Indikativno je da i dionica Deutche Telekoma je u istovrijeme porasla sa 22 na 30 E !!!
HT (Hrvatski Telekom d.d.)
-
-
-
mesetar Ne zanima me tko kupuje, da li Marko ili Janko. Volio bi znati ZAŠTO? Kako mudro pitanje. Jedino što mi pada na pamet, a nije baš nešto pametno, nije li netko aktivirao onu staru pretpostavku o mogućoj prodaji.
Pa kupuje trezor 99%, jer je i objavljivao koliko je kupio.
Samo nije baš pametno da troši novac po tako visokoj cijeni, bolje da su povećali dividendu sljedeće godine za koji cent, nego da rasipavaju i omogućuju nekome visoki izlazak prije recesije i pada burze.
-
Da to i mene smeta sto tako agresivno kupuju. Jedino ako im gori da podijele menaderima do Bozica 😀
-
Da to i mene smeta sto tako agresivno kupuju. Jedino ako im gori da podijele menaderima do Bozica 😀
Mislim da su od ranije imali dovoljno u čarapi za podjelu. Tako da možda nije to razlog.
-
Mislim da su od ranije imali dovoljno u čarapi za podjelu. Tako da možda nije to razlog.
Ako pogledate ukupne kupljene količine od strane trezora zadnjih 10-tak dana iznimno su male u odnosu na ukupno trgovane u isto vrijeme, tako da utjecaj trezora nije baš velik....Od 13. do 25.11. nisu kupili ni jednu dionicu redovno preko burze. Tekd 25. i 26.11. neke relativno male količine.
-
Ili je Pump and Dump ili je Dusko Dugousko
-
mesetar Ne zanima me tko kupuje, da li Marko ili Janko. Volio bi znati ZAŠTO? Kako mudro pitanje. Jedino što mi pada na pamet, a nije baš nešto pametno, nije li netko aktivirao onu staru pretpostavku o mogućoj prodaji.
Samo nije baš pametno da troši novac po tako visokoj cijeni, bolje da su povećali dividendu sljedeće godine za koji cent, nego da rasipavaju i omogućuju nekome visoki izlazak prije recesije i pada burze.
Od kuda znate za recesiju? Ili nagađate?
-
Od kuda znate za recesiju? Ili nagađate?
Kako bi on znao za recesiju kad ne postoji covjek na svijetu koji zna? Po logici, vec je trebala nastupiti.
-
Zna li se onda tko je kupovao i koji je razlog?
Da je išao baciti toliki novac uzalud ne znam je li moguće i tko bi to radio (čak i trezor).
-
Dobro je rekla zlocka, pump and dump 😀
Da cu to na htu dozivjeti, e to nisam ocekivao.
Vrijeme je za lagani ulazak nazad
-
-
7,5mil prometa, dva velika bloka..
Trezor ili nesto drugo?
-
RBA mirovinac prodao 150 ti trezoru. Sad Ce vjerojatno povoljno kupit ZABA-R-A, CIAK ili Studenac
-
RBA mirovinac prodao 150 ti trezoru. Sad Ce vjerojatno povoljno kupit ZABA-R-A, CIAK ili Studenac
Kupio trezorac?
-
Kupio trezorac?
Da
-
kolege ima netko knjigu dionicara bilo kad zadnjih godinu ili 2 za pokloniti ?
-
Financijski kalendar
Hrvatski Telekom , vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga
u Hrvatskoj, u skladu s člankom 137. Pravila Zagrebačke burze, objavljuje financijski kalendar za
2025. godinu.
DATUM* DOGAĐAJ
26.02.2025. Objava nerevidiranih rezultata za cijelu 2024. godinu
Konferencijski poziv za analitičare i ulagatelje
02.04.2025. Objava revidiranih rezultata za cijelu 2024. godinu
Prijedlog upotrebe dobiti
30.04.2025. Objava nerevidiranih rezultata za prva tri mjeseca 2025. godine
03.06.2025. Glavna skupština
25.07.2025. Objava nerevidiranih rezultata za šest mjeseci 2025. godine
31.10.2025. Objava nerevidiranih rezultata za devet mjeseci 2025. godine
Konferencijski poziv za analitičare i ulagatelje -
28. i 29.1. trezor kupio 315,000 komada... Bogme, ovi misle ozbiljno.
-
kolege ima netko knjigu dionicara bilo kad zadnjih godinu ili 2 za pokloniti ?
Inbox pošalji WhatsApp
-
Ht isplaćuje dividendu
HT dioničarima isplaćuje rekordnu dividendu. Novac sjeda 16. lipnjaNadzorni odbor Hrvatskog telekoma dao je suglasnost na poslovni izvještaj za 2024. godinu prema kojem je ostvaren profit od blizu 137 milijuna eura.danica.hr -
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k
- harpun
April 4, 2025 at 8:32 PM
-