Mora se uistinu priznati hrabrost jučerašnjim i današnjim kupcima, nakon rasta s 8 na 10 Eur u 2 dana.
DLKV (Dalekovod d.d.)
-
-
-
Zašto samo hrabrost?
Treba im se priznati i zdrav razum ...
-
Mora se uistinu priznati hrabrost jučerašnjim i današnjim kupcima, nakon rasta s 8 na 10 Eur u 2 dana.
A ono ja bi čestita tek kad izađu... ako izađu u plusu
-
A ono ja bi čestita tek kad izađu... ako izađu u plusu
Bitno da ste vas dvojica izašli u plusu, šta vas briga za kupce kojima ste prodali. Kupcima hrabrost nije potrebna, samo gledaju na duži rok od 2 dana, tjedna ili mjeseca. Gledaju na perspektivu firme, sve veće prihode, dobivene poslove i potražnju za uslugama koje Dalekovod nudi pod okriljem i sinergijom s Končarom.
-
Ja sam usao na 8.5 i ne izlazim nego spremam dokup i nize ako ode, a nadam se da hoce
-
Opet novi krug na 8.
-
polako... ja cu opet uci. na 4.3 ciljam evo iskreno. novom vođi Irana su raketama ubili oca i pola obitelji. Grografija - planine pa ti nađi lansere. Trump mora biti alfa winner.
Dok ne padnu američke obveznice još dublje, niko mu neće opaliti šamar. Plus.... treći mandat može dobiti samo kao wartime president.
Ako trumpa neko ne osamari u realnost od njegovih pudlica, a niko to ne smije zbilja će poslati brodove u tjesnac. Tjesnac kao Termopile
-
Po 4 bi bio lijep ulaz svakome.
Sad da li će opet tamo tko zna.
U 04/25 kad je nastao kaos s carinama je pala na 3,50 Eur, tako da sve je moguće danas.
-
Ne moze pasti ispod 6.5. Padne li ispod 6.5 prodat cu kucu i kupit dionice dalekovoda
-
Da a i onima koji su imali preko milijun eura raspoloživo to bi bio 430% izlaz..... ne bi bilo loše za fondove ako se ovo razvuče, a izgleda ko vrata pakla.... makar amerima se 30-godišnje obveznice još malo drže... trenutno. Uostalom.... ako krenu problemi s likvidnošću (scenarij 120+ nafta više mjeseci) končar ima kapitala tu fino isto.
Ma volio bih da sam way off... mislim izvukao sam garsonjeru prvi red do mora ode u zd..... možda neki put i ne falivam. Ali nadajmo se. Nadajmo se za sve naš i društvo.
-
-
Ne moze pasti ispod 6.5. Padne li ispod 6.5 prodat cu kucu i kupit dionice dalekovoda
Po mom iskustvu.... ništa nije nemoguće. Ni da država laže kako će glasati na predstečajnoj, ni likvidacija, ni da građevina ima velike inpute energije i transporta.
Možda bude i dobro znaš. Možda novi ajatolaf i trump skupa popiju cool colu, ali nekako sumnjam.
-
evo danas ce malo narast?
-
Ako će pratiti azijske i američke burze, sve bi trebalo malo rasti. A i vijesti o mogućem puštanju brodova Hormuškim tjesnacem isto zvuče dobro
-
Ako će pratiti azijske i američke burze, sve bi trebalo malo rasti. A i vijesti o mogućem puštanju brodova Hormuškim tjesnacem isto zvuče dobro
Nisam čuo takvu vijest, ili mislite da će eu prekinuti veze s SAD-om i Izraelom ?
-
Već vidim da će neka zemlja raskinuti diplomatske odnose sa SAD/Izraelom i odjednom će svi tankeri ploviti pod njihovom zastavom

-
Već vidim da će neka zemlja raskinuti diplomatske odnose sa SAD/Izraelom i odjednom će svi tankeri ploviti pod njihovom zastavom

Trgovanje zbog nade ne radim. Trgujem zbog činjenica i matematike
-
Švedska - zahtjevan projekt
Sara iz Dalekovoda ruši predrasude i pomiče granicewww.poslovni.hr -
Švedska - zahtjevan projekt
Kolega, na što leti helikopter? Da nije na gorivo? Na što EU proizvodi većinu energije naručito zimi? Na plin. ovo (ne samo dlkv, burze svjetske i naša mala) je daleko od dna. A skija se užasan spust
Idućih mjeseci je likvidnost bitnija mislim i od smjera rast, pad
-
Mislim da se uskoro sprema najgora recesija od 1929.g.
Kad su neki prošle ili čak pretprošle godine prognozirali to za prvu polovicu 2026.g., teško je bilo shvatiti zbog čega bi se takvo nešto moglo dogoditi, ali nakon kaosa s carinama u 04/2025. i sada ovog još većeg kaosa, jasno je mislim svima da ovo ne može nikako dovesti do stagnacije niti rasta, nego samo do strašnog pada na razini cijele svjetske ekonomije.
-
Kad sam ja izasša iz dlkv na 9.28 do 9.4 bilo je cirka 800 000 eura prometa taj dan. danas je evo na 47 849
Ovo je loše za sve nas
koei je bio na oko 4 000 000 € sada na 111 246 €
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-