Display MoreNe nego demantiraš rast cjene preko 700 eu , i to činjenicom da pbz ima viška 334,332 dionica
,pošto nisi naveo u kojem vrimenu si stavia ograničenje rasta bilo bi zgodno analizirati i ovaj utjecaj na razvoj cijene ove dionice nakon pristupanja u OECD , trenutna likvidnost na zse je vrlo plitka tako da svaka veća prodaja dionica znači i stagnaciju cjene ,mada unatoč prodaje pbz cjena dionice koei je u zadnjih godinu dana je narasla preko 30%, pa ne vidim razlog zašto nebi rasla i dalje , ali ajmo reći da nije rasla nego stagnirala godinu dana pa pretpostavljam da nakon ulaska u OECD situacija sa likvidnošću će se valjda promjeniti nabolje , pod uvjetom mira i stabilnosti u cjelom svjetu , ma barem eu i rusije
Ja sam "demantirao rast cijene preko 700"?
Gdje, što, tko, kada, kako?
Što to uopće znači, ne razumijem.
Jesam li nešto propustio?
Jedino što sam učinio je naveo koliko viška dionica PBZ CO ima trenutno kako bi bili usklađeni.
Uopće ne razumijem gdje problem.
Osjećam se kao da sam izrekao neku laže ili iznio neko mišljenje o kretanju cijene u citiranom postu, a ne zna ni gdje ni kad.
Ako ste pročitali moj post od početka do kraja, onda ste vidjeli da imam dionice i da ih nemam namjeru prodavati. Vjerujem da to govori što mislim o dionici.
Je li mi matematika pogrešna (prihvaćam da je moguće)?
Na brzinu san izvlačija iz konteksta , sad san pažljivije pročitao ,...moja greška ispričavan se ,......pozdrav