dividenda trebala biti veća od prošlogodišnje.
Ugodno me iznenadilo danas,
…onaj feeling kad nakon ljeta obuces jaketu pa u džepu nađeš paru.
Danas san skužia da imam 120 kom ATPL vise nego san mislia 🤪 posvud su razbacane
Može i divka,sve uzimam
Ja razmišljam malo drugačije. Po meni bi dividenda trebala biti svake godine bez preskakanja, i svake godine bi dividenda trebala biti veća od prošlogodišnje.
A po meni je bolje da svake godine vrijednost imovine kompanije raste i da cijena dionice je prati u rastu. Jbga uvijek kad sam dobio neku divku manje sam se veselio nego kad mije posteni narasla vrijednost dionice. Al dobro, svako se drugome veseli.
A po meni je bolje da svake godine vrijednost imovine kompanije raste i da cijena dionice je prati u rastu. Jbga uvijek kad sam dobio neku divku manje sam se veselio nego kad mije posteni narasla vrijednost dionice. Al dobro, svako se drugome veseli.
Ima ona poslovica koja kaže da svaka, ovaj, svatko ima svoje veselje!
Sa divkom smo u trenu na 600 kn, bez divke jedva krajem godine ako, ako i uz još 100 ako. Nikad rezultat neće bit dovoljno uvjerljiv.
Uz divku imamo i ovce i novce i to odmah.