Sada treba kupovati kvalitetne dionice na snizenju.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
inaće, ovo sa blokadama na dlkv je debilana, kada već nisu blokirali u petak šta sada zahebavaju
osim donekle prve dražbe uravnoteženja, ovo dalje po meni nema nikakvog smisla.
-
A kad bi se sada malo odmorili ovi na dlkv, vrijeme je rucku, pa da se i sa drugim dionicama malo trguje. Ali ne prema dolje naravno!
-
izgleda da si u pravu! rušenje na svim "problematičnijim" dionicama! opte, igh, đuro i ingra već i prije, danas najnovija žrtva vlen....
Zašto mislite da je vlen problematična dionica?
-
A kad bi se sada malo odmorili ovi na dlkv, vrijeme je rucku, pa da se i sa drugim dionicama malo trguje. Ali ne prema dolje naravno!
ponedjeljkom pa da odmore
petkom se broji lova i odmara, barem je tako bilo do sada, ako se nije što promijenilo
-
izgleda da si u pravu! rušenje na svim "problematičnijim" dionicama! opte, igh, đuro i ingra već i prije, danas najnovija žrtva vlen....
Možda je htio reći da je privlačna špekulantskom kapitalu, zbog velike volatilnosti za ZSE navade?!
-
cijela država poćiva na špekulacijama. jbt tko da smo virtualni planet u računalnoj igrici , a ne tu. hebes drzavu koja zivi od krede i 90 (??) dana rentanja...
-
Možda je htio reći da je privlačna špekulantskom kapitalu, zbog velike volatilnosti za ZSE navade?!
i to marine.
vidite i navodnike, zar ne? a sa druge strane.... da, može se reći "problematična" jer tek što je stao na noge prihodi mu jako variraju od kvartala do kvartala. a ta nestabilnost vjerujem da mnogim ulagačima nije privlačna.
-
Danas izasao iz PANL na 4.16$. ulaz je bio na 3.76$
Nemam nesto vremena pratit papire pa sam prezadovoljan s ovim izlaskom.
-
Zašto je Iga u blokadi ?
-
-
Zašto je Iga u blokadi ?
očito je netko cijenom iznad dinamičkog limita 123,62 pokrenuo dražbu pa povukao nalog, ali no sikiriki, sad će Hanka, samo dok ispeče kafu
-
Zašto je Iga u blokadi ?
ne znam, al vidim da se spominju neki novi "Pivci" na Dalekovodu i Petrokemiji, pa se danas kupuju "dip-ovi"
-
Molim one u Mediki, koji su vjerojatno prevelika gospoda za skitnju po forumu, da otpuste par komada Medike po bidu.
Sva su prirodna bogatstva neravnomjerno raspoređena.
Ispravite nepravdu
-
sad sam nazvao...ako budu od volje, će odpustiti dve-tri. Zeka rules🤩
-
Sada treba kupovati kvalitetne dionice na snizenju.
Zamolio b Vas ako možete da navedene neke dionice
-
cijela država poćiva na špekulacijama. jbt tko da smo virtualni planet u računalnoj igrici , a ne tu. hebes drzavu koja zivi od krede i 90 (??) dana rentanja...
Gospon i ja sam ušel u neke špekulacije na btc i ETH sva sreća nekaj prije nego ste napisali ne kupovati bitcoin. Za sada me spašava ETH. Ima li kakva prognoza za daljnje špekulacije ?
-
Gospon i ja sam ušel u neke špekulacije na btc i ETH sva sreća nekaj prije nego ste napisali ne kupovati bitcoin. Za sada me spašava ETH. Ima li kakva prognoza za daljnje špekulacije ?
Ja bi rekao da treba pratiti sveopće tržište kapitala u Americi... ako tamo nebude nekih velikih šokova u dogledno vrijeme, mislim da će crypto nastaviti rast...
-
Ameri iz dana u dan ATH, dokle to može bude se vidjelo.. ali bar smo mi na ATL u prosjeku godinama
-
Fuckić, pustim vas same jedno jutro i odmah smak svijeta.
što je to na Adrisu, stečaj u zraku ????
-
Ameri iz dana u dan ATH, dokle to može bude se vidjelo.. ali bar smo mi na ATL u prosjeku godinama
U Americi nema Borga koji hara po burzi i nuluje dioničare. Ne može se ova bara gdje se dioničari redovito varaju uspoređivati s državom koja je kolijevka kapitala i dioničarstva.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner