Jel ovaj vlen nešto vrijedi ??
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
nešto vrijedi sigurno...samo pitanje procjene koliko
-
Da ovo išta vrijedi bio bi bar nekakav rast
-
Je, umalo ste u pravu
-
Je, umalo ste u pravu
Umalo pa da ne probije plafon 😭
-
Živio Ante
!
-
Živio Ante
!
Ante, naš dijamante, kad ćeš u dokup,
.
-
Živio Ante
!
Ante, naš dijamante, kad ćeš u dokup,
.
Pa za tako kratak period nije malo
-
Od silne perspektive na ovoj dionici nitko ni da je pogleda čak ni milijarder neće je niti izoliranim štapom
-
Od silne perspektive na ovoj dionici nitko ni da je pogleda čak ni milijarder neće je niti izoliranim štapom
Ja sam gledao jedno vrijeme i činilo mi se ok sa p/e oko 13 no mislim da sam dobro procjenio i okrenuo se dionicama koje lete, a neke ce po svemu sudeći odletjeti ....
-
-
...pa dobro što je s ovim Lencem? Zašto tako pada?
-
Zato što su došli Talijani nama ućiniti dobro.
-
Sto se zna s vlenom sto mi ostali jos ne znamo
-
Pun ko šipak...
-
Vlen će biti najveći pušioničar Trumpovog mandata. Cijena čelika narasla 30%. Što ujedno čini i najveći dio materijalnih troškova.
Dolar pao 10%. Prihodi godinama padaju pa će sad još i više zbog tečajnih fluktuacija.
Smanjenje američke prisutnosti u Europi, naročito mornarice će smanjiti i broj ratnih brodova u Lencu.
Ne vidim ništa pozitivno za Lenca dokle god ovaj Narančasti manijak vlada.
-
Vlen će biti najveći pušioničar Trumpovog mandata. Cijena čelika narasla 30%. Što ujedno čini i najveći dio materijalnih troškova.
Dolar pao 10%. Prihodi godinama padaju pa će sad još i više zbog tečajnih fluktuacija.
Smanjenje američke prisutnosti u Europi, naročito mornarice će smanjiti i broj ratnih brodova u Lencu.
Ne vidim ništa pozitivno za Lenca dokle god ovaj Narančasti manijak vlada.
Ako je cjena čelika porasla onda će vjerojatno biti toliko i naplaćena kao utrošeni materijal , razmišljam po nekoj logici ili nije tako
Ako su mi otišli na autu neki djelovi koji su poskupili valjda će mi serviser naplatiti po novoj cjeni po kojoj ga je i nabavio , a ako je imao u zalihi po staroj cijeni onda mi je može naplatiti po novoj cjeni i tako stvoriti dodani prihod
A što se tiče USA NAVY da će napustiti sredozemlje to su priče za malu djecu , naročito sad dok je napeta situacija oko Irana , Palestine .....!!
-
Toliko toga su na ovu temu pisali sitna riba i milijarder o potencijalima , o narudžbama , prometu još od prošle godine i uvijek su čekali neka izvješća pa jedan pa drugi , treći , četvrti kvartal pa ništa pa evo jedva čekam da izađe i ovaj izvještaj pa da vidimo napokon oćeli napokon biti nešto od tog ovog puta , ako ne bježi iz dionice u kojoj su sitna riba i milijarder i to glavom bez obzira
-
Toliko toga su na ovu temu pisali sitna riba i milijarder o potencijalima , o narudžbama , prometu još od prošle godine i uvijek su čekali neka izvješća pa jedan pa drugi , treći , četvrti kvartal pa ništa pa evo jedva čekam da izađe i ovaj izvještaj pa da vidimo napokon oćeli napokon biti nešto od tog ovog puta , ako ne bježi iz dionice u kojoj su sitna riba i milijarder i to glavom bez obzira
Ja sam do istog zaključka došao prosle godine ....
-
Ja sam prodao 1.2025 čim sam vidio u izvješću: " Ukupno je tijekom 2024. godine Viktor Lenac ostvario 88,2 milijuna eura prihoda, od kojih se 66,8 milijuna eura odnosi
na prihode osnovne djelatnosti, dok se 16,9 milijuna eura odnosi na prihode s osnova izvršenih ulaganja u vlastitu
imovinu.Za mene je to bio znak da posao pada, uz ulaganja u dok 11. Znači škare se otvaraju. Izgleda da nisam pogriješio iako mi je žao. Imao sam lijepu poziciju i solidno sam ušao.
-
Ja sam prodao 1.2025 čim sam vidio u izvješću: " Ukupno je tijekom 2024. godine Viktor Lenac ostvario 88,2 milijuna eura prihoda, od kojih se 66,8 milijuna eura odnosi
na prihode osnovne djelatnosti, dok se 16,9 milijuna eura odnosi na prihode s osnova izvršenih ulaganja u vlastitu
imovinu.Za mene je to bio znak da posao pada, uz ulaganja u dok 11. Znači škare se otvaraju. Izgleda da nisam pogriješio iako mi je žao. Imao sam lijepu poziciju i solidno sam ušao.
Otprilike razmišljamo u istom smjeru. Na žalost.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
MDKA (Medika d.d.) 822
- harpun