FI je uvijek iza 16.00 sati. Barem odkada sam ja u dionici, a to je vec 2 godine.
Da, malo iza 16h
FI je uvijek iza 16.00 sati. Barem odkada sam ja u dionici, a to je vec 2 godine.
Da, malo iza 16h
Da, malo iza 16h
nema ga još....
Da, malo iza 16h
nema ga još....
Biti će 😁😁
nema ga još....
Biti će 😁😁
Mozda nisu skuzili koji je datum
Biti će 😁😁
Mozda nisu skuzili koji je datum
I prije godinu dana su malo kasnili, iza 17h mislim da je bio...
Mislim da nam je svejedno...bit će sigurno dobro, možda i bolje nego očekujemo, samo da se štogod dogovore u Ukrajini, i to bi brzo preko 500...samo mislim da će proć neko vrijeme.Više me zanimaju dva broda u Rusiji, da ih ne blokira gore...
Ovo je vec igra sa zivcima, a nije da se ne nerviram zadnjih dana
Pregovaraju oko sveobuhvatne dobiti
Čemu živciranje pa lijepo je čovjek rekao u pomorskoj večeri da je 2021.g u poslovnom smislu bila izuzetno uspješna.
Možda imaju internet od Optime pa kreahirala veza.
Čemu živciranje pa lijepo je čovjek rekao u pomorskoj večeri da je 2021.g u poslovnom smislu bila izuzetno uspješna.
Još samo da i ovde FI podbaci, onda lipo mogu gasit internet i motat kablove i otić ću ka dobrovoljac u Ukrajinu
Dobit 450m kuna
Samo? 😁😁
dobro..
možemo dalje.
E moji prodavači...a tek kad dođe divka...kolko je ono maximum 40% od dobiti...to bi bilo oko 180 mil kn...koliko je to po dionici...ono 128 kn pa da bude 30 % od toga bilo bi super...a s obzirom na Bilbijin interes mislim da će biti minimum 50 kn.!?
Neloše.
Sutra ipak ide raketa?
ajd nek' netko "prevede" ovu dobit.......vozim trenutno.......
Ljudi moji da li ovo moguce....🙃