Ne bih se stel previse mjesat, ali ovdje netko veci skolski skuplja dionice. Ko bi ga znao sto ce mu to..
TPNG (tankerska plovidba next generation)
-
-
-
-
Ja mislim da će rasturiti sa ovakvim vozarinama no puna razina profitabilnosti vidjet će se nakon trećeg kvartala. Mislim da je cijena prilično konzervativna u odnosu na mogućnosti (a u međuvremenu vjerojatno i stvarnu realizaciju) rasta zarada.
-
Što kažete na tpng, imao sam je donedavno i prodao na 54, 55 i sada ponovo kupio manju količinu na 49, 30. Imate li graf za nju, imam postavljene na loge ispod 48. Predviđate li što za nju, znam jedino da je nelikvidna i da se može zakopati u njoj.
-
Eh da su bar malo pricekali s onim dugorocnim pocetkom godine kada su svi ostavljali brodove na spotu nakon pocetka rata, a oni ga potpisu za 16 000$
$STNG STI Marshall (MR 2019) 3 yr time charter 23k per day to Koch, source: OceanEXL
-
Imaju oni još mogućnost potpisati sa 2/3 flote i vise ugovore od ovih koje vi spominjete.
-
Tišina na tankerskoj, a vani jako zeleno. STNG na 40$ ! 220% u zadnjih 6mj. Kod nas 25% u istom intervalu. Hoćemo jos barem 25 😁
-
Sentiment prije objave izvješća je sramežljivo pozitivan
-
Sramežljivo je već dva tjedna.
-
Fi ?
Piše da su izvještaji dostavljeni prije sat i pol🙄
-
-
Kako mogu napisati da su objavljeni na web stranici a nema ih? Na zse ok mozda kasne sa stavljankem na web ali oni sami bi trebali objaviti.
-
Kako mogu napisati da su objavljeni na web stranici a nema ih? Na zse ok mozda kasne sa stavljankem na web ali oni sami bi trebali objaviti.
Možda su brodom dostavljeni pa treba neko vrijeme
-
A još manje mi nije jasno zašto je netko poklopio bid kad je izašla informacija da je održana sjednica. A ni cijena nije napuhana po svim pokazateljima.Dapače, zaostaje puno za sestrama vani. Pa ovaj 2/4 kvartal je povijesno uspješan.Samo je pitanje 5 mil.gore dole.
-
A još manje mi nije jasno zašto je netko poklopio bid kad je izašla informacija da je održana sjednica. A ni cijena nije napuhana po svim pokazateljima.Dapače, zaostaje puno za sestrama vani. Pa ovaj 2/4 kvartal je povijesno uspješan.Samo je pitanje 5 mil.gore dole.
A što je tu čudno. Likvidnost je nikakva. Netko je izašao sa par stotina komada.
-
Evo konačno izbacili
-
Više nego blijedo s obzirom na tržišne uvjete, rezultate drugih i čak četiri broda na spotu. Ispod svih očekivanja.
-
Više nego blijedo s obzirom na tržišne uvjete, rezultate drugih i čak četiri broda na spotu. Ispod svih očekivanja.
Slazem se iako citajuci izvjestaj potencijal za buducnost je prisutan i q3 bi trebao biti dobar. Ocito cemo se i dalje kilaviti u zoni 45-50kn.
-
Dobro su oni radili nego su na tečajnim razlikama i drugim rashodima izgubili 3 milijuna USD.
Ono sto je dobro je da je vrijednost imovine (NAV) zancajno porasla na vise od 13 USD po dionici odnosno gotovo stotinjak kuna pa je cijena na burzi tek na cca 50% te vrijednosti.
-
Ipak je NAV stotinjak kuna
-
Dobro su oni radili nego su na tečajnim razlikama i drugim rashodima izgubili 3 milijuna USD.
Ono sto je dobro je da je vrijednost imovine (NAV) zancajno porasla na vise od 13 USD po dionici odnosno gotovo stotinjak kuna pa je cijena na burzi tek na cca 50% te vrijednosti.
Ovo je oduvijek bila podcijenjena dionica. Nelikvidnost je to.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner