malo kritike nije na odmet, evo odmah udar s 30 000 na Rivp i preko 100k na Ht i to odjednom
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
sto se to desava sa HTom? kao da je na ATH zadnjih 5 godina?
-
Naravno da HT ide na ATH kad sam ja izašao van na 191. To je razlog.
-
ovo trgovanje samo mi dokazuje sve tvrdnje veliki broj bivših ulagača da je zse kontrolirana burza kojom upravlja nekolicina
evo to je još jedan dokaz toga
Ma nema friškog $$$ ovo je sve pretakanje iz jednog u drugo.. iz šupljeg u prazno
-
jel vam radi agram?
-
jel vam radi agram?
.....Agram privremeno otisao, a meni ostao visiti nalog na Ingri.......
.....jako jako nezgodna situacija......ali bome i apsurdna s obzirom da nitko ziv ovdje ne trguje, svakih pola sata se promijeni neki nalog i onda se bas desi problem na najlikvidnijom dionici dana......i to u vrijeme drazbe......
-
jel vam radi agram?
Javila sam im vec.
-
jel vam radi agram?
Javila sam im vec.
Probajte sad. Trebalo bi sve biti ok.
-
evo jedan dobar recept vrhunskog kuhara.....uz male preinake može se primjeniti i na ovoj našoj burzi.....
-
evo jedan dobar recept vrhunskog kuhara.....uz male preinake može se primjeniti i na ovoj našoj burzi.....
čim sam u članku vidio Head & Shoulders znao sam da je ovo recept za zlocesti
-
-
nemoj tako brajo!!! pa ne misliš valjda da će nam zloćka propasti, pa da krene u kuharske šouove na tv!! ko ovi naši silni pjevači i pjevačice!
-
nemoj tako brajo!!! pa ne misliš valjda da će nam zloćka propasti, pa da krene u kuharske šouove na tv!! ko ovi naši silni pjevači i pjevačice!
pa mogla bi i zlocesti gostovati u raznim tv emisijama.
prvo kod Karduma da nam crta TA i uči nas trgovanju na ZSE, a onda kuvat kod Barbare Kolar da podijeli s nama svoje specijalitete.
kad Morana može kuvat na TV-u, pa se presvući i odraditi Potjeru, šta ne bi mogla i zlocesti 🤷
-
mislim da bi puno bolje došla do izražaja kod špičeka! on je uvijek optimističan!
-
Ja sam vam ko' lopina, sa starog foruma.
Stvarno, on nam nedostaje
Uvijek više ideja nego para.
Trenutno bezidejna, sve mi se čini skupim.
A u stvarnosti ne znamo........... niti kako će korona uzeti maha, ni kakvu ćemo sezonu imati mi zemlja konobara i kuhara, šmrcko...
U kuhači je spas !
-
kako ti nedostaje lopina!!???
prisutan je on ovdje i itekako aktivan! samo ga nisi prepoznala jer je promijenio strategiju! a stil pisanja u potpunosti isti. samo više nije tako zanimljiv kao lopina.
-
Uh.
Zloća bezazlena.
Rado bih znala tko je, al' neću javno pitati. pa ako ovo čita neka se javi.
Priajtelji stari gdje ste.........
-
Taj lopina je samo gledao stečajuše i kurio pare na njima koliko se sjećam.
-
istina, da, bio je nešto poput dr oetkera! ali se još na onom forumu pojavio novi lik taman kad je lopina nestao. i sve lijepo napisao. da je promijenio strategiju, da drugačije sada ulaže... i mogu vam reći da je imao jako puno uspjeha. ako je istina ono što je pisao.
čudno mi samo što to nitko nije zamijetio, jer je stil pisanja potpuno isti. i prilično je aktivan ovdje.
-
Ne radi agram opet?
-
Očekujem eksploziju na ZSE😂
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-