novi model vlasništva,
sta to znaci koja je sad to sema? nesto se muti..
ne vjerujem, možda obitelj tako želi, poučeni iskustvom Vindije, Agrokora...
novi model vlasništva,
sta to znaci koja je sad to sema? nesto se muti..
ne vjerujem, možda obitelj tako želi, poučeni iskustvom Vindije, Agrokora...
čovjek prebacio svoje dionice kao fizička osoba na pravnu! razloga može biti jako jako puno.
Ne bi bilo loše da navede barem jedan razlog.
Često se razmeće komentarima o odgovornom odnosu prema svojim dioničarima. Nemojmo smetnuti s uma da su i on i Toda potekli iz istog miljea. S takvima nikad ne znaš.
Ne bi bilo loše da navede barem jedan razlog.
Često se razmeće komentarima o odgovornom odnosu prema svojim dioničarima. Nemojmo smetnuti s uma da su i on i Toda potekli iz istog miljea. S takvima nikad ne znaš.
Ne radite insinuacije. Za firmu koja je svemirski brod za Podravku, koja je predvodnica Crobexa,ljubimica mirovinaca,koja polako i sigurno ostvaruje ogromnu dobit i širi se ,čija dividenda je sigurna da ne može biti sigurnija uz to čiji vlasnik ulijeva povjerenje i sigurnost,dakle koja je po mnogo čemu najbolje izdanje na Zse ,nema potrebe tako govoriti. U suprotnom što onda sve govoriti o svima ispod nje.Svi su pred bankrotom? Iz kakvog su svi miljea? Dehonijanci ?
Sad nam je lakse kad imamo razlog
Navjerojatnije si želi isplaćivati dobit isključivo kad i koliko njemu bude odgovaralo, a ne i kad dobivaju i svi ostali dioničari ATGR. Ali nije mi to neki opravdani motiv za ovakav iznenadni manevar.
Navjerojatnije si želi isplaćivati dobit isključivo kad i koliko njemu bude odgovaralo, a ne i kad dobivaju i svi ostali dioničari ATGR. Ali nije mi to neki opravdani motiv za ovakav iznenadni manevar.
Iskreno ne vjerujem da je ovo razlog, on je većinski, i sada je sam mogao donijeti odluku o upotrebi dobiti.
Iskreno ne vjerujem da je ovo razlog, on je većinski, i sada je sam mogao donijeti odluku o upotrebi dobiti.
Da, ne vjerujem ni ja. Razmišljam na glas, ali nije baš neka duboka misao.
Vrijednosni papir je u segmentu za promatranje zbog neprovjerenih medijskih napisa o mogućoj prodaji?
Kojih medijskih napisa?
Vrijednosni papir je u segmentu za promatranje zbog neprovjerenih medijskih napisa o mogućoj prodaji?
Kojih medijskih napisa?
ovih 5000 po 380 je valjda zagrijavanje za
mislio sam baš da je ovih 380 kota svoj na svome
Nisam pri kompu, pa ne mogu staviti graf, ali 380 je kota koja opako testira potporu, a i moje živce.
Zašto žifce ?
Što je cijena niža to je kupnja povoljnija.
Ovdje smo Long , nismo li ?
Oke mi je biti Long u ATGR, ali ne i Deep u ATGR.
Deep sam u 💰.
Akrobacije koje izvode Atgr i adris ne razumijem čemu služe ima li neki poštovani da me prosvjeti bio bih zahvalan
Otvaram javnu raspravu.
Progledala na pola
I sa tih mi se pola čini da će Atlantic grupa u prodaju.
Sudeći po tome što je vlasnik prenio svoj udjel na svoju drugu tvrtku, i po obrascima trgovanja
Što mislite o tome ?
Ima li itko predodžbu o cijeni u preuzimanju ? Fer cijeni, bonusu na preuzimanje ?
Jučer je mimo redovnog tržišta prodano i kupljeno 12 tisuća komada
Display MoreOtvaram javnu raspravu.
Progledala na pola
I sa tih mi se pola čini da će Atlantic grupa u prodaji.
Sudeći po tome što je vlasnik prenio svoj udjel na svoju drugu tvrtku, i po obrascima trgovanja
Što mislite o tome?
Ima li itko predodžbu o cijeni u preuzimanju? Fer cijene, bonus na preuzimanje ?
Jučer mi je redovnog tržišta prodano i kupljeno 12 tisuća komada
zbog posjedovanja dionica ne bih ulazio u raspravu dok traje postupak, jer bi se moglo dogoditi da u nadi velikih očekivanja pogriješim
Ja bi rekao da je motiv vlasnika ovo radnjom da izbjegne plaćanje poreza na dividendu, naime pravne osobe (primatelji dividende) taj porez ne plaćaju, dok Emil kao fizička osoba je taj porez morao platiti. Ovo je samo moje mišljenje.
Ja bi rekao da je motiv vlasnika ovo radnjom da izbjegne plaćanje poreza na dividendu, naime pravne osobe (primatelji dividende) taj porez ne plaćaju, dok Emil kao fizička osoba je taj porez morao platiti. Ovo je samo moje mišljenje.
Nisam racunovodja...ali me vidim nacin da se izbjegne placanje poreza kad ce se divka knjizit kao prihod i na kraju godine netirat sa rashodima i na to platit porez na dobit i onda jos porez na isplatu iz d.o.o. ako zelis sebi isplatit novce iz d.o.o.
Moze s nekim troskovima smanjit osnovicu za placanje poreza ali...porez ce platit, mozda nesto manji, ali platit ce ga...